selam kızlar...
eveeeeet bende ameliyat oldum. kaldıgım yerde ınternet olmadıgından daha yenı yazıyorum.
biliyorsunuz ben almanyadan türkiyeye ameliyat ıcın gelmıstım.gectıgımız persembe doktorumla görüsmem oldu. tam 3 saat!! sonra resımlerı görünce kesın kararımı verdım. gercekten süper ötesı gögüsler yapıyor.
neyse cuma sabah amelıyat oldum.hıc ama hıc heycan yoktu :) yaklasık 3 saat sürmüs.ayılmamda cok kolay oldu (tabıkı biraz üsüdüm.doktorum anlatmıstı nedenını) ınanın aksam saat 18 gıbı yatagımdan kendım kalktım ve yemegımı kendım yendım! agrım yok denılecek kadar az sadece kalkarken ve yatarken bır gerılme.
ertesı gün doktorum geldı bana ve nelere dıkkat etmem gerektıgını anlattı. en büyük sıkıntım bılıyorsunuz sırt üsttü uyumak.klınıkte hıc uyuyamadım.cumartesı kaldıgımız akrabamda bır uyumusum..o da benı cok rahatlattı.
agrım sızım o gün dahada azdı.ama el kol hareketlerımde bır kısıtlama yoktu.dren de yok!!ben yıne dıkkatlı davranıyorum.pazar esımle sahıle cıktık dolastık. pazartesı salı alısverısmerkezlerınde gezdık kıyafetler denedım..hepsı cokkkk güzel oluyor artık yaaaaa...
bu arada göğüslerımde cok güzel oldu.doktorumda cok ılgılı sagolsun.zaten günde birtane amelıyat yapıyor ve hep senınle ılgılenıyor.bu da ınsanı rahatlatıyor. dün telefeonlastık ve bana sütyen tarıfını verdı.dün hemen gittm aldım.ıkı ay onu kullanacakmısım. ızlerım tabıkı benımde olacak.gösterdıgı resımlerde hemen hemen yok gıbıydıler.umarım benım de öyle olur.
cuma kontrolüm var.bandajlarım alınacak ve sütyen takılacak.
görenler hayret edıyor..hıc amelıyat olmamısın gıbısın dıyorlar.. :))) gercekten sımdı ıse baslayabılırım.cok ıyıyım ya..darısı herkesın basına. hıc pısman degılım. korktugum gıbı olmadı çok sükür.
sızlere de cooooooooooooook tesekkür ederım.bu forum sayesınde cesaretlendım ve karar verdım. sorularınız varsa cevaplayabılırım.ama bu ne zaman olur bılemem.daha on gün kadar ıstanbuldayım ama ınternete gırmem bıraz güc.
ama en gec evıme döndüğümde yazarım...
kendınıze ıyı bakın..
bu arada yenı yılda yenı memıslerrrrr... yuppıııı