- 1 Ağustos 2020
- 3
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #37.281
Çok çok geçmiş olsuntabi, oncelikle dunden beri ağrı kesici alıyorum hic siddetli bir agrı hissetmedim, agrı kesicinin etkisi gecmeye yakinken bi sızlama oluyor sadece. agrının siddeti 1/10 filan, yalnız su an siskin ve sert c kapmıs gibi duruyor ama b olacakmıs. doktor bey 3 aya normal halini alır dedi
Slm whatsaptan bilgi alus verişi yapabilirmiyiztabi, oncelikle dunden beri ağrı kesici alıyorum hic siddetli bir agrı hissetmedim, agrı kesicinin etkisi gecmeye yakinken bi sızlama oluyor sadece. agrının siddeti 1/10 filan, yalnız su an siskin ve sert c kapmıs gibi duruyor ama b olacakmıs. doktor bey 3 aya normal halini alır dedi
Benim 50. Günüm acaba sizin kaçıncı gününüz bu ameliyatta erken kullanmak istemiyorum hata yapmamak için ondan sordumIyi akşamlar fito kremle balaban kremini kullanıyorum
Benim 17 gün oldu.Size hangi kremleri verdi doktorunuz ve ne zamana kadar kullancanızBenim 50. Günüm acaba sizin kaçıncı gününüz bu ameliyatta erken kullanmak istemiyorum hata yapmamak için ondan sordum
Krem vermedi.Benim 17 gün oldu.Size hangi kremleri verdi doktorunuz ve ne zamana kadar kullancanız
Merhaba sizin ameliyat oncesi ve sonrası cup ölçünüz ne acabaMerhabalaarr, ameliyatımın üzerinden 13 gün geçti, öncesi-sonrası bu şekilde. çok rahatlamış hissediyorum kendimi
Her doktorun tedavi süreci farklı sanırımKrem vermedi.
Mesela şu an göğüs altında kabuklu yara var . Sadece batikon ve oksijen suyu yap dedi Dr. Kafama göre kremde kullanmak istemiyorum. Teramisin sürdüm. Gerek yok dedi Dr. Peki bu görüntü nasıl düzelecek. Her Dr çok farklı gerçektenHer doktorun tedavi süreci farklı sanırım
Ilk günler günaşırı pansuman yaparken iki kremide karıştırıp sürdük şimdide hergün sabah akşam sür dediler
bugün kurumsal olan iç çamaşırı satan firmalara gittim fakat bana verilen sütyen ve karın için verilen korsenin aynısını bulamadım sanıyorum medikal ürünleri satan yerlerden alabileceğimBana hastanede bir sütyen verdiler onun dışında bir tane daha yedek almak istiyorum önerisi olan varmı
Hangi kremleri kullanıyorsunuzHer doktorun tedavi süreci farklı sanırım
Ilk günler günaşırı pansuman yaparken iki kremide karıştırıp sürdük şimdide hergün sabah akşam sür dediler
Fitokremle balaban kremHangi kremleri kullanıyorsunuz
Merhabalar. Bende bu ameliyatı olmayı düşünüyorum fakat iyileşme süreci kafamı kurcalıyor. Aranizda sezeryanla doğum yapan arkadaşlar vardır. Sezeryan ile bu ameliyatın iyileşme sürecini ve ağrı kıyaslamasini yapabilir misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?