Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba ameliyattan 1 ay sonra şişlikler i izin ne kadarı gitti bende şuan 1 ay oldu daha küçülür mü diye umut ediyorumda

Geçmiş olsun. İkinci ayım. Hala takıyorum
keşke benim de C olsa çok küçük yapmış b olmuş

Selam herkese , elimde siliskar jel var , ameliyat izlerinde kullanmak için, isteyen olursa vermek isterim , ziyan olmasın (skt 03/2020). İstanbul Beyoğlu’ndayım elden teslim .

Arkadaslar ben ameliyat olali 18 gub oldu..sol memedeki sislik indi belirli olcude..ama sag fark edilir durumda büyük daha..bunlar normalmj.boyle kalir diye.korkuyorum.lütfen cevap yazin

Arkadaslar ben ameliyat olali 18 gub oldu..sol memedeki sislik indi belirli olcude..ama sag fark edilir durumda büyük daha..bunlar normalmj.boyle kalir diye.korkuyorum.lütfen cevap yazin
Benim 37 gün oldu benimde sağ baya indi sol da üst tarafta şişlik var ama yavaş yavaş iner diye düşünüyorum altı ayı buluyormuş ödemlerin gitmesi endişe etmenize gerek yok bence.Geçmis olsun.

26 gün oldu benimde sağ göğsüm sol göğsüme göre bariz büyük iner diye umut ediyorum. Size doktorlarının ne dedi bu durum için. Bana zamanla iner dedi ama inecek gibi değil galiba

Arkadaşlar herkese merhaba Allah nasip ederse Eylül sonu meme küçültme ameliyatı olucam
Yalnız kilo problemim var 1.60 boyunda 93 kiloyum size eğer bu kiloda bu ameliyatı olursam zayifladigim da göğüslerim çok sarkar mi böyle bı durumda olan varmı

Kilo verip ameliyat olmayı düşünüyordum aslında ama içime sinen bı Dr buldum onu kaçırmak istemiyorum Taa Elazığ'dan Denizli'ye geldim Dr. İçin cevaplarsaniz çok sevinirim

Sizi anlıyorum çok endiselisiniz ama lütfen olumlu düşünün ve gerçekten bana güvenin. Allah korusun ülseratif bir yara değilse gerçekten geçecek. Zor iyileşiyor bu meme dokusu bende açılma yara yerinde renk değişikliği givi sorunlar yaşadım malesef sigara kullandığım İçin sigara kullanıyorsanız lütfen ara verin çok ama çok etkiliyor yara iyileşmesini ve sabredin. Gecicek allahın izniyle. Meme dokusu yumuşacik ve katlı bir bölge yani safra kesesi ameliyatı olduğunuzda kaç kat yağ tabakasının altında bir ameliyat bölgesi ve nasil iyileşiyor. Ama meme dokusu öyle değil harekete ısıya soguga direk maruz kalıyor. Sabredin ve olumlu düşünün.

Sizi anlıyorum çok endiselisiniz ama lütfen olumlu düşünün ve gerçekten bana güvenin. Allah korusun ülseratif bir yara değilse gerçekten geçecek. Zor iyileşiyor bu meme dokusu bende açılma yara yerinde renk değişikliği givi sorunlar yaşadım malesef sigara kullandığım İçin sigara kullanıyorsanız lütfen ara verin çok ama çok etkiliyor yara iyileşmesini ve sabredin. Gecicek allahın izniyle. Meme dokusu yumuşacik ve katlı bir bölge yani safra kesesi ameliyatı olduğunuzda kaç kat yağ tabakasının altında bir ameliyat bölgesi ve nasil iyileşiyor. Ama meme dokusu öyle değil harekete ısıya soguga direk maruz kalıyor. Sabredin ve olumlu düşünün.

ben olmayı kesin düşünüyorum. Ama istediğim ölçüyü tutturacak bir doktor bulmam gerek. Amcamın kızı oldu memnunum diyor. Onun doktoruna görünebilirim. Ama onun ki dev memeydi. Benim istediğim daha çok dikleştirme ve hafif küçültme.. C kuptan küçük olmasını istemiyorum. Ve de sonrasında dikişlerin yara olmasından kapanmamasından ve başıma bela olmasından korkuyorum..

Merhaba kizlar ben forumu onceden takip ediyorum fakat yeni gogus kucultme ameliyati olmaya karar verdim. simdilik doktor arastiriyorum. 2-3 doktorla gorusup kararimi verecegim. Mart 2021 de olmayi dusunuyorum. Geri donup tum tavsiyelerinizi okuyacagim. Istanbul avrupa yakasinda arastiriyorum. bedenim 85D ve 85B olmak istiyorum :)

Tavsiyeniz var ise bana yanit verebilirsiniz. Hersey gonlunuzce olsun :)

Bende iz kremi mi alerji yaptı ne oldu bilmiyorum. Sürekli kaşıntı var. Deliler gibi kaşınıyor. Sizde öyle bir durum var mı arkadaşlar. Ne yapmalıyım

Yaşadığınız yer önemli tabi. Ben Yalova’da Aliye Ceyla hanıma oldum. Çok iyi bir doktor. Burada iyi tanınır. Uzaklardan hep hasta gelir üstelik. Ve ben de çok memnunum. Yollar önce karın germe olmuştum. Şimdi bir ay oluyor meme küçültme oldum. Özel Uzmanlar hastanesinde kendisi

Merhaba doktorunuz kim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…