Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok geçmiş olsun.Kesinlikle size katılıyorum bende hep korktuğumdan erteledim ama boşuna korkmuşum benimde 12. Günüm ameliyat öncesi o büyük ve sarkık memelerden çektiğim sıkıntıları ameliyat sonrası çekmedim diyebilirim benim 1 buçuk kilo ağırlık çıktı ama çok sarkıktı 37 cm ölçtüler köprücükten ben sadece hastaneden memnun kalmadım ama doktorum iyiydi

Merhaba,hangi doktora ameliyat olacaksınız? dekolteye silikon falan koymaktan bahsetdimi bir de öğrenebilirmiyim?

Merhaba ameliyatınızı nerede hangi doktora oldunuz ve ne kadar ücret ödediniz yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca çok çok geçmiş olsun sizin adınıza sevindim

Merhaba nerde ameliyat oldunuz hangi dr a ne kadar odediniz

Merhabalar. Bende bu ameliyatı olmayı düşünüyorum fakat iyileşme süreci kafamı kurcalıyor. Aranizda sezeryanla doğum yapan arkadaşlar vardır. Sezeryan ile bu ameliyatın iyileşme sürecini ve ağrı kıyaslamasini yapabilir misiniz.

Sezeryan ile çok farklı sezeryan sürecinde mesela benim yaşım çok gençti en son sezeryan ama 33 yaşında oldum şu an 45 yaşındayım maalesef iyileşme sürecim biraz daha zorlaştı hatta dikişlerimde enfekte oldu tekrar dikiş atıldı özellikle yaz aylarında bu ameliyatı sakın olmayın ben oldum havalar sıcak terleme yapıyor ya da belki olacağı varmış sebebini bilmiyorum ama böyle bir sıkıntı yaşadım tekrar dikiş atıldı bana ama şunu söyleyeyim sezeryan ile aynı değil her zaman farklı sezeryanda bir bebek dünyaya getiriyorsunuz onun sevinci onun telaşı ve onun bakımı ile ilgilenirken bir taraftan da sezeryan dikişleriniz iyileşmiş oluyor farkında olmuyorsunuz ama bu ameliyat çok farklı çok farklı çünkü uzun süren bir ameliyat sizlerden doku alınıyor zorluk yaşıyorsunuz...

Bir de bu ameliyatta doktorun söylediklerini harfiyen mutlaka yerine getirin ve doktorunuza mutlaka güvenin güvenmek zorundasınız .... Kurallara uyulursa bu süreç çabuk geçer diye düşünüyorum benim şu anda kırkınca günüm elhamdülillah biraz daha iyiyim

Tam karar vermiştim yazınızı okuyunca korktum doğrusu. Geçmiş olsun

Tam karar vermiştim yazınızı okuyunca korktum doğrusu. Geçmiş olsun
Korkacak bir şey yok korkmayın amacım doğruları söylemek size her şeyi toz pembe anlatmak da doğru olmaz yalan söylemek de istemem doktorun kurallarına söylediklerine uyarsak süreç gayet kolay ve güzel işliyor

teşekkür ederim Fatma hanım sadece yıllardır en büyük hayalim ve korkum bu sene bu ameliyatı olmaya kararliyim okullar açılsın havalar serinlesin diye bekliyorum 2. Gün ise gittim diyenler olunca bende çocuklar okuldayken olup bitsin diye hayal kurmuştum korkuyorum ama derdim estetik görünüş değil ağırlığından ağrısından biktim artık tamamen sağlık sebebiyle

Doktorunuz kim acaba? Bir de kaç bedendiniz ne kadar doku çıkarıldı?

Merhaba,hangi doktora ameliyat olacaksınız? dekolteye silikon falan koymaktan bahsetdimi bir de öğrenebilirmiyim?
ameliyatımı dün sabah oldum, dr. fuat yüksel bey'e. silikon koymaktan bahsedilmedi cunku ben cok ufak olmalarını istedim. sagolsun doktorum da elinden geleni yapmıs. sargının acılmasını merakla bekliyorum

ameliyatımı dün sabah oldum, dr. fuat yüksel bey'e. silikon koymaktan bahsedilmedi cunku ben cok ufak olmalarını istedim. sagolsun doktorum da elinden geleni yapmıs. sargının acılmasını merakla bekliyorum
Merhaba çok geçmiş olsun ağrınız sızınız oldumu bende çok küçük olsun istiyorum kaç beden oldu göğüsleriniz ayrica rica etsem fiyat ne kadar verdiniz öğrenebilir miyim özelden dahi olsa yazarsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…