Kızlar uzun bir aradan sonra Merhaba,
Görmeyeli forumun yapısı değişmiş, fotolar sırra kadem basmış, yeni yeni memelere kavuşulmuş... :)
Benim 8 Martta 10 ayım oldu. Artık tamamen oturdu. Daha değişmez.. Evet maalsef ben de B beden değilim.. Yani aslında B çıkıyor ölçümlerde. Fakat yine benim yapımla alakalı (fazla yumuşak bir meme yapım var.. vıcık vıcık
) B beden zorluyor.. Fakat elimde H&M marka 85C beden sutyen var.. Onu kullanıyorum şimdilik, bedenime tam ama meme kısmında boşlukları mevcut.. (
bu sutyeni yeni evliyken almıştım. Sanıyorum ki o zaman C giyiyorum. Yanlardan ayrı üstten ayrı taşardı. Alt kısmı da bedenime hiç oturmazdı çünkü alttan da fırlıyorlardı.. hahahaha.. Kabul etmiyordum o zaman aşırı büyük olduklarını. Dolgunlar işte yyaaa falan diyordum. Çocuktan sonra gördüm tabi gerçekleri. Hem de en acı şekilde) Yani aslında büyük B ya da küçük C oldum diyebiliriz..
Ameliyathanede çizimim yapılırken "biraz kalçalısın, boyun da pek yok çok küçük olurlarsa armut tipi vücudun olur, çok iyi durmaz" demişti kenardaki hemşire.. Doktorum da "ben en uygununu yapıcam, bil yani" demişti. Çok şikayetçi olduğum söylenemez. Eski fotolarımı bilenler hatırlarsa zaten oldukça fark var.. Yani rahatlık, görünüş, hayat kalitesi vs süper.. Ama gözüm alıştı. artık "çok da küçük olmadılar sanki yaaa" derken buluyorum kendimi.. Ama bu bi travma sanki. Yani hep büyük memeliydim ya, yine bana büyük geliyor gibi. Yoksa aslında tam ideal denen ölçüde.. 94cm şu an. Bedenim 82cm. Teoride B cup.
Kış mevsiminden midir nedir zaten vermek istediğim kiloları verememişim gibi 2kg daha aldım. Belki şöyle bir 7-8kg versem sırtım da inceleceği için B cup olabilirim gibime geliyor.
Neyse çok konuştum yine..
Herkese sevgiler...
Forum eskiye dönüp fotolara kavuştuğumuzda güncelleme yaparım. Hatta 9.aydan fotolarım var ama koyamıyorum tabi ki. (
hatırlayan olursa kenardaki kulakçıklar için lokal anestezi ile düzeltme yapılmıştı bana.. o halini koyacaktım.. Nasip değilmiş..)