- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #37.481
Ben de meme küçültme ameliyatı oldum.Sonuçtan memnun değilim.Eğer kilo fazlanız varsa kesinlikle önce istediğiniz kiloya inin,ondan sonra ameliyat olun ve doktoru kesinlikle çok iyi araştırın.İnsan zaten zor karar verip zor cesaret ediyor ameliyata.Eğer maddi gücünüz varsa özelde iyi bir doktor bulun derim.Devlette yaptırmayın.İlgilenmiyorlar,özenmiyorlar.Ben devlette yaptırdım ve pişmanım.Her özelde iyi değil tabi ama doktoru iyi araştırın.Özelde daha fazla özenli davranılır diye düşünüyorum.Arkadaşlar slm ben İst da yasıyorum Gogus kucultme ameliyatı olmak istiyorum devlette önerebileceğiniz bir yer var mı acaba, bir de suan pandemı var sizce hastaneye gitmeye deger mı şimdiden teşekkür ederim
Ankara'da Serdar nasır hocam.Geçmiş olsun doktorunuz kimdi?
Merhaba
20 gun once ameliyat oldum bende dikisler eriyen dikis ama misina gibi icten dikilen yerlerin iplerin uclari disarida ne kadar surede eriyor bunlar birde kuruyan dikis yerleri kendi dusmuyor kalktigini gorursem ben aliyorum yavasca
Merhaba ben bir konuşma arasında arkadaşım doktoru arayıp telefonu bana uzatınca tanıştım doktorumla.Merhaba ameliyatınızı nerde oldunuz acaba
hangi doktor yapti ameliyatinizi1 ay önce özel bir hastanede oldum. 75 DD'den 75B'ye küçüldüler. 50 yaşında olmama rağmen çok kolay ve rahat geçirdim bu bir ayı. İlk hafta elbette sızılar, şişlikler, çürükler oluyor ama acısı sezaryen yanında sıfır kalır
Sonuçtan çok mutluyum, sırt ve omuz ağrılarım bitti. Görünüş de cabası.
Şu an iz tedavisi dönemindeyim, ağırlık kaldırma ve esneme gibi konularda hala dikkatliyim.
Doğru doktoru bulursanız ve güven duyarsanız gerçekten de altından kolay kalkılan bir operasyon. Endişe etmeyin diye yazmak isterim.
Danistim tabi dikislerin cogu dokuldu ama bunlar ic dikislerin ucu birde birlesim yerlerinde olanlar var onlarda duruyor halen sizede gecmis olsunBenim de 4.günüm henüz. Çok geçmiş olsun. Bana da eriyen dikiş dedi doktorum. O kadar uzun süreceğini düşünmemiştim. Doktorunuza danıştınız mı?
Merhaba hangi hastanede oldunuz bende devlette olmayı düşünüyordum şimdi böyle dediniz iyice kafam karıştıAmeliyat oldunuz mu bilmiyorum.Ama boyunuza göre kilonuz çok fazla şu an.Ben de meme küçültme ameliyatı oldum.Sonuçtan memnun değilim.Kesinlikle önce istediğiniz kiloya inin,ondan sonra ameliyat olun ve doktoru kesinlikle çok iyi araştırın.İnsan zaten zor karar verip zor cesaret ediyor ameliyata.Eğer maddi gücünüz varsa özelde iyi bir doktor bulun derim.Devlette yaptırmayın.İlgilenmiyorlar,özenmiyorlar.Ben devlette yaptırdım ve pişmanım.Her özelde iyi değil tabi ama doktoru iyi araştırın.Özelde daha fazla özenli davranılır diye düşünüyorum.
Ağır kaldırmamaya dikkat ettim bi süre. Ama onun dışında zaten 1 ay olmadan bütün ev işlerini yapabildim yemek vs çok zorlanmadan. Ve inanın abartıldığı kadar ağrılı bi ameliyatta değil. Yeniden doğmuş gibi oluyorsunuzMerhaba ne güzel bir haber tebrik ederim sizi.Benimkide 85 e cup ve 2 çocuk emzirdim iğrenç oldu.Muayene için sütümün kesilmesini bekliyorum.Cabuk toparlanmak icin ekstra birşey yaptınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?