- 15 Ağustos 2010
- 237
- 0
- Konu Sahibi ---Lily---
- #3.701
Yeni bir yılın başlangıcıyla herkese sağlık,huzur,bolluk ve bereket diliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar.Ben sema bu siteyi yaklaşık 3 aydır takip ediyorum .Bende meme küçültme amaliyatı olmak istiyordum . Bel ve sırt ağrıları ayrıca iistediğini giyememe problemim beni çok sıkıntıya düşündürüyordu.Daha sonra devlet hastanesinde bir doktorla görüştüm olmam gerektğini olursam çok rahatlıyacağımı söyledi. Ve ameliyatımı olalı tam bu gün 6 hafta oldu . Hayatımda aldığım en önemli karardı.İyiyki de olmuşum şuan çok mutluyum.. Yılbaşı için kendime özel bir kıyafet aldım .Şimdiye kadar göz ucuyla bile bakamadığım sütyenlerden aldım çok ama çok mutluyum .. Bunları neden mi yazıyorumm... Şimdiye kadar karar verememiş arkadaşlara destek olmak amacıyla .. Ertelelemeyin Neden 34 yaşıma kadar erteleyip durmuşum.. neden yazlarımı sıkıntı içinde geçirmişim .. kıyafet bikini sorunu ..ağrılar cabası .. ben de artık özgürümmm ..sormak istediklerinizi memnuniyetle cevaplayabilirimm . iyi günlerr
arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz lütfen istanbulda hangi devlet hastanesinde meme küçültme ameliyatı olabilirim özelde olamam çok pahallı çünkü ama devlet hastahanesi biraz daha uygun fiyata yapıo bnm bedenim 90 sanırım heyete girmez ama devlet hastanesine olmam lazım bi bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirise sevinirim.
merhaba arkadaşlar. herkese iyi deneler dilerim öncelikle..
ben 1,72 boyundayım kilom 57. hamilelik öncesi 75 dd olan çamaşır bedenim doğum ve emzirme sonrası, şu an 75 e.. yaşadığımzorluk ve sıkıntıları anlatmaya lüzum yok. bizi birbirimizden daha iyi kimse anlayamaz..
sorum şu : geçtiğimiz günlerde doktor muayenesi oldum ve kısmetse nisan ayı gibi yaptıracağım operasyonu. doktor benim için 80 b ölçünün uygun olacağını söyledi. tecrübe etmiş arkadaşlar, acaba nasıl olur bu beden? büyük olsun istemiyorum..
cevaplar için teşekkürler..
arkadaşlar bir noktayı açıklığa kavuşturalım.75 dd dediğimizde 75 sırtımızdan göğsümüzün altının ölçüsüdür dd ise göğüsün kap ölçüsü.nasıl ameliyattan sonra 75 -80 olur anlamadım.benmi yanlış biliyorum anlamadım.benim ölçüm ameliyattan önce 85 dd idi 85 b ye düştü.nette göğüs ölçüsünü anlamak için tablolar koymuşlar onları bulup inceler seniz ne demek istediğimi anlarsınız.
Ne yazcagımı bilmiyorum sadece cok heyecanlıyım ve cok korkuyorum cunku cuma gunu aksam bende gögus küçültme ameliytı olcam. bunu herseyden cok istiyorum ama kalacak izlerden öyle korkuyorumki heran ameliyattan vazgecebilirim. Doktor sadece "I" seklinde iz kalacak diyor ama genede korkuyorum. Olan kişiler acaba beni bilgilendire bilirmi? İzler nasıl oluo? cok belirginmi? Krem aldım iz için işe yararmı???
Lütfen ben vazgemeden bana yradımcı olun
arkadaşlar yazdıklarınızı uzun zamandır takip ediyorum bende göğüslerimi küçülttürmek istiyorum fakat inanılmaz çelişkilerim var bazen diyorum ki gerek yok sonra 2 gün geçiyor aradan kesin küçülttürcem diyorum bende kendimi anlamıyorum yani bir de 4 aylık evliyim henüz bebğim yok olduğunda emzirebilir miyim acaba diyede takıntı yapıyorum ama yinede yaptıracam sanırım bu arada samsunda önerdiğiniz bir yer bir doktor varsa paylaşırsanız sevinirim.komda 75 d kullanıyorum ay napıcam ben yaaaa..
Ne yazcagımı bilmiyorum sadece cok heyecanlıyım ve cok korkuyorum cunku cuma gunu aksam bende gögus küçültme ameliytı olcam. bunu herseyden cok istiyorum ama kalacak izlerden öyle korkuyorumki heran ameliyattan vazgecebilirim. Doktor sadece "I" seklinde iz kalacak diyor ama genede korkuyorum. Olan kişiler acaba beni bilgilendire bilirmi? İzler nasıl oluo? cok belirginmi? Krem aldım iz için işe yararmı???
Lütfen ben vazgemeden bana yradımcı olun
merhaba ben daha önce de yazmıştım 2 ay oldu ameliyat olalı kalcak olan izleri kesinlikle düşünme..ben controtubex kullanıyorum izlerde çok belirgin değil istediğin giysileri giyebilmek dik durabilmek harika bir duygu benim ki de i şeklinde izler.ve zamanla daha da güzel olacağına inanıyorum şimdiden geçmiş olsun..
merhaba bende ameliyat olalı 2 ay oldu benimde ameliyatım İ şeklinde oldu benim izlerim belli belirsiz krem falanda kullanmadım sadece nemlendirici sürdüm 1 ay sonra bence hiç korkma eminim sende memnun kalacaksın.ben 75 dd kullanıyodum şimdi 85 b oldum sırt ve omuz ağrılarım geçti.
tesekkur ederim verdiğiniz bilgiler için. Ben cok ani karar verdim bunu yaptırmaya cok istediğim biseydi ama hep korkuodum. Aileminde böyle bişey yaptıgımdan hbrleri yok. O yuzden izler beni cok endişeldiriodu.Bazı web sitelerinde eger izler sorun olacaksa bu ameliyatı olmayın diyor cunku baya bi iz kalıomus. Hersey hazır hatta controtubex kremimi bile aldım :) Ama heyecan ve korku bi arada olunca panik oldum. Yarın aksam ameliyatım var. İnsallah benimkide sizinki gibi yolunda gider. Cunku tek basıma bu sorumlulugu almak beni ürkütuo
Buarada kac gun sonra evde tek kalabilirim?? Yani agrılarım azalıp kendi işimi gormeye baslayabilirim?
Yardımlarınız için simdiden cok ama cok tesekkur ederim. Bunu yasayamayan anlayamaz cunku
arkadaşlar bir noktayı açıklığa kavuşturalım.75 dd dediğimizde 75 sırtımızdan göğsümüzün altının ölçüsüdür dd ise göğüsün kap ölçüsü.nasıl ameliyattan sonra 75 -80 olur anlamadım.benmi yanlış biliyorum anlamadım.benim ölçüm ameliyattan önce 85 dd idi 85 b ye düştü.nette göğüs ölçüsünü anlamak için tablolar koymuşlar onları bulup inceler seniz ne demek istediğimi anlarsınız.