Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Lütfen ya dr isimlerini yazın

merhaba canım hangi doktora oldun ve ne kadar ödedin bende orda olmayı düşünüyorum

izmir ve istanbul'da devlet hastanesinde ya da çok para almaya birinde olmak istiyorum. öğrenciyim pek param yok ama memelerim psikolojimi bozuyor artık; korkunç, çirkin ve sarkık, özgüvenimi yok ediyorlar. asıl merak ettiğim şey ücretleri, olanlar bilgi verebilir mi ücret doktor ve hastane konusunda?

ben de malatyada olacaağım para bulabilirsem :/ kontrole gittim 3500 civarı dediler elinde 4000 olmalı bence bu arada ben de öğrenciyim para konusu büyük sorun özellikle ailen arkanda değilse

ben de malatyada olacaağım para bulabilirsem :/ kontrole gittim 3500 civarı dediler elinde 4000 olmalı bence bu arada ben de öğrenciyim para konusu büyük sorun özellikle ailen arkanda değilse
Tabiki canım seni anlıyorum inşallah gönlüne göre olur hayırlısı olsun biran önce

Ailem bunu keyfi bir şey olarak görmezse destek olur diye umuyorum, en azından sırtım ağrıyor falan diye duygu sömürüsü yapmayı deneyebilirim. Dört bin lira çok uygunmuş yarım dönem yurda ödediğimiz paradan daha. az bu taraflarda olan hem çok iyi hem de uygun fiyatlı bi doktor bulabilsem keşke

Merhabalar bende 05.11.2020 de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum 1 gece hastanede kaldım dördüncü gün ilk kontrol oldu 10. Gün ikinci kontrol ödem 25 gün olacak ödem ve morluklar hala var geceleri ağrı çok oluyor uyutmuyor ve çok küçük şekilsiz duruyor sabah akşam merhem be ozonlu zeytin yağı sürüyorum dikişler düştü ama ağrım ne kadar daha sürecek bilmiyorum

Slm kantaron yagi ile goguse.masaj yapan var mi..dr onerdi bana ne ise yariyor bu sormayi unuttum...bir de bugün 9.gun meme bas kenarinda hafif sizinti vardi..dr antibiyotik yazdi..sizde de oldu mu boyle şeyler hanimlar?
Ozonlu Kantaron yağı kullanıyorum izler için iyi geliyor

Merhaba,

Sonunda ben de yıllardır araştırdığım ve ertelediğim meme küçültme ameliyatını oldum. İlk gün ağrım biraz fazlaydı ama sonrasında azaldı. Ama dayanılmayacak bir ağrı değil. Anestezinden de korkuyordum uyumamla uyanmam bir oldu rahat geçti. Uyandıktan sonra dikişlerinizin acısını hissediyorsunuz o biraz zorluyor. Bir gece hastanede kaldım. Güven duyduğum bir doktora ameliyat oldum. Aynada kendimi ilk gördüğümde ne kadar zayıflamış görünüyorum dedim. Dikişler eridiğinde kendimi daha da hafiflemiş hissedeceğim. Ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem araştırmanın sonu yok, içinize en sinen doktora gidip nasıl bir meme istediğinizi detaylıca anlatıp ameliyat olun. Ameliyattan sonra insan neden bu kadar süre beklemişim diye kendisini sorguluyor gerçekten çünkü karar verip adım attığınız anda süreç çok hızlı işliyor ve kendinizi ameliyat masasında buluyorsunuz.

M
Burun ameliyatınızla ilgili süreci paylaşabilir misiniz?

Çok ağrı oluyor mu? Kaç saat sürüyor ve kime nerde yaptırdınız acaba? ben de anesteziden korkuyorum,bir de çok içmesem de sigara içiyorum günde 10 tane ameliyatta ne kadar etkisi. Biraz detaylı bilgi verir misiniz. Korkuyorum

Benim ilk gün ağrım biraz fazlaydı ama ikinci günden itibaren azalarak geçti. Ameliyatım 3 saat sürdü. Sigaranın izlerin iyileşmesini kötü etkilediğini biliyorum ama siz yine de doktorunuza sorun. Belli bir süre geçince çektiğiniz acılar gözünüze hiçbir şey gibi geliyor şekli güzel olsun yeter diyorsunuz o yüzden korkmayın bence :)

Merhaba sonunda bende yıllardır hayalini kurduğum küçültme ameliyatını nasipse yarın olacağım. Hastane çantama ne koymalıyım? . Sabahlık olarak ince bişey iş görür mü yoksa kalın bir sabahlık mı alsam? Dr medikal sütyene gerek yok, normal sporcu sütyen olur dedi

Merhaba şimdiden geçmiş olsun umarım siz de hayalinize kavuşursunuz 1 gece kalacaksınız muhtemelen ben ameliyattan çıktığımda hastane önlüğü vardı üstümde onunla ertesi sabahı ettim çok rahat ettim sadece sabah üstümü değiştirip yanımda getirdiğim pijama takımımı giyip çıktım hastaneden 2 külot çorap 2 pijama takımı sabahlık koymuştum

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Hazırladım çantamı, evet bir gece kalacakmışım pandemiden ötürü, ertesi sabah çıkış, 3 gün sonra da direnlerim çıkacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…