- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #37.941
Merhaba, benim neredeyse 1 ay oluyor daha yeni yeni sekli oturdu ilk basta sizinkinin tam tersine cok buyuk geliyordu ve ayrik duruyordu ama su an son sekline gelmek uzere ve cok memnunum lutfen moralinizi yuksek tutunMerhaba dün meme küçültme ameliyatı oldum ama moralim sıfır şuan bile ağlıyorum memelerim çok küçük ve birbirinden ayrik olmuş sizce şekli daha düzelir micok çirkin bir görüntüsü var basık ve yaygın
Cok sagolasin suan travma yaşıyorum diyebilirim vücudumu kaldıramıyorum yataktan sizin de öyleyimdir ağrı yanma cok fazlaMerhaba, benim neredeyse 1 ay oluyor daha yeni yeni sekli oturdu ilk basta sizinkinin tam tersine cok buyuk geliyordu ve ayrik duruyordu ama su an son sekline gelmek uzere ve cok memnunum lutfen moralinizi yuksek tutun
Gerçekten cok kötü yıllardır bekledim bu günü sonuç hüsran cok basık küçük ve ayrık ve ciddi ağrım var vücudumu yataktan kaldıramıyorum. Sağolun moral oluyorsunuz banaMerhaba bence hemen karar vermeyin, birkaç gün bekleyin, alışık olmadığınız için de öyle geliyor olabilir.
Moralinizi yüksek tutun.
İlk gün ben de yataktan kalkamamıştım tansiyonum düşük olduğu için. Evet yanma ve batma oluyor; ama çok normal ameliyat oldunuz. İkinci gün sabaha her şey daha iyi oluyor. Kendinizi motive edin yıllardır bekledim her şey güzel olacak diye. Moral çok önemli ayaklanmak için.Gerçekten cok kötü yıllardır bekledim bu günü sonuç hüsran cok basık küçük ve ayrık ve ciddi ağrım var vücudumu yataktan kaldıramıyorum. Sağolun moral oluyorsunuz bana
Merhaba bende memelerimi ilk gördüğümde ayrık ve çok büyük bulmuştum. Zaman geçtikçe şekli oturdu. 2 ay oldu Ve daha iyi bir şekli var. Acele etmeyin. Küçük memeli bi arkadaşıma sormuştum. Bizimki de ayrık diyip bana gülmüştü. Ortada top top duran memeler hayal ettiyseniz onlar silikonla oluyor ancak. Zaman verin kendinizeMerhaba dün meme küçültme ameliyatı oldum ama moralim sıfır şuan bile ağlıyorum memelerim çok küçük ve birbirinden ayrik olmuş sizce şekli daha düzelir micok çirkin bir görüntüsü var basık ve yaygın
Çok teşekkürler artık tek isteğim iyileşmek görüntüsünü bile düşünemiyorum siz ne kadar zaman sonra iyileştinizMerhaba bende memelerimi ilk gördüğümde ayrık ve çok büyük bulmuştum. Zaman geçtikçe şekli oturdu. 2 ay oldu Ve daha iyi bir şekli var. Acele etmeyin. Küçük memeli bi arkadaşıma sormuştum. Bizimki de ayrık diyip bana gülmüştü. Ortada top top duran memeler hayal ettiyseniz onlar silikonla oluyor ancak. Zaman verin kendinize
İyileşme süreci biraz uzun ama gözünüz korkmasın. Benim iki aya yakın oldu. Ancak bir ay sonra ağrı acı biraz azaldı. Adım adım herşeyi sorabilirsiniz çekinmeyin sakın. Bir haftaya bir tık rahatlarsınız merak etmeyin. Yukarı uzanmak kolları zorlamak yok. Ödem oluşuyor zorlayıncaÇok teşekkürler artık tek isteğim iyileşmek görüntüsünü bile düşünemiyorum siz ne kadar zaman sonra iyileştiniz
Bandı aldımda tam olarak kullanımını bana bi anlatırmısınız. Bandı ortadan inceltmeyi düşünüyorum bu kadar kalına gerek yok sanki. Gece taktım bandı sabah çıkarınca geri kağıdınamı yapıştırıyorum acaba. Kullanımla ilgili hiç bilgi yok.Siltape kullanıyorum ben. Kullanımı rahat. Bir bakın isterseniz.
