- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
- Konu Sahibi ---Lily---
- #37.441
Merhabalar, bugün 24.günüm dikişlerim epey eridi. Çok şükür şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 26.günüm benimde ağrı var sağ tarafta, yatınca oturunca sıkıntı olmuyor ama. enson 3 eylülde gitmiştim uzun ameliyat ipleri alınmıştı. Şimdi 16sında gideceğim.Ameliyat olali 1 ay oldu..eskisine gore iyiyim..ama sag memede hala agri var..dayanilmicak hibi gibi olmasada...bu normal mj..ve siz ameliyat sonrasi kac gunde/haftada bir muayrne oldunuz
Ameliyat olali 1 ay oldu..eskisine gore iyiyim..ama sag memede hala agri var..dayanilmicak hibi gibi olmasada...bu normal mj..ve siz ameliyat sonrasi kac gunde/haftada bir muayrne oldunuz
İstanbulda 10 bin tl ye ameliyat oldum ve sonuctan suoer memnunum...dr bilgisi isteyenler bana ulasabilir :)
[/QUOTE
Gögüs öevrl7087
Ameliyat olali 1 ay oldu..eskisine gore iyiyim..ama sag memede hala agri var..dayanilmicak hibi gibi olmasada...bu normal mj..ve siz ameliyat sonrasi kac gunde/haftada bir muayrne oldunuz
Yaşadığınız yer önemli tabi. Ben Yalova’da Aliye Ceyla hanıma oldum. Çok iyi bir doktor. Burada iyi tanınır. Uzaklardan hep hasta gelir üstelik. Ve ben de çok memnunum. Yollar önce karın germe olmuştum. Şimdi bir ay oluyor meme küçültme oldum. Özel Uzmanlar hastanesinde kendisi
geçmiş olsun cnm. Bedenin kaçtı çünkü merak ettiğim enfazla kaç beden küçülebiliyorMerhaba dün oldum ameliyat ve bugüne kadar neden beklemiş neden ertelemişim çok kızıyorum kendime nefes almıyor gereksiz yük yaşıyormuşum şükürler olsun resmen göğsümde bir öküz oturuyormuş öle hafifledimki kuş gibiyim olmak isteyen varsa kesinlikle ertelemeyin müthiş rahat bi ameliyat ağrım hiç olmadı sadece ufacık bi diren sızısı var o da çıkınca geçecek inş
Merhaba, 1 ay ağır kaldırmak ve eğilerek yerden birşey almalı hareketlerde bulunmak yasak. 2. günden itibaren bunlar dışında günlük işleri yapabiliyordum ben. 10. günden sonra yapılabilen işler ve hareketler artıyor siz hissedersiniz zaten. Ama dediğim gibi 1 ay öne eğilerek yerden birşey almak ve ağır kaldırmak yasak. Dişiklerin açılması riski söz konusu.Merhaba kızlar öncelikle ameliyat olanlara çok geçmiş olsun . Benim gibi olmak isteyenlerede allah yardımcımız olsun.
10 aylık bir bebeğim var ve şuan çok hareketli emekliyor . Ameliyat olmaya karar verdim daha öncede vermiştim ama bebek düşününce vazgeçmiştim. Şimdi oğlum emmeyi bıraktı . önümüzdeki ay dr gidip olmayı istiyorum ama tek korkup ameliyat sonrası süreç ameliyat olan arkadaşlarıma sormak istiyorum ne kadar süre ağır kaldırmak ani hareket yasak . bebeğimi tam kaç gün sonra kucağıma alıp ihtiyaçlarını giderebilirim.
Nasıl yapıcam bilmiyorum sırt ağrılarım arttı dr belimde kireçlenme başladığını ilerde kamburluk yapabileceğini söyledi . 1 kaç gün idare edebilirim ama 1 ay birşey yapmadan çok zor bebek evin işleriMerhaba, 1 ay ağır kaldırmak ve eğilerek yerden birşey almalı hareketlerde bulunmak yasak. 2. günden itibaren bunlar dışında günlük işleri yapabiliyordum ben. 10. günden sonra yapılabilen işler ve hareketler artıyor siz hissedersiniz zaten. Ama dediğim gibi 1 ay öne eğilerek yerden birşey almak ve ağır kaldırmak yasak. Dişiklerin açılması riski söz konusu.
Benimde sağ memede taş gibi sertlik var.Ameliyat olali 1 ay oldu..eskisine gore iyiyim..ama sag memede hala agri var..dayanilmicak hibi gibi olmasada...bu normal mj..ve siz ameliyat sonrasi kac gunde/haftada bir muayrne oldunuz
Kantaron yağı kullanıyorum sorun olmadiBende iz kremi mi alerji yaptı ne oldu bilmiyorum. Sürekli kaşıntı var. Deliler gibi kaşınıyor. Sizde öyle bir durum var mı arkadaşlar. Ne yapmalıyım
Senin ne kadar oldu hâlâ iyi olmadı mi?Benimde sağ memede taş gibi sertlik var.