Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Göğüse masaj yapılıyormuş dikişler toplayınca masaj yapıp şekil verilebilir kan akışı da sağlanır bu şekilde

Merhaba hanımlar bugün ameliyat olali 8.gunum ancak çok a
Yanma başladı bu normal birsey mi sizce şimdiden teşekkür ederim

Bende oldu 3.haftam biri çok az aşağıda ve bir göğsüm diğerinden dahadolgun duruyor hiç memnun kalmadım şeklini verememiş bence
Aynı dert bende de var maalesef. Sağ büyük ve içinde kist oluştu. Sağ meme çok şükür ki iyi. Sizin doktorunuz ne diyor bu duruma

Ameliyat olan hafiflemiş ve çok şanslı kızlar bende olacağım ama ne kadar sürede düzeliyor yani malum yaz ayı ne kadar süre sonra denize girebildiniz nolur yardımcı olun

Merhaba bende 10 gün önce oldum bi göğsüm daha büyük şiş koktuknaltıma doğrı diğernde sıkıntı yok büyükmü bıraktındiyorum acaba doktor oturxak asimetri az olsa olcak ama böyle kalmıcak diyr birde kist gibi kitle oluştunsert çok acıyor neldar zamanda geçer sizde oldumu doktorlar cvp bile vermıo atıo başından herşey oara alana kadar onlrda

Merhaba bende yeni oldum bugün 8. Günüm ama birinin sekli kavisli gibi sis ve morluk var normal mi sizce side böyle bi durum oldumu, birde dikişler o siyah kanlı gibi görüntüsü nazaran geçmeye basliyor acaba
Öerhaba bende 10 önce oldum vibitanesi büyük diperne göre şiş dedi doktor alakasız duruyor diğernşe sein nasıl oldu cnm şuan daha önce olmşum

Çook normal , yamuk yumuk olacaklar , birbirinden farklı olacaklar, morarcaklar, şişecekler böyle mi kalacak diye korkutacaklar ama 2 aya kalmaz hepsi geçecek
Merhaba bende 10 gün önce oldum bi göğsüm daha büyük şiş koktuknaltıma doğrı diğernde sıkıntı yok büyükmü bıraktındiyorum acaba doktor oturxak asimetri az olsa olcak ama böyle kalmıcak diyr birde kist gibi kitle oluştunsert çok acıyor neldar zamanda geçer sizde oldumu doktor cvp bile vermıo atıo başından herşey para alana kadar

Merhaba bende 10 gün önce oldum bi göğsüm daha büyük şiş koktuk altıma doğrı diğernde sıkıntı yok büyükmü bıraktı diyorum acaba doktor oturck asimetri az olsa olcak ama böyle kalmıcak diyr birde kist gibi kitle oluştunsert çok acıyor neldar zamanda geçer sizde oldumu doktorlar cvp bile vermıo atıo başından herşey oara alana kadar onlrda

Merhaba bende 10 gün önce oldum bi göğsüm daha büyük şiş koktuknaltıma doğrı diğernde sıkıntı yok büyükmü bıraktındiyorum acaba doktor oturxak asimetri az olsa olcak ama böyle kalmıcak diyr birde kist gibi kitle oluştunsert çok acıyor neldar zamanda geçer sizde oldumu doktorlar cvp bile vermıo atıo başından herşey oara alana kadar onlrda

Ameliyattan sonra memenizde asimetri var mıydı benim 11. Gunum sol göğsümün görüntüsü iyiyken sağ göğsümde hem kist gibi sertlikler oluştu hem başka biri yapmış gibi kesi yeri yamuk ve diğerinden farklı. Ne zamana düzelir bu asimetri veya düzelir mi çünkü çok küçük ve yamuk duruyo sol gogsum

Banyo süreciniz nasıl oldu acaba? Ben ilk banyodan cok tedirginim. Şampuan krem değebilir. Alerji yapar mi yaralar hala acik sonucta. 4. Gün. Başımı eğemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…