Bana doktorum şu şekilde yapmamı söyledi, günde 12 saat takıyorum. Sonra çıkarıp silikonlu krem sürüyorum. Yıkayıp 12 saat sonra tekrar bant. Silikon krem sürmezken bütün gün de bırakıyordum bir şey olmuyordu ama doktorunuza sorun isterseniz.Bandı aldımda tam olarak kullanımını bana bi anlatırmısınız. Bandı ortadan inceltmeyi düşünüyorum bu kadar kalına gerek yok sanki. Gece taktım bandı sabah çıkarınca geri kağıdınamı yapıştırıyorum acaba. Kullanımla ilgili hiç bilgi yok.
Çok teşekkür ederimBana doktorum şu şekilde yapmamı söyledi, günde 12 saat takıyorum. Sonra çıkarıp silikonlu krem sürüyorum. Yıkayıp 12 saat sonra tekrar bant. Silikon krem sürmezken bütün gün de bırakıyordum bir şey olmuyordu ama doktorunuza sorun isterseniz.
Bende önceden kalma silikonun plakası var ona yapıştırıyorum siz kağıdına da koyabilirsiniz. İnceltip kullanıyorum ben de.
Hangi şehirdesiniz. Ben Ankarada Gazi üni. YaptırdımDoktorunuzun ismini paylaşır mısınız? Ben de doktor arayisindayim
Benim bantlar çok iyi yapışmıyor sanki. Gevşek kalıyor bazı yerleri. Birde bir bantı ne kadar kullanıyorsunuz.Bana doktorum şu şekilde yapmamı söyledi, günde 12 saat takıyorum. Sonra çıkarıp silikonlu krem sürüyorum. Yıkayıp 12 saat sonra tekrar bant. Silikon krem sürmezken bütün gün de bırakıyordum bir şey olmuyordu ama doktorunuza sorun isterseniz.
Bende önceden kalma silikonun plakası var ona yapıştırıyorum siz kağıdına da koyabilirsiniz. İnceltip kullanıyorum ben de.
Meme nemli falansa krem vs. biraz gevşek yapışıyor. Çıkmadıkça önemli değil zaten sıkı sporcu sütyeni giyiyorsunuzdur, tutar o da. Yıkanıp kurulanınca daha iyi yapışıyor. Ben yapışkanı gidene kadar bir hafta falan kullanıyorum.Benim bantlar çok iyi yapışmıyor sanki. Gevşek kalıyor bazı yerleri. Birde bir bantı ne kadar kullanıyorsunuz.
Benimki maalesef öyle. Birbirinden farklıArkadaşlar meme ucu asimetrisi yaşayan var mı? 1 ay oldu.
45En yakın ben varım 44
Bende uçta değil ama alt dikişler çok geç iyilestiAmeliyat olalı 54 gün oldu. Bugün bir meme başımda minik bir enfeksiyon ve kanama oldu normal mi yaşayan var mı? Sanki açıldı gibi oldu.
İlk iki gece ağrı kesicilerle ayakta durdum sonra bir hafta boyunca ağrım oldu dayanılmayacak gibi değildi ama hissettiriyodu kendini. Gün geçtikçe ağrı ve yanmalarım azaldı inşallah en yakın zamanda toparlanırsınız çok geçmiş olsunCok sagolasin suan travma yaşıyorum diyebilirim vücudumu kaldıramıyorum yataktan sizin de öyleyimdir ağrı yanma cok fazla
Meme nemli falansa krem vs. biraz gevşek yapışıyor. Çıkmadıkça önemli değil zaten sıkı sporcu sütyeni giyiyorsunuzdur, tutar o da. Yıkanıp kurulanınca daha iyi yapışıyor. Ben yapışkanı gidene kadar bir hafta falan kullanıy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?