• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

10 aylik bebege ameliyattan tam 12 gun sonra kendin bakabilirsin bence. burada en zor mama sandalyesi ve besik icin indirip kaldirma. 12 gun sonra zorlamayacaktir seni. Bu tamamen benim tecrubeme dayanarak soyledigim. Bunyeden bunyeye fark edecektir tabi ki. Aslinda 1. haftafan sonra bile yetebilirsin cocuguna fakat dikislerin de hic zorlanmasin dersek 12 gunu bulur. Bir de bu tip ameliyatlarda aklinizda olsun ilk 3-4 gercekten zor gecer, sonra bir anda vucut muthis bir hizla iyilesmeye baslar.

Arkadaşlar slm ben İst da yasıyorum Gogus kucultme ameliyatı olmak istiyorum devlette önerebileceğiniz bir yer var mı acaba, bir de suan pandemı var sizce hastaneye gitmeye deger mı şimdiden teşekkür ederim

Selamlar benim 80 F idi ölçüm doktoruma olabildiğince küçültmesini istedim ve şuan 80 B aldım operasyon sonrası sütyenimi şuan şiş olmasına rağmen çok ii duruyorlar biraz daha küçülecek dedi doktorum 🙏🏻

Merhaba hanimlar. Meme kucultme ameliyati olmak istiyorum ben de. O yuzden katildim buraya. Bu sene ameliyat olup memnun olanld bana sehir ve fiyat bilgisi atabilirmi? :) 80DD giyiyorum ben

Ben guncel tutayim burayi..ciddi ciddi arastiriyorum ama korona yuzunden hala cekincelerim var.Aralik ayinda olmayi istiyorum

Ben guncel tutayim burayi..ciddi ciddi arastiriyorum ama korona yuzunden hala cekincelerim var.Aralik ayinda olmayi istiyorum
Ben oldum, sene 2016da, kemal hoca yaptı, zor bir ameliyat, sonrası acılı ve zor, kolları yukarı kaldırmak, ağır taşımak yasak, ama iyileştikten sonra koşmak, boyun ağrılarının azalması, içine girilebilen çamaşır bulmak, daha normal bir görüntüye kavuşmak, değdi diyor insan.

merhabalar ben de tecrubelerimi paylaşmak istedim.ben 19 agustosta meme kucultme dikleştirme ameliyatı oldum.ameliyat oncesi gergindim biraz ama doktoruma guveniyordum.burada forumda birisi daha aynı doktora ameliyat olmustu ve cevremde de bikac isimden duyunca kararımı verdim.ameliyat nasıl oldu bitti anlamadım acıkcası.en zoru ameliyat oncesi bikac gun.insan kurdukca kuruyor.ameliyat sonrası ise cok az agrım oldu .dayanilmicak gibi degildi.tek problem yazın oldugum icin havalar sıcaktı ve korse işimi zorlaştırdı biraz.bir de ameliyat sonrası narkozu vucuttan atmak zorladı biraz .mide bulantılarım oldu ama 1 güne gecti o da.17 gun sonra işimin başına gecmiştim.işim geregi cok fazla harket etmek zorunda kaldım korktum dikişler acılır mı diye ama şu an bir sorun görünmüyor.bu hafta ameliyat izleri için ilaç verecek doktorum.ben 70DD giyiyordum .ameliyat oncesi iki gosum arasında ciddi bir fark vardı buyukluk açısından ve şimdi ikisininde eşit ve kucuk oldugunu gormek beni mutlu ediyor.keske daha once olsaydım

merhabalar ben de tecrubelerimi paylaşmak istedim.ben 19 agustosta meme kucultme dikleştirme ameliyatı oldum.ameliyat oncesi gergindim biraz ama doktoruma guveniyordum.burada forumda birisi daha aynı doktora ameliyat olmustu ve cevremde de bikac isimden duyunca kararımı verdim.ameliyat nasıl oldu bitti anlamadım acıkcası.en zoru ameliyat oncesi bikac gun.insan kurdukca kuruyor.ameliyat sonrası ise cok az agrım oldu .dayanilmicak gibi degildi.tek problem yazın oldugum icin havalar sıcaktı ve korse işimi zorlaştırdı biraz.bir de ameliyat sonrası narkozu vucuttan atmak zorladı biraz .mide bulantılarım oldu ama 1 güne gecti o da.17 gun sonra işimin başına gecmiştim.işim geregi cok fazla harket etmek zorunda kaldım korktum dikişler acılır mı diye ama şu an bir sorun görünmüyor.bu hafta ameliyat izleri için ilaç verecek doktorum.ben 70DD giyiyordum .ameliyat oncesi iki gosum arasında ciddi bir fark vardı buyukluk açısından ve şimdi ikisininde eşit ve kucuk oldugunu gormek beni mutlu ediyor.keske daha once olsaydım
Merhaba geçmiş olsun doktorunuz kim bende dikleştirme artı protez revizyon olucam kısmetse doktor arayışındayım

