• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

yıllardır olmayı aklımdan geçirdiğim göğüs küçültme ameliyatını, buradaki yazılardan ve daha önce ameliyat olan bir arkadaşımdan aldığım cesaretle nihayet 14 kasım'da oldum. üç doktorla görüştüm toplamda ve en güven vereninde karar kaldım. birinin fiyatı diğer ikisinden çok düşüktü ve yakın zamanda ona ameliyat olup çok memnun olan biriyle konuşmama rağmen görüşmede bana güven vermediğinden onu tercih etmedim (gösterdiği ameliyat sonrası resimlerden birinde bir memenin altı daha düz gibiydi, sordum ben de haliyle neden öyle olduğunu ve bunun en iyi sonuçlardn biri olduğunu ve buradaki asimetriyi görüyorsam belki de ameliyat olmamam gerektiğini, her ameliyatta yüzde yüz asimetri olacağını üzerine basa basa defalarca tekrar ettikten sonra onu seçmem mümkün olmadı maalesef.) doktorumu seçtikten 2 hafta sonra ameliyatımı oldum. hastanede 1 gece yattım sadece. ilk 2 gün kolları kullanırken biraz zorlansam da şu an gayet iyiyim. sadece tansiyon sorunu yaşadım bir kaç kez, baş dönmesi, soğuk terleme, baygınlık hissi gibi ama kısa süren ataklardı. üzerimde doktorun ameliyatta yaptığı sargılar var hala ve cuma günü çıkarılacak. dren takılmadı ve ilk gün tek göğüsten küçük bir sızıntı geldi sadece. ağrım ilk günden itibaren yok denecek kadar az. yine de duş almayı, yatma şeklini ve az da olsa hareketi kısıtlayan bir şey olduğundan insanı rahatsız eden tarafları var elbette, ameliyat neticede, ama beklediğimden daha iyi her şey. bu kadarını göze alıyor insan zaten. bugün tek başıma hiçbir rahatsızlık duymadan, ayakta hafifçe eğilerek saçlarımı yıkayabildim. şimdi izlerimin ne kadar sürede ne ölçüde iyileşeceğini merak ediyorum. sonuçları merakla bekliyorum. ameliyatı olmayı isteyen herkese cesaret ve bol şans diliyorum.
Merhaba, geçmiş olsun,özelden doktorunuzun adını paylaşır mısınız rica etsem?

Kızlar merhaba meme küçültme ameliyatımı cuma günü oldum şu an hala hastanedeyim drenler takıldı evet biraz agrım da var ama böğrümden öküz kalkmış gibi hissediyorum narkoz mide bulantısı yaptı yogurt ayran ii geldi bana ameliyatım 5 saat sürdü sormak istediğiniz okursa cevaplayabiliriö
Geçmiş olsun. İstanbul'da mı ameliyat oldunuz, memnun musunuz? Özelden doktorunuzun adını yazar mısınız?

09.00 da yemek vs herşey kesildi, hastaneye 13.00 gittim. 13:30 çizim yapıldı sonra yatış . 15:00-15:30gibi ameliyat(o zaman giyindim, sadece alt çamaşır kaliyor), 19:30 anestezi etkisinden çıkmaya başlayınca odaya girdim. Sağlığınız içinse lütfen korkmayın, ben pişman oldum eminim sizde olacaksınız keşke daha erken olsaydım diye :KK66:
Nana Hanım İstanbul'da mı ameliyat oldunuz?

Kızlar iyi akşamlar,

Normal şartlarda mayıs tarihine ayarlanmış olan ameliyatım yarına alındı.

**Perşembe günü, covid testi, kan tahlili ve anestezi için görüşme yaptım. Sonuçlarda bir problem çıkmadı. Ve yarın yıllardır hayalini kurduğum ameliyatı olacağım kısmetse.

