• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyat olali 1 ay oldu..eskisine gore iyiyim..ama sag memede hala agri var..dayanilmicak hibi gibi olmasada...bu normal mj..ve siz ameliyat sonrasi kac gunde/haftada bir muayrne oldunuz

Ameliyat olali 1 ay oldu..eskisine gore iyiyim..ama sag memede hala agri var..dayanilmicak hibi gibi olmasada...bu normal mj..ve siz ameliyat sonrasi kac gunde/haftada bir muayrne oldunuz
Benimde 26.günüm benimde ağrı var sağ tarafta, yatınca oturunca sıkıntı olmuyor ama. enson 3 eylülde gitmiştim uzun ameliyat ipleri alınmıştı. Şimdi 16sında gideceğim.

Yeni ameliyat oldum bugun 4. gun. Oglum 3 yasinda ve evde her isi kayinvalidem ve esim yapiyor. Kayinvalidem yarin gidecek 1 hafta da yardimci ablamiz gelecek. Sezeryanda ben ilk gunden itibaren kendime daha iyi yetiyordum ve yardimcisiz kendime ve bebege yetiyordum. Bence meme kucultme 1-2 derece daha zahmetli ve sizili.

Selamlar pazartesi günü ameliyatım var ve ben çok heyecanlıyım ... dün tüm testlerimi verdim umarım bende istediğim görüntüye kavuşurum 😇hepinize geçmiş olsun kızlar 🙏🏻💐

Selam bende pazartesi günü ameliyat olacağım meme dokum oldugu için ve çok büyük olmadığı için sadece dikleştirme ameliyatı olacak stresliyim çok ağrı sızı çekmekten korkuyorum inşallah güzel geçer :)

İstanbulda 10 bin tl ye ameliyat oldum ve sonuctan suoer memnunum...dr bilgisi isteyenler bana ulasabilir :)
[/QUOTE
Gögüs öevrl7087

Göğüs çevren şuan kaç cm oldu mu acaba

Yaşadığınız yer önemli tabi. Ben Yalova’da Aliye Ceyla hanıma oldum. Çok iyi bir doktor. Burada iyi tanınır. Uzaklardan hep hasta gelir üstelik. Ve ben de çok memnunum. Yollar önce karın germe olmuştum. Şimdi bir ay oluyor meme küçültme oldum. Özel Uzmanlar hastanesinde kendisi

Aslinda Yalovada teyzem oturuyor. Doktoru arastiracagim bilgi verdiginiz icin tesekkur ederim.
ne kadar kucultme oldu sizin icin? ilgili bir doktormu ameliyat sonrasi icin?

Merhaba dün oldum ameliyat ve bugüne kadar neden beklemiş neden ertelemişim çok kızıyorum kendime nefes almıyor gereksiz yük yaşıyormuşum şükürler olsun resmen göğsümde bir öküz oturuyormuş öle hafifledimki kuş gibiyim olmak isteyen varsa kesinlikle ertelemeyin müthiş rahat bi ameliyat ağrım hiç olmadı sadece ufacık bi diren sızısı var o da çıkınca geçecek inş 🙏🏻🧚🏻‍♀️

Merhaba kızlar öncelikle ameliyat olanlara çok geçmiş olsun . Benim gibi olmak isteyenlerede allah yardımcımız olsun.
10 aylık bir bebeğim var ve şuan çok hareketli emekliyor . Ameliyat olmaya karar verdim daha öncede vermiştim ama bebek düşününce vazgeçmiştim. Şimdi oğlum emmeyi bıraktı . önümüzdeki ay dr gidip olmayı istiyorum ama tek korkup ameliyat sonrası süreç ameliyat olan arkadaşlarıma sormak istiyorum ne kadar süre ağır kaldırmak ani hareket yasak . bebeğimi tam kaç gün sonra kucağıma alıp ihtiyaçlarını giderebilirim.

Merhaba dün oldum ameliyat ve bugüne kadar neden beklemiş neden ertelemişim çok kızıyorum kendime nefes almıyor gereksiz yük yaşıyormuşum şükürler olsun resmen göğsümde bir öküz oturuyormuş öle hafifledimki kuş gibiyim olmak isteyen varsa kesinlikle ertelemeyin müthiş rahat bi ameliyat ağrım hiç olmadı sadece ufacık bi diren sızısı var o da çıkınca geçecek inş 🙏🏻🧚🏻‍♀️
geçmiş olsun cnm. Bedenin kaçtı çünkü merak ettiğim enfazla kaç beden küçülebiliyor

Merhaba kızlar öncelikle ameliyat olanlara çok geçmiş olsun . Benim gibi olmak isteyenlerede allah yardımcımız olsun.
10 aylık bir bebeğim var ve şuan çok hareketli emekliyor . Ameliyat olmaya karar verdim daha öncede vermiştim ama bebek düşününce vazgeçmiştim. Şimdi oğlum emmeyi bıraktı . önümüzdeki ay dr gidip olmayı istiyorum ama tek korkup ameliyat sonrası süreç ameliyat olan arkadaşlarıma sormak istiyorum ne kadar süre ağır kaldırmak ani hareket yasak . bebeğimi tam kaç gün sonra kucağıma alıp ihtiyaçlarını giderebilirim.
Merhaba, 1 ay ağır kaldırmak ve eğilerek yerden birşey almalı hareketlerde bulunmak yasak. 2. günden itibaren bunlar dışında günlük işleri yapabiliyordum ben. 10. günden sonra yapılabilen işler ve hareketler artıyor siz hissedersiniz zaten. Ama dediğim gibi 1 ay öne eğilerek yerden birşey almak ve ağır kaldırmak yasak. Dişiklerin açılması riski söz konusu.

Merhaba, 1 ay ağır kaldırmak ve eğilerek yerden birşey almalı hareketlerde bulunmak yasak. 2. günden itibaren bunlar dışında günlük işleri yapabiliyordum ben. 10. günden sonra yapılabilen işler ve hareketler artıyor siz hissedersiniz zaten. Ama dediğim gibi 1 ay öne eğilerek yerden birşey almak ve ağır kaldırmak yasak. Dişiklerin açılması riski söz konusu.
Nasıl yapıcam bilmiyorum sırt ağrılarım arttı dr belimde kireçlenme başladığını ilerde kamburluk yapabileceğini söyledi . 1 kaç gün idare edebilirim ama 1 ay birşey yapmadan çok zor bebek evin işleri

Selam ayın 14.ünde ameliyat oldum dikleştirme ve çok az küçültme yapıldı anestezinin etkisiyle 2 gün bulantım oldu onun dışında diren yerlerim biraz sızladı meme dikiş yerlerinde hiç ağrım sızım olmadı direnler çıkarılırkende hiç acı hissetmedim 16. sında hastaneden çıktım 5 saat yol gittim tabi eşim sürdü arabayı hiç sorun yaşamadım doktorum kollarımı kaldırmamda bile hiç sıkıntı yok ama doktorum içten kaslarda kanama olabilir diye 15 gün kaldırma kollarını dedi tek sıkıntım sırt üstü yatmaktan sırt ağrısı yaşıyorum ağrı kesici 2. Günden bu yana almadım o nedenle dikişlerlerimde ara ara hafif sızlamalar oluyor ablamda kalıyorum şuanda kendimi ne olur ne olmaz diye hiç zorlamıyorum

Back