Benim de ayni goguslerim arasinda ciddi bir fark var ve bu beni cok rahatsiz ediyor.Buyuklugu de boyuma gore cabasi.Ben biraz ameliyattan korkuyorum.Kime oldunuz ozelden yazabilir misiniz?

Ben oldum, sene 2016da, kemal hoca yaptı, zor bir ameliyat, sonrası acılı ve zor, kolları yukarı kaldırmak, ağır taşımak yasak, ama iyileştikten sonra koşmak, boyun ağrılarının azalması, içine girilebilen çamaşır bulmak, daha normal bir görüntüye kavuşmak, değdi diyor insan.
Siz kime oldunuz ameliyati yazabilir misiniz?yada ozeldende yazabilirsiniz

Arkadaşlar herkese merhaba Allah nasip ederse Eylül sonu meme küçültme ameliyatı olucam 😊
Yalnız kilo problemim var 1.60 boyunda 93 kiloyum size eğer bu kiloda bu ameliyatı olursam zayifladigim da göğüslerim çok sarkar mi böyle bı durumda olan varmı

Kilo verip ameliyat olmayı düşünüyordum aslında ama içime sinen bı Dr buldum onu kaçırmak istemiyorum Taa Elazığ'dan Denizli'ye geldim Dr. İçin cevaplarsaniz çok sevinirim😊🥰
Ameliyat oldunuz mu bilmiyorum.Ama boyunuza göre kilonuz çok fazla şu an.Ben de meme küçültme ameliyatı oldum.Sonuçtan memnun değilim.Kesinlikle önce istediğiniz kiloya inin,ondan sonra ameliyat olun ve doktoru kesinlikle çok iyi araştırın.İnsan zaten zor karar verip zor cesaret ediyor ameliyata.Eğer maddi gücünüz varsa özelde iyi bir doktor bulun derim.Devlette yaptırmayın.İlgilenmiyorlar,özenmiyorlar.Ben devlette yaptırdım ve pişmanım.Her özelde iyi değil tabi ama doktoru iyi araştırın.Özelde daha fazla özenli davranılır diye düşünüyorum.

Ameliyat oldunuz mu bilmiyorum.Ama boyunuza göre kilonuz çok fazla şu an.Ben de meme küçültme ameliyatı oldum.Sonuçtan memnun değilim.Kesinlikle önce istediğiniz kiloya inin,ondan sonra ameliyat olun ve doktoru kesinlikle çok iyi araştırın.İnsan zaten zor karar verip zor cesaret ediyor ameliyata.Eğer maddi gücünüz varsa özelde iyi bir doktor bulun derim.Devlette yaptırmayın.İlgilenmiyorlar,özenmiyorlar.Ben devlette yaptırdım ve pişmanım.Her özelde iyi değil tabi ama doktoru iyi araştırın.Özelde daha fazla özenli davranılır diye düşünüyorum.
Merhaba hanimlar. Meme kucultme ameliyati olmak istiyorum ben de. O yuzden katildim buraya. Bu sene ameliyat olup memnun olanld bana sehir ve fiyat bilgisi atabilirmi? :) 80DD giyiyorum ben
Ben de meme küçültme ameliyatı oldum.1,5 sene oldu.Sonuçtan memnun değilim.Eğer kilo fazlanız varsa kesinlikle önce istediğiniz kiloya inin,ondan sonra ameliyat olun ve doktoru kesinlikle çok iyi araştırın.İnsan zaten zor karar verip zor cesaret ediyor ameliyata.Eğer maddi gücünüz varsa özelde iyi bir doktor bulun derim.Devlette yaptırmayın.İlgilenmiyorlar,özenmiyorlar.Ben devlette yaptırdım ve pişmanım.Her özelde iyi değil tabi ama doktoru iyi araştırın.Özelde daha fazla özenli davranılır diye düşünüyorum.

Back