Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

tabi, oncelikle dunden beri ağrı kesici alıyorum hic siddetli bir agrı hissetmedim, agrı kesicinin etkisi gecmeye yakinken bi sızlama oluyor sadece. agrının siddeti 1/10 filan, yalnız su an siskin ve sert c kapmıs gibi duruyor ama b olacakmıs. doktor bey 3 aya normal halini alır dedi

Çok çok geçmiş olsun ve teşekkür ederim

Slm whatsaptan bilgi alus verişi yapabilirmiyiz

İyi günler merhaba ben de ameliyat olmak istiyorum manisa izmir çevresinde önerebileceğiniz doktor var mı acaba?

Bana hastanede bir sütyen verdiler onun dışında bir tane daha yedek almak istiyorum önerisi olan varmı

Her doktorun tedavi süreci farklı sanırım
Ilk günler günaşırı pansuman yaparken iki kremide karıştırıp sürdük şimdide hergün sabah akşam sür dediler
Mesela şu an göğüs altında kabuklu yara var . Sadece batikon ve oksijen suyu yap dedi Dr. Kafama göre kremde kullanmak istemiyorum. Teramisin sürdüm. Gerek yok dedi Dr. Peki bu görüntü nasıl düzelecek. Her Dr çok farklı gerçekten

Bana hastanede bir sütyen verdiler onun dışında bir tane daha yedek almak istiyorum önerisi olan varmı
bugün kurumsal olan iç çamaşırı satan firmalara gittim fakat bana verilen sütyen ve karın için verilen korsenin aynısını bulamadım sanıyorum medikal ürünleri satan yerlerden alabileceğim

Arkadaşlar selam, bu sütyeni aldım fakat bana küçük geldi, yarım gün işe gelirken giydim bir daha kullanamadım. fiyatı mağaza 64,95; bir de yine bralet L beden almıştım bunun da fiyatı mağazada 49,95 bu da küçük geldi ilk ürün alışlarımda bedeni tutturamadım bu 2 ürünü hiç giyemedim. ikisini 80 tl ye satmak istiyorum almak isteyen özelden msj atabilir.

ben de 2 kez sezeryan oldum aslında ikisi de kendi arasında zor fakat meme ameliyatında rahat yürüyorsun günlük hayatına çabuk dönebiliyorsun sezeryanda yürüme olayı çok zordu memede beni en çok zorlayan yatış şekli (ilk günler hep sırtüstü yatış çok zor), dikişlerden dolayı ilk 1 ay filan dik duramama bunlar zor geldi bir de memede dikiş sayısı daha fazla her gün pansuman zor kan görmeye gelemem bayılacak gibi olmuştum pansumanı hep eşim yapmıştı.. yani meme ameliyatı kolay değil ama sezeryana göre bi tık daha rahat sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…