**Ameliyatım yarın sabah 11 gibi gözüküyor. 10'da hastanede olun dediler. Haftasonu sokağa çıkma yasağı olduğu için izin kağıdı ayarladılar bu arada.

**Gece yarısı yemek yedikten sonra su ve yemek yemeyi kesiyormuşuz.

**Ameliyata giderken yanıma ne götürmem lazım bilemedim ama şu an pijama ve geniş yakalı bol bir tişört aldım.

**Bu arada refakatçinizin de covid testi yaptırması gerekiyor. 250 lira ödedim refakatçim için.

**Bilginiz olsun, ameliyatlar için kredi kartı ya da eft/havale kabul etmediler. Ameliyat ücretini ameliyat günü nakit olarak elden istediler. Bu sıkıntı mı bilemedim ama 18 bin tlye anlaşmıştık. Muayene için ödediğim 200 lirayı düşüp 17800 tl alacaklar.

Kızlar iyi akşamlar,

Normal şartlarda mayıs tarihine ayarlanmış olan ameliyatım yarına alındı.

**Perşembe günü, covid testi, kan tahlili ve anestezi için görüşme yaptım. Sonuçlarda bir problem çıkmadı. Ve yarın yıllardır hayalini kurduğum ameliyatı olacağım kısmetse.

**Ameliyatım yarın sabah 11 gibi gözüküyor. 10'da hastanede olun dediler. Haftasonu sokağa çıkma yasağı olduğu için izin kağıdı ayarladılar bu arada.

**Gece yarısı yemek yedikten sonra su ve yemek yemeyi kesiyormuşuz.

**Ameliyata giderken yanıma ne götürmem lazım bilemedim ama şu an pijama ve geniş yakalı bol bir tişört aldım.

**Bu arada refakatçinizin de covid testi yaptırması gerekiyor. 250 lira ödedim refakatçim için.

**Bilginiz olsun, ameliyatlar için kredi kartı ya da eft/havale kabul etmediler. Ameliyat ücretini ameliyat günü nakit olarak elden istediler. Bu sıkıntı mı bilemedim ama 18 bin tlye anlaşmıştık. Muayene için ödediğim 200 lirayı düşüp 17800 tl alacaklar.
Neden devlet hastanesinde yaptırmadın testi. Ben devlette yaptırdım 1 gün önce hemen sonuç çıktı.
Çok geçmiş olsun ama 250 tl de az değil

Kendi covid testimi ozel hastanede yaptirdilar. Ucrete dahildi. Bi daha refakatcim icin baska hastaneye gitmeyelim dedik. Ameliyat icin bekliyorum su an. Asiri gerginim.

Merhaba arkadaşlar bugünle beraber 15 gün oldu ameliyat olalı. Dikişlerim gayet güzel kaynadı sadece sağ mememin altında ufak bi yara var onun da toparlandıgını söyledi bugün dr. Yaraların kabukları düştü kollarımı rahat kullanabiliyorum düşünün ki biri 3 bucuk diğeri 7 aylık cocuklarım var ancak yine de kendimi yormamaya özen gösteriyorum ve korseyi takmaya devam ediyorum. Teramisin kullanmaya devam edip izler için bepantol scar başlayacagım bu hafta. Tabiki hafif morluk var ancak aşağıyı engelsiz görmek cok güzel böğrümden gerçekten öküz kalktı🤩 sormak istediğiniz olursa sevseve cevaplarım

Ben ameliyattan 13.00 gibi girdim 18.00da ciktim. Ameliyat 3 saat dediler. Kalan sure de narkozdan ayılma suresiydi. Cumartesi ameliyat oldum.

Uyandığımda tir tir titriyodum. Biraz agrilarim oldu ama su an evdeyim. Cok hafif sizlama var. Gunluk islerimi halledemiyorum kesinlikle en az 1 hafta evde durmak gerek bence.

Sirt ustu uyumaktan omurgalarim cok agriyor. Yan yatamiyosunuz zaten.

Back