- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #37.501
Lütfen ya dr isimlerini yazınyıllardır olmayı aklımdan geçirdiğim göğüs küçültme ameliyatını, buradaki yazılardan ve daha önce ameliyat olan bir arkadaşımdan aldığım cesaretle nihayet 14 kasım'da oldum. üç doktorla görüştüm toplamda ve en güven vereninde karar kaldım. birinin fiyatı diğer ikisinden çok düşüktü ve yakın zamanda ona ameliyat olup çok memnun olan biriyle konuşmama rağmen görüşmede bana güven vermediğinden onu tercih etmedim (gösterdiği ameliyat sonrası resimlerden birinde bir memenin altı daha düz gibiydi, sordum ben de haliyle neden öyle olduğunu ve bunun en iyi sonuçlardn biri olduğunu ve buradaki asimetriyi görüyorsam belki de ameliyat olmamam gerektiğini, her ameliyatta yüzde yüz asimetri olacağını üzerine basa basa defalarca tekrar ettikten sonra onu seçmem mümkün olmadı maalesef.) doktorumu seçtikten 2 hafta sonra ameliyatımı oldum. hastanede 1 gece yattım sadece. ilk 2 gün kolları kullanırken biraz zorlansam da şu an gayet iyiyim. sadece tansiyon sorunu yaşadım bir kaç kez, baş dönmesi, soğuk terleme, baygınlık hissi gibi ama kısa süren ataklardı. üzerimde doktorun ameliyatta yaptığı sargılar var hala ve cuma günü çıkarılacak. dren takılmadı ve ilk gün tek göğüsten küçük bir sızıntı geldi sadece. ağrım ilk günden itibaren yok denecek kadar az. yine de duş almayı, yatma şeklini ve az da olsa hareketi kısıtlayan bir şey olduğundan insanı rahatsız eden tarafları var elbette, ameliyat neticede, ama beklediğimden daha iyi her şey. bu kadarını göze alıyor insan zaten. bugün tek başıma hiçbir rahatsızlık duymadan, ayakta hafifçe eğilerek saçlarımı yıkayabildim. şimdi izlerimin ne kadar sürede ne ölçüde iyileşeceğini merak ediyorum. sonuçları merakla bekliyorum. ameliyatı olmayı isteyen herkese cesaret ve bol şans diliyorum.
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Hangi hastanede ve Dr ismi önerir misiniz?
özelden yazdım. isteyenlere özelden yazmayı tercih ederim.Lütfen ya dr isimlerini yazın
merhaba canım hangi doktora oldun ve ne kadar ödedin bende orda olmayı düşünüyorumMerhabalar, 3 gün önce Bezmialem'de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Ödem var ama henüz bakamasam da düzgün bir şekilde küçülmüş gibi geliyor. Şu an ağrılar, sızılar azalarak devam ediyor, yanlışlıkla ani bir hareket yaparsam ya da yatıp kalkarken zorluyor. Bunlar ne kadar sürede düzelir merak ediyorum.
ben de malatyada olacaağım para bulabilirsem :/ kontrole gittim 3500 civarı dediler elinde 4000 olmalı bence bu arada ben de öğrenciyim para konusu büyük sorun özellikle ailen arkanda değilseizmir ve istanbul'da devlet hastanesinde ya da çok para almaya birinde olmak istiyorum. öğrenciyim pek param yok ama memelerim psikolojimi bozuyor artık; korkunç, çirkin ve sarkık, özgüvenimi yok ediyorlar. asıl merak ettiğim şey ücretleri, olanlar bilgi verebilir mi ücret doktor ve hastane konusunda?
Tabiki canım seni anlıyorum inşallah gönlüne göre olur hayırlısı olsun biran önceben de malatyada olacaağım para bulabilirsem :/ kontrole gittim 3500 civarı dediler elinde 4000 olmalı bence bu arada ben de öğrenciyim para konusu büyük sorun özellikle ailen arkanda değilse
Ailem bunu keyfi bir şey olarak görmezse destek olur diye umuyorum, en azından sırtım ağrıyor falan diye duygu sömürüsü yapmayı deneyebilirim. Dört bin lira çok uygunmuş yarım dönem yurda ödediğimiz paradan daha. az bu taraflarda olan hem çok iyi hem de uygun fiyatlı bi doktor bulabilsem keşkeben de malatyada olacaağım para bulabilirsem :/ kontrole gittim 3500 civarı dediler elinde 4000 olmalı bence bu arada ben de öğrenciyim para konusu büyük sorun özellikle ailen arkanda değilse
Merhabalar bende 05.11.2020 de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum 1 gece hastanede kaldım dördüncü gün ilk kontrol oldu 10. Gün ikinci kontrol ödem 25 gün olacak ödem ve morluklar hala var geceleri ağrı çok oluyor uyutmuyor ve çok küçük şekilsiz duruyor sabah akşam merhem be ozonlu zeytin yağı sürüyorum dikişler düştü ama ağrım ne kadar daha sürecek bilmiyorumMerhabalar, 3 gün önce Bezmialem'de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Ödem var ama henüz bakamasam da düzgün bir şekilde küçülmüş gibi geliyor. Şu an ağrılar, sızılar azalarak devam ediyor, yanlışlıkla ani bir hareket yaparsam ya da yatıp kalkarken zorluyor. Bunlar ne kadar sürede düzelir merak ediyorum.
