• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kızlar şimdi doktordan dönüyorum bugün pansuman yaparken yine bayıldım çünkü ve sanki dikişimde açılma var gibiydi inanılmaz korktum hemen geldik oyüzden. evet açılma varmış ama yüzeysel normal bir açılma dedi pansumanı başkası yapsın bakma sen dikişlere istirahata devam hemen ayaklanma sonuçta küçük bir operasyon değil dedi. kreme başlamıştık o yumuşatıp açmış kremi bıraktık şimdi baticonla devam edicez 2 hafta daha bakalım
Merhaba böyle bir sıkıntı bende de şu anda var gibi kabuklu yara görüntüsü var Çok önce ameliyat olmuşsunuz Ben daha yeniyim sadece merak ettim dikiş tekrar atıldı mı size nasıl bir düzelme süreci oldu

Merhaba, bugün ameliyatımın üzerinden tam 52 gün geçti. Doktorumbaştan beri dikişlerimin normalden hızlı iyileştiğini söylüyor. Ben ilk ay her sabah terramycin üzerine gazlı bez kapattım. 20 gündür de iz kremi kullanıyorum. Şu an bana göre epey iyi durumda dikişlerim. Sizler ne dusunuyorsunuz?
20200814_195609.jpg

Merhaba, bugün ameliyatımın üzerinden tam 52 gün geçti. Doktorumbaştan beri dikişlerimin normalden hızlı iyileştiğini söylüyor. Ben ilk ay her sabah terramycin üzerine gazlı bez kapattım. 20 gündür de iz kremi kullanıyorum. Şu an bana göre epey iyi durumda dikişlerim. Sizler ne dusunuyorsunuz?
Eki Görüntüle 2675435
Iyilesme hızını çok güzel, izlerde çok iyi kapanmış. Daha güzel kapanır inşAllah 🙏

Eki Görüntüle 2675435
Dikişleriniz gercekten çok güzel kapanmış hangi iz kremini kullanıyorsunuz
Doktorunuz mu verdi siz mi aldınız.

Dikişleriniz gercekten çok güzel kapanmış hangi iz kremini kullanıyorsunuz
Doktorunuz mu verdi siz mi aldınız.
İz kremini doktorum verdi, ama sigorta karşılamıyor kendim eczaneden aldım. Dermatix kullanıyorum sabah akşam 90-100tl gibi fiyati ve gramaji çok kücük. Ancak dikişlerde kabuklu yer, yara vs olmaması gerekiyor iz kremine geçmek için. Benim bir bolgede kabuk vardi, o duşene kadar oraya terramycin devam ettim, kabuksuz yarasiz kisimlara iz kremi kullandım.

İz kremini doktorum verdi, ama sigorta karşılamıyor kendim eczaneden aldım. Dermatix kullanıyorum sabah akşam 90-100tl gibi fiyati ve gramaji çok kücük. Ancak dikişlerde kabuklu yer, yara vs olmaması gerekiyor iz kremine geçmek için. Benim bir bolgede kabuk vardi, o duşene kadar oraya terramycin devam ettim, kabuksuz yarasiz kisimlara iz kremi kullandım.

Eki Görüntüle 2675435
maşallah çok güzel ilerlemiş bugün benim de 56 günüm şu ana kadar benim de çok iyiydi ancak meme altında kabuklu yara oluştu doktorum çok iyi durumda olduğumu sadece batikon ve oksijenli su ile pansuman yapmamı tavsiye etti sonrasında teramisin krem sürüyorum ancak siz baştan biri kullanmışsınız sanıyorum kremi bana sadece bu hafta önerdi hocam

maşallah çok güzel ilerlemiş bugün benim de 56 günüm şu ana kadar benim de çok iyiydi ancak meme altında kabuklu yara oluştu doktorum çok iyi durumda olduğumu sadece batikon ve oksijenli su ile pansuman yapmamı tavsiye etti sonrasında teramisin krem sürüyorum ancak siz baştan biri kullanmışsınız sanıyorum kremi bana sadece bu hafta önerdi hocam
Ben resmimi hiç göndermeyelim canınız sıkılmasın ama maşallah sizinki çok iyi güzel iyileşmiş

Doktorum bana ilk 2 hafta tüm dikislerin üzerine terramicyn sürdürdü. Sonrasinda sadece bir memenin alt bağ yerinde bir kabuk kalmıstı ona sürdüm. Onun dısındaki yerlere iz kremi. Havalardan da olabilir sizinki son haftalar çok sıcakti. Ama doktorunuz problem yok diyorsa zaten yoktur, tez vakitte toparlanacaktir insallah🙏🏻🤗

Doktorum bana ilk 2 hafta tüm dikislerin üzerine terramicyn sürdürdü. Sonrasinda sadece bir memenin alt bağ yerinde bir kabuk kalmıstı ona sürdüm. Onun dısındaki yerlere iz kremi. Havalardan da olabilir sizinki son haftalar çok sıcakti. Ama doktorunuz problem yok diyorsa zaten yoktur, tez vakitte toparlanacaktir insallah🙏🏻🤗
bende de öyle sağ meme altında küçük bir kabuk var dediğiniz gibi oraya şimdi teramisini sürüyorum inşallah tez zamanda geçer Çok teşekkür ederim

Ameliyat olanlar fotoğraf paylaşsa ilerleyen günlerde bizi neler bekliyor çok iyi olur aslında. En azından moral olur. Şu an köpek tarafından parçalanmış gibi görünüyor benimki😭

Back