Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar slm ben İst da yasıyorum Gogus kucultme ameliyatı olmak istiyorum devlette önerebileceğiniz bir yer var mı acaba, bir de suan pandemı var sizce hastaneye gitmeye deger mı şimdiden teşekkür ederim
Ben de meme küçültme ameliyatı oldum.Sonuçtan memnun değilim.Eğer kilo fazlanız varsa kesinlikle önce istediğiniz kiloya inin,ondan sonra ameliyat olun ve doktoru kesinlikle çok iyi araştırın.İnsan zaten zor karar verip zor cesaret ediyor ameliyata.Eğer maddi gücünüz varsa özelde iyi bir doktor bulun derim.Devlette yaptırmayın.İlgilenmiyorlar,özenmiyorlar.Ben devlette yaptırdım ve pişmanım.Her özelde iyi değil tabi ama doktoru iyi araştırın.Özelde daha fazla özenli davranılır diye düşünüyorum.

Merhabalar, 3 gün önce Bezmialem'de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Ödem var ama henüz bakamasam da düzgün bir şekilde küçülmüş gibi geliyor. Şu an ağrılar, sızılar azalarak devam ediyor, yanlışlıkla ani bir hareket yaparsam ya da yatıp kalkarken zorluyor. Bunlar ne kadar sürede düzelir merak ediyorum.

Merhaba
20 gun once ameliyat oldum bende dikisler eriyen dikis ama misina gibi icten dikilen yerlerin iplerin uclari disarida ne kadar surede eriyor bunlar birde kuruyan dikis yerleri kendi dusmuyor kalktigini gorursem ben aliyorum yavasca

Merhaba
20 gun once ameliyat oldum bende dikisler eriyen dikis ama misina gibi icten dikilen yerlerin iplerin uclari disarida ne kadar surede eriyor bunlar birde kuruyan dikis yerleri kendi dusmuyor kalktigini gorursem ben aliyorum yavasca

Benim de 4.günüm henüz. Çok geçmiş olsun. Bana da eriyen dikiş dedi doktorum. O kadar uzun süreceğini düşünmemiştim. Doktorunuza danıştınız mı?

Merhaba ameliyatınızı nerde oldunuz acaba
Merhaba ben bir konuşma arasında arkadaşım doktoru arayıp telefonu bana uzatınca tanıştım doktorumla.
4 gün önce kol germe ve meme estetiği operasyonu geçirdim.2 gün hastanede kaldım.Sonuçtan ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.Elbette ağrı eşiğiniz farklıdır ama ben hiçbir sıkıntı yasamadigimi söylemeliyim.Çanakkale 18 Mart üniv.Hastanesinde Doç.Dr.Abdullah Erkan Orhan tarafından ameliyatim yapıldı.Ben böyle bir doktorla daha önce hiç tanişmadim.Son derece ilgili ,en ince detayına kadar bilgi veriyor size ve sonuç gerçekten muhteşem.2 ay sonra da karın ve iç bacak germe olacak,hayırlısıyla.

1 ay önce özel bir hastanede oldum. 75 DD'den 75B'ye küçüldüler. 50 yaşında olmama rağmen çok kolay ve rahat geçirdim bu bir ayı. İlk hafta elbette sızılar, şişlikler, çürükler oluyor ama acısı sezaryen yanında sıfır kalır
Sonuçtan çok mutluyum, sırt ve omuz ağrılarım bitti. Görünüş de cabası.
Şu an iz tedavisi dönemindeyim, ağırlık kaldırma ve esneme gibi konularda hala dikkatliyim.
Doğru doktoru bulursanız ve güven duyarsanız gerçekten de altından kolay kalkılan bir operasyon. Endişe etmeyin diye yazmak isterim.

hangi doktor yapti ameliyatinizi

Dr.Aslı Can’a olan ya da araştıran var mı arkadaşlar ben de yeni araştırmaya başladım bu sene ameliyat olmayı düşünüyorum

Merhaba hangi hastanede oldunuz bende devlette olmayı düşünüyordum şimdi böyle dediniz iyice kafam karıştı

Ameliyat olan arkadaslar...ameliyattan sonra ne gibi muaueneler oldunuz ve kac kere..ve ne.kadar zaman sonra ultrasonla muauene oldunuz

lolipop tekniği veya ters t tekniğiyle ameliyat olanlar yardımcı olabilir mi? iki seçeneğiniz olsa hangisini tercih ederdiniz?

