• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Herkese merhaba ben yeni üye oldum
Önceki sayfaların hepsini okuyamasamda çoğunu okudum kesinlikle çok iyi moral oluyor.Bende uzun zamandır istiyordum ama korktuğum için hep ertedim taki omuzlarım boynum isyan edene kadar göğüslerim göbek deligimle aynı hizada çok sarktı. Ocağın 7 sinde9 eylül üniversitesinde Haluk Vayvadaya muayene oldum 6 nisan ameliyat dediler ama virüsten dolayı ertelendi daha sonra haziranın 6 sı gibi arayıp çağırdılar 9 haziran gittik kan tahlili ekg anestezi uzmanıyla görüştük yarına ameliyat olmak üzere ayrıldık ama biz eve geldikten sonra akşama doğru aradılar tüm ameliyatlar iptal oldu dediler
Şu zamana kadar korktuğum ameliyatım şimdide virüsten erteleniyor çok üzgünüm neden daha önce olmadığıma yaşımda kırk oldu çok pişmanım

Uzulmeyin gec olsun güç olmasin.Herseyde vardir bir hayir.Onemli olan karar vermek.Zoru basarmissinz.Psikolojik olarak hazirsinz.Ameliyati da bir muddet sonra olursunuz inşallah.

Bugün son olarak virüs testim yapıldı. Anestezi onayim verildi. Bazı doktorlar erteliyor ama bana birşey denmedi. Hayırlısıyla olur iyilesirim inşallah

Bugün son olarak virüs testim yapıldı. Anestezi onayim verildi. Bazı doktorlar erteliyor ama bana birşey denmedi. Hayırlısıyla olur iyilesirim inşallah
Merhaba canım sizin ameliyat ne zaman
Ameliyatın yaza denk gelmeside beni endişelendiriyor zor olur diye ama hayırlısı.
İnşallah sizde çabucak iyileşip kurtulursunuz agırlıklarınızdan

Ben kilolu degilim 56 kiloyum ama gogus kismi buyuk. Etek 36 beden giyiyorsam Ceket 42-44. Aslinda biraz kuculse yetecek bana. Kucultme miktari vs de fiyat degisiyor mu? Bir de bu biyuta kucultme yaparlar mi?

Yorumların hepsini okuyayım dedim doktor ölmüş ya üzüldüm 😔 İstanbul'da devlet hastanesi dahil önerisi olan var mı ?

Ben kilolu degilim 56 kiloyum ama gogus kismi buyuk. Etek 36 beden giyiyorsam Ceket 42-44. Aslinda biraz kuculse yetecek bana. Kucultme miktari vs de fiyat degisiyor mu? Bir de bu biyuta kucultme yaparlar mi?
Devlette 4000/5000tl civari heyet raporsuz. Özeller ucmus 12000den basliyor 18000/20.000civari .

Arkadaslar biz bugun @EylulveEylem ile tanistik hastanede :) drumuz ayni ve burada yazdigi seyleri orda asistana soylerken duydum ve direkt sen kadinlar kulubunden misin dedim :) sahane bir sey. Opuyorum seni. Tekrar gecmis olsun canim. Ben gogusu sonra olmaya karar verdim subatta karin germe icin anlastik. Herkese sevgiler.

Merhaba canım elif ben karşılaşmıştık seninle nasılsın ameliyat oldunmu merak ettim

merhaba,
Bende oldum 2018 te hem dıklestırme hemde olcuyle vucudunuza gore ölcüyle yapılıyor.ödemleri 6-9 ay gıbı bır surecte atabıldım ama nefes alabıldıgımı hıssetmek guzeldı dıkısler ıse hala ızı duruyor malesef buyuk goguste estetık dıkıste olsa ızı kalabılır cok degıl alısıyorsunuz hersey normal gelıyor ıyıkı olmusum devlette oldum raporla

Back