- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #37.261
Çok geçmiş olsun.Kesinlikle size katılıyorum bende hep korktuğumdan erteledim ama boşuna korkmuşum benimde 12. Günüm ameliyat öncesi o büyük ve sarkık memelerden çektiğim sıkıntıları ameliyat sonrası çekmedim diyebilirim benim 1 buçuk kilo ağırlık çıktı ama çok sarkıktı 37 cm ölçtüler köprücükten ben sadece hastaneden memnun kalmadım ama doktorum iyiydiArkadaşlar bende ameliyatı yıllardır erteleyen ve çok korkarak giden biri olarak yazmak istedim. Buradaki mesajlar cesaretimi arttırdı. Bugün 7. günüm 4 gün yattım ve direnlerde kaldı. Ödemelere rağmen sonuçtan çok memnunum çok aşırı ağrım hiç olmadı Uzun bir ameliyat geçirmeme rağmen (2750kg alındı bu arada) gerçekten rahatsız edici boyutlara ulaşanlar hiç düşünmesin bence
Merhaba,hangi doktora ameliyat olacaksınız? dekolteye silikon falan koymaktan bahsetdimi bir de öğrenebilirmiyim?merhaba, ben uzun zamandır (22 yaşındayım yaklaşık 6 senedir) bu ameliyatı olmayı düşünüyorum. forumu okuyarak bi kaç doktor belirledim (istanbul'da) iki tanesiyle görüştüm ve sonunda karar verdim. ameliyat tarihi 7 ağustos olarak kararlaştırıldı ve kadıköy madicana'da olacak ameliyat. şu an DD cup giyiyorum, doktorumla B cup olarak anlaştık. ameliyat sonrası tekrardan yazıp gelişmeleri aktarırım. çok heyecanlıyım umarım her şey yolunda gider ve güzel şeyler yazabilirim buraya. sorusu olan ulaşabilir, okuyanlar pozitif mesajlarını evrene iletirse sevinirim
Merhaba ameliyatınızı nerede hangi doktora oldunuz ve ne kadar ücret ödediniz yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca çok çok geçmiş olsun sizin adınıza sevindimArkadaşlar bende ameliyatı yıllardır erteleyen ve çok korkarak giden biri olarak yazmak istedim. Buradaki mesajlar cesaretimi arttırdı. Bugün 7. günüm 4 gün yattım ve direnlerde kaldı. Ödemelere rağmen sonuçtan çok memnunum çok aşırı ağrım hiç olmadı Uzun bir ameliyat geçirmeme rağmen (2750kg alındı bu arada) gerçekten rahatsız edici boyutlara ulaşanlar hiç düşünmesin bence
Merhaba nerde ameliyat oldunuz hangi dr a ne kadar odedinizArkadaşlar bende ameliyatı yıllardır erteleyen ve çok korkarak giden biri olarak yazmak istedim. Buradaki mesajlar cesaretimi arttırdı. Bugün 7. günüm 4 gün yattım ve direnlerde kaldı. Ödemelere rağmen sonuçtan çok memnunum çok aşırı ağrım hiç olmadı Uzun bir ameliyat geçirmeme rağmen (2750kg alındı bu arada) gerçekten rahatsız edici boyutlara ulaşanlar hiç düşünmesin bence
Sezeryan ile çok farklı sezeryan sürecinde mesela benim yaşım çok gençti en son sezeryan ama 33 yaşında oldum şu an 45 yaşındayım maalesef iyileşme sürecim biraz daha zorlaştı hatta dikişlerimde enfekte oldu tekrar dikiş atıldı özellikle yaz aylarında bu ameliyatı sakın olmayın ben oldum havalar sıcak terleme yapıyor ya da belki olacağı varmış sebebini bilmiyorum ama böyle bir sıkıntı yaşadım tekrar dikiş atıldı bana ama şunu söyleyeyim sezeryan ile aynı değil her zaman farklı sezeryanda bir bebek dünyaya getiriyorsunuz onun sevinci onun telaşı ve onun bakımı ile ilgilenirken bir taraftan da sezeryan dikişleriniz iyileşmiş oluyor farkında olmuyorsunuz ama bu ameliyat çok farklı çok farklı çünkü uzun süren bir ameliyat sizlerden doku alınıyor zorluk yaşıyorsunuz...Merhabalar. Bende bu ameliyatı olmayı düşünüyorum fakat iyileşme süreci kafamı kurcalıyor. Aranizda sezeryanla doğum yapan arkadaşlar vardır. Sezeryan ile bu ameliyatın iyileşme sürecini ve ağrı kıyaslamasini yapabilir misiniz.