Mrb arkadaşlar benim ameliyatımın üzerinden tam 8 ay geçti. Ve hayat artık daha güzel. Şeklinin oturması 6. Ayı buldu. 80 E cuptan 80 B cup a düştü. Özgüven tavan artık bende. Duruş kıyafet seçimi herşey değişti. Eskiden bu ameliyatı düşünürken bende çok araştırmıştım. İnsan bilgi sahibi olmak istiyor haliyle. Çok zor bi ameliyat vs laflarına kulak asmayın. En fazla 1 ay dikkat etmeniz gerekli. Sonrasi çok güzel..

Merhaba ne güzel bir haber tebrik ederim sizi.Benimkide 85 e cup ve 2 çocuk emzirdim iğrenç oldu.Muayene için sütümün kesilmesini bekliyorum.Cabuk toparlanmak icin ekstra birşey yaptınız mı?

Merhaba ne güzel bir haber tebrik ederim sizi.Benimkide 85 e cup ve 2 çocuk emzirdim iğrenç oldu.Muayene için sütümün kesilmesini bekliyorum.Cabuk toparlanmak icin ekstra birşey yaptınız mı?
Ağır kaldırmamaya dikkat ettim bi süre. Ama onun dışında zaten 1 ay olmadan bütün ev işlerini yapabildim yemek vs çok zorlanmadan. Ve inanın abartıldığı kadar ağrılı bi ameliyatta değil. Yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz

Merhaba ben ameliyat olalı 2 ay oldu doktorum bana zamanla küçüleceğini söyledi gerçektende küçülüyormu 75 f den b ye düşen birş olarak soruyorum yanlış anlaşılmasın f diyimce resmen taş kocaman kafam gibiydi memeler şuan öle rahatımki ama daha da küçülseler fena olmaz

yıllardır olmayı aklımdan geçirdiğim göğüs küçültme ameliyatını, buradaki yazılardan ve daha önce ameliyat olan bir arkadaşımdan aldığım cesaretle nihayet 14 kasım'da oldum. üç doktorla görüştüm toplamda ve en güven vereninde karar kaldım. birinin fiyatı diğer ikisinden çok düşüktü ve yakın zamanda ona ameliyat olup çok memnun olan biriyle konuşmama rağmen görüşmede bana güven vermediğinden onu tercih etmedim (gösterdiği ameliyat sonrası resimlerden birinde bir memenin altı daha düz gibiydi, sordum ben de haliyle neden öyle olduğunu ve bunun en iyi sonuçlardn biri olduğunu ve buradaki asimetriyi görüyorsam belki de ameliyat olmamam gerektiğini, her ameliyatta yüzde yüz asimetri olacağını üzerine basa basa defalarca tekrar ettikten sonra onu seçmem mümkün olmadı maalesef.) doktorumu seçtikten 2 hafta sonra ameliyatımı oldum. hastanede 1 gece yattım sadece. ilk 2 gün kolları kullanırken biraz zorlansam da şu an gayet iyiyim. sadece tansiyon sorunu yaşadım bir kaç kez, baş dönmesi, soğuk terleme, baygınlık hissi gibi ama kısa süren ataklardı. üzerimde doktorun ameliyatta yaptığı sargılar var hala ve cuma günü çıkarılacak. dren takılmadı ve ilk gün tek göğüsten küçük bir sızıntı geldi sadece. ağrım ilk günden itibaren yok denecek kadar az. yine de duş almayı, yatma şeklini ve az da olsa hareketi kısıtlayan bir şey olduğundan insanı rahatsız eden tarafları var elbette, ameliyat neticede, ama beklediğimden daha iyi her şey. bu kadarını göze alıyor insan zaten. bugün tek başıma hiçbir rahatsızlık duymadan, ayakta hafifçe eğilerek saçlarımı yıkayabildim. şimdi izlerimin ne kadar sürede ne ölçüde iyileşeceğini merak ediyorum. sonuçları merakla bekliyorum. ameliyatı olmayı isteyen herkese cesaret ve bol şans diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…