- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #37.521
Doktorunuz medikal sütyen vermedi miMerhaba sonunda bende yıllardır hayalini kurduğum küçültme ameliyatını nasipse yarın olacağım. Hastane çantama ne koymalıyım? . Sabahlık olarak ince bişey iş görür mü yoksa kalın bir sabahlık mı alsam? Dr medikal sütyene gerek yok, normal sporcu sütyen olur dedi
Hayır gerek yok dediDoktorunuz medikal sütyen vermedi mi
Bandaj vermeyi, dren takmayı tercih etmeyeni biliyorum ama, ilk defa duydum bunu.Hayır gerek yok dedi
Küçültme ameliyatı için fiyatı yazar mısınız?Merhaba siz ona mı oldunuz? Süreci ve fiyat bilgisini paylaşır mısınız?
Ben meme küçültme oldum, büyütme de evet gerekli ama küçültme de çok da gerek yok dedi, sıkı kavrayan bir model kullanıyorum.Bandaj vermeyi, dren takmayı tercih etmeyeni biliyorum ama, ilk defa duydum bunu.
Medikal sütyen olmadan meme büyütme ameliyatı mı olur?
En azından sporcu sütyeniniz iyi bir marka olsun, NBB'nin modellerini öneririm. Bide olabildiğince sıkı olsun
Aaa, evet. Benim dikkatsizliğimBen meme küçültme oldum, büyütme de evet gerekli ama küçültme de çok da gerek yok dedi, sıkı kavrayan bir model kullanıyorum.
İstanbul güneşli medicine hastanesinde oldum, fiyat bilgisini burdan vermem doğru olmayabilirSimuzer hanım nerede oldunuz ameliyatı?
Ücret bilgisi de paylaşabilir misiniz?
Merhaba özelden doktor adını paylaşır mısınız?Merhaba,
Sonunda ben de yıllardır araştırdığım ve ertelediğim meme küçültme ameliyatını oldum. İlk gün ağrım biraz fazlaydı ama sonrasında azaldı. Ama dayanılmayacak bir ağrı değil. Anestezinden de korkuyordum uyumamla uyanmam bir oldu rahat geçti. Uyandıktan sonra dikişlerinizin acısını hissediyorsunuz o biraz zorluyor. Bir gece hastanede kaldım. Güven duyduğum bir doktora ameliyat oldum. Aynada kendimi ilk gördüğümde ne kadar zayıflamış görünüyorum dedim. Dikişler eridiğinde kendimi daha da hafiflemiş hissedeceğim. Ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem araştırmanın sonu yok, içinize en sinen doktora gidip nasıl bir meme istediğinizi detaylıca anlatıp ameliyat olun. Ameliyattan sonra insan neden bu kadar süre beklemişim diye kendisini sorguluyor gerçekten çünkü karar verip adım attığınız anda süreç çok hızlı işliyor ve kendinizi ameliyat masasında buluyorsunuz.
Merhaba, çok geçmiş olsun, keşke herkes sizin gibi fotoğraf paylaşsa..biraz da ağrı durumlarından bahsedebilir misiniz, ağrınız çok oldu mu? En çok merak ettiğim diğer konu da kollarınızda bi ağrı oldu mu, kaç günde işe dönmek mümkün sizce? Teşekkürler...merhaba, bugün meme küçültme ameliyatımın 4. haftası doldu. merak edenler için biraz fotoğraf paylaşacağım çünkü insan ameliyat öncesi kadar sonraki süreci de merak ediyor, ne zaman iyileşeceğini, memelerin ne zaman nasıl görüneceğini bilmek istiyor. herkesin iyileşme süreci kendine özel elbette ama deneyim paylaşmak bu sürecin atlatılmasında ihtiyaç duyulan bir şey olabiliyor. fotoğrflara gelirsek; 1. foto ilk haftamdan. göğüsler tamamen sert ve yukarıda. dikişlerde doktorumun ypıştırdığı silikon bantlar var. 2. fotoğraf 2. hafta kontrolümden. orada bantlar değiştirilirken. izlerin durumunu görebilirsiniz. son üç fotoğraf ise bugünden yani 4. haftamdan. doktor, bantlar kendi düşüne kadar dursun dediği için çıkartmadım. izlerin şu an ne durumda olduğunu ben de çok merak ediyorum çünkü 2. kontrolden sonra doktor gelmeme gerek kalmadığını söyledi. göğüslerim hala olması gerekenden yukarıda şu an, 1 ay sonunda şekil almaya başlayacağını söylemişlerdi zaten. şimdi daha yumuşaklar ve az da olsa aşağı inmeye başladı. nihai halinde damla şeklini alacağını söyledi doktorum. şimdiki hali de beni rahatsız etmiyor artık ama yine de son halini merakla bekliyorum.
Çok geçmiş olsun umarım fikriniz değişir. Kişiden kişiye de değişiyor ağrı durumu sanırım, ağrısız geçirenler de oluyormuş süreci, ilerleyen günlerde deneyimlerinizi anlatırsanız çok sevinirim...Herkese merhaba bende günlerce burdaki yorumları okudum ve dün sabah ameliyat oldum. Benim için korkunç bir gündü ayılırken çok bağırdım iki ayaga kalktıgımda ikisindede bayıldım dünden beri şu saate kadar yatamadım belim kopacak gibi hissettim ilaçlar çokta kar etmedi sanki. Insan kendini sorguluyor sapasaglamken değermiydi diye. Belki hastaneden çıkıp toparlaninca fikrim değişir inşaallah degisir
teşekkür ederim. ağrı konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım diyebilirim. ilk bir kaç hafta göğüslerim çok sertti ve aşırı gergindi onun rahatsızlığı vardı biraz, göğüs içindeki işlemlerden dolayı orda da farklı hisler oluyor ama beni rahatsız edicek derecede bir ağrıyı ameliyattan çıktıktan sonra bile yaşamadım. dikişleri zaten hiç hissetmedim diyebilirim. kolları yukarı kaldırma konusu sıkıntılı ama o kadarı da normal. hiç ameliyat olmamış gibi de olmasını beklemiyordum zatenMerhaba, çok geçmiş olsun, keşke herkes sizin gibi fotoğraf paylaşsa..biraz da ağrı durumlarından bahsedebilir misiniz, ağrınız çok oldu mu? En çok merak ettiğim diğer konu da kollarınızda bi ağrı oldu mu, kaç günde işe dönmek mümkün sizce? Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?