Ozonlu Kantaron yağı kullanıyorum izler için iyi geliyorSlm kantaron yagi ile goguse.masaj yapan var mi..dr onerdi bana ne ise yariyor bu sormayi unuttum...bir de bugün 9.gun meme bas kenarinda hafif sizinti vardi..dr antibiyotik yazdi..sizde de oldu mu boyle şeyler hanimlar?
Burun ameliyatınızla ilgili süreci paylaşabilir misiniz?Benimkiler de biri daha büyük biri daha ufak duruyor canım ya valla o düzelir iyileştikçe de benim meme uçlarımın da biri büyük biraz daha ama inan hiç umursamıyorum heer halleriyle eskisinden on kat daha iyiler çünkübenim 37 gün oldu bir de ameliyat olalı ama şişliklerin falan tam olarak inmesi aylar alıyormuş sanırım.
Çok ağrı oluyor mu? Kaç saat sürüyor ve kime nerde yaptırdınız acaba? ben de anesteziden korkuyorum,bir de çok içmesem de sigara içiyorum günde 10 taneMerhaba,
Sonunda ben de yıllardır araştırdığım ve ertelediğim meme küçültme ameliyatını oldum. İlk gün ağrım biraz fazlaydı ama sonrasında azaldı. Ama dayanılmayacak bir ağrı değil. Anestezinden de korkuyordum uyumamla uyanmam bir oldu rahat geçti. Uyandıktan sonra dikişlerinizin acısını hissediyorsunuz o biraz zorluyor. Bir gece hastanede kaldım. Güven duyduğum bir doktora ameliyat oldum. Aynada kendimi ilk gördüğümde ne kadar zayıflamış görünüyorum dedim. Dikişler eridiğinde kendimi daha da hafiflemiş hissedeceğim. Ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem araştırmanın sonu yok, içinize en sinen doktora gidip nasıl bir meme istediğinizi detaylıca anlatıp ameliyat olun. Ameliyattan sonra insan neden bu kadar süre beklemişim diye kendisini sorguluyor gerçekten çünkü karar verip adım attığınız anda süreç çok hızlı işliyor ve kendinizi ameliyat masasında buluyorsunuz.
Beni de izlerisinizBenide de izlermisiniz
Merhaba siz ona mı oldunuz? Süreci ve fiyat bilgisini paylaşır mısınız?Naci Çelik mukemmel insan mükemmel hekim
Bana da yazar mısınız rica etsem?özelden yazdım. isteyenlere özelden yazmayı tercih ederim.
Benim ilk gün ağrım biraz fazlaydı ama ikinci günden itibaren azalarak geçti. Ameliyatım 3 saat sürdü. Sigaranın izlerin iyileşmesini kötü etkilediğini biliyorum ama siz yine de doktorunuza sorun. Belli bir süre geçince çektiğiniz acılar gözünüze hiçbir şey gibi geliyor şekli güzel olsun yeter diyorsunuz o yüzden korkmayın bence :)Çok ağrı oluyor mu? Kaç saat sürüyor ve kime nerde yaptırdınız acaba? ben de anesteziden korkuyorum,bir de çok içmesem de sigara içiyorum günde 10 taneameliyatta ne kadar etkisi. Biraz detaylı bilgi verir misiniz. Korkuyorum
Merhaba şimdiden geçmiş olsun umarım siz de hayalinize kavuşursunuz 1 gece kalacaksınız muhtemelen ben ameliyattan çıktığımda hastane önlüğü vardı üstümde onunla ertesi sabahı ettim çok rahat ettim sadece sabah üstümü değiştirip yanımda getirdiğim pijama takımımı giyip çıktım hastaneden 2 külot çorap 2 pijama takımı sabahlık koymuştumMerhaba sonunda bende yıllardır hayalini kurduğum küçültme ameliyatını nasipse yarın olacağım. Hastane çantama ne koymalıyım? . Sabahlık olarak ince bişey iş görür mü yoksa kalın bir sabahlık mı alsam? Dr medikal sütyene gerek yok, normal sporcu sütyen olur dedi
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Hazırladım çantamı, evet bir gece kalacakmışım pandemiden ötürü, ertesi sabah çıkış, 3 gün sonra da direnlerim çıkacakmış.Merhaba şimdiden geçmiş olsun umarım siz de hayalinize kavuşursunuz 1 gece kalacaksınız muhtemelen ben ameliyattan çıktığımda hastane önlüğü vardı üstümde onunla ertesi sabahı ettim çok rahat ettim sadece sabah üstümü değiştirip yanımda getirdiğim pijama takımımı giyip çıktım hastaneden 2 külot çorap 2 pijama takımı sabahlık koymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?