Tam karar vermiştim yazınızı okuyunca korktum doğrusu. Geçmiş olsunBir de bu ameliyatta doktorun söylediklerini harfiyen mutlaka yerine getirin ve doktorunuza mutlaka güvenin güvenmek zorundasınız .... Kurallara uyulursa bu süreç çabuk geçer diye düşünüyorum benim şu anda kırkınca günüm elhamdülillah biraz daha iyiyim
Korkacak bir şey yok korkmayın amacım doğruları söylemek size her şeyi toz pembe anlatmak da doğru olmaz yalan söylemek de istemem doktorun kurallarına söylediklerine uyarsak süreç gayet kolay ve güzel işliyorTam karar vermiştim yazınızı okuyunca korktum doğrusu. Geçmiş olsun
teşekkür ederim Fatma hanım sadece yıllardır en büyük hayalim ve korkum bu sene bu ameliyatı olmaya kararliyim okullar açılsın havalar serinlesin diye bekliyorum 2. Gün ise gittim diyenler olunca bende çocuklar okuldayken olup bitsin diye hayal kurmuştumKorkacak bir şey yok korkmayın amacım doğruları söylemek size her şeyi toz pembe anlatmak da doğru olmaz yalan söylemek de istemem doktorun kurallarına söylediklerine uyarsak süreç gayet kolay ve güzel işliyor
Doktorunuz kim acaba? Bir de kaç bedendiniz ne kadar doku çıkarıldı?Korkacak bir şey yok korkmayın amacım doğruları söylemek size her şeyi toz pembe anlatmak da doğru olmaz yalan söylemek de istemem doktorun kurallarına söylediklerine uyarsak süreç gayet kolay ve güzel işliyor
Ben 76 kilo ile girdim şu an 65 kiloyum 46 beden idim şu an 40 bedenim doktor ismi vermek istemiyorum çok etik olmuyor.tüm doktorlarımızın bu konuda başarılı olduğunu düşünüyorumDoktorunuz kim acaba? Bir de kaç bedendiniz ne kadar doku çıkarıldı?
Beraberinde vücut liposuction yapıldı sanırım? 11 kilo baya gitmişBen 76 kilo ile girdim şu an 65 kiloyum 46 beden idim şu an 40 bedenim doktor ismi vermek istemiyorum çok etik olmuyor.tüm doktorlarımızın bu konuda başarılı olduğunu düşünüyorum
Evet. Lipo karın germe ve meme küçültme yapıldı.Beraberinde vücut liposuction yapıldı sanırım? 11 kilo baya gitmiş
ameliyat sonrası kendimi de dikkat ettim şu anda hala dikkat ediyorum günde 2 öğün yemeye çalışıyorum 65'i gördüm ama inşallah 62 hedefimBeraberinde vücut liposuction yapıldı sanırım? 11 kilo baya gitmiş
Merhabalar. Bende bu ameliyatı olmayı düşünüyorum fakat iyileşme süreci kafamı kurcalıyor. Aranizda sezeryanla doğum yapan arkadaşlar vardır. Sezeryan ile bu ameliyatın iyileşme sürecini ve ağrı kıyaslamasini yapabilir misiniz.
[/QUOTE
Merhaba bana göre sezaryenden daha kolay sezaryende narkozdan inleyerek ağrılar içinde uyanmıştım onun için ikinci doğumumu spinal oldum cok şükür meme küçültme de ağrım nerdeyse hiç olmadı diyebilirim sadece narkozun yan etkileri vardı bulantı baş dönmesi falan bugün 15.günüm araba kullanmaya başladım ailem her ne kadar kızsada ben pek dinlemiyorum
Sıcaklar etkiliyor biraz serin aylarda olsa daha iyi olur.İyilesme süreci daha uzun ödemler falan oluyor ama çok şükür eski haline göre çok daha iyiyim sırtım, boynum rahatladı Iyi güvenilir bir doktor bulursanız hiç korkmayın yoksa benim gibi daha önce yaptırmadığınıza pişman olursunuz.
ameliyatımı dün sabah oldum, dr. fuat yüksel bey'e. silikon koymaktan bahsedilmedi cunku ben cok ufak olmalarını istedim. sagolsun doktorum da elinden geleni yapmıs. sargının acılmasını merakla bekliyorumMerhaba,hangi doktora ameliyat olacaksınız? dekolteye silikon falan koymaktan bahsetdimi bir de öğrenebilirmiyim?
Merhaba çok geçmiş olsun ağrınız sızınız oldumu bende çok küçük olsun istiyorum kaç beden oldu göğüsleriniz ayrica rica etsem fiyat ne kadar verdiniz öğrenebilir miyim özelden dahi olsa yazarsanız çok sevinirimameliyatımı dün sabah oldum, dr. fuat yüksel bey'e. silikon koymaktan bahsedilmedi cunku ben cok ufak olmalarını istedim. sagolsun doktorum da elinden geleni yapmıs. sargının acılmasını merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?