• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben kilolu degilim 56 kiloyum ama gogus kismi buyuk. Etek 36 beden giyiyorsam Ceket 42-44. Aslinda biraz kuculse yetecek bana. Kucultme miktari vs de fiyat degisiyor mu? Bir de bu biyuta kucultme yaparlar mi?
[/QUOT fiyatta herhangi bir değişiklik olmuyor. Eğer küçültülmesi gereken boyuttaysa kücültüyolar.

Merhabalar, eskilere şöyle bir dönüp bakayim dedim ne var ne yok, çok yorum vardı okuyamadım hepsini. 2016 yılında olmuşum göğüs ameliyatımı. 4 yil geçmiş neredeyse. Ameliyattan once 95 beden takiyordum sonrasinda 80 takmaya basladim suan goguslerim 85 yine bir gogus ameliyati olmayi dusunmuyor degilim yani soyle bir 70 beden minnacik goguslerim olsa sutyensiz gezsem :) hic bir sorun bir sıkıntı olmadi bu zamana kadar ki psikolojik olarak ameliyattan sonra o kadar rahatladimki kendime bir ozguven geldi. Ve sanirim ameliyattan kisa zaman sonra 1-2 ay gibi sporuma baslamistim. Spor dedigime bakmayin gures gibi surekli yere dustugum bir agir bir spordu. Ben hacettepede o zamanlar Dicle Aksoyler doktoruma gozum kapali guvendim, ve o kadar guzel iyi kalpli canayakin bir insan ki benimle cok ilgilendi biraz ugrastirdim canim doktorumu 😊😊 isminin heryerde duyulmasi gereken isini severek yapan mukemmel bir insan gercekten. Benim hayatima cok guzel dokunuslar yapmisti. 18 yasim ergenlik zamanlarim buyuk goguslerimle disari bile cikmak istemeyen ben, hiperaktif olmama ragmen goguslerim sallaniyor diye yurumek bile istemiyordum simdi ise ziplaya ziplaya heryerde kosusturuyorum dicle doktorum, benim kahramanimmmm :)

Merhaba, ben de çok uzun süredir istediğim meme küçültme ameliyatı için sonunda gün aldım :KK3:... bu konu etiketini ara ara takip edip neler yaşandığı konusunda bilgi edinmeye kendimi herkesin yerine koymaya çalıştım, zaten herkes aynı duyguları paylaştığı için piskolojik hazırlık ve motivasyon artırma kısmında çok etkili bir platform olduğunu düşünüyorum. Ve sonunda 25 Haziran Perşembe günü ben de bu ameliyatı olacağım. Bilmiyorum da sanki ameliyattan çıkınca mutluluktan çığlık atıp ağlayacakmış gibi hissediyorum. Sizler ameliyattan çıkıp ilk kendinize geldiğinizde neler hissettiniz merak ediyorum :KK3:

Selamlar kızlar ben gecen hafta bugün gogus kucultme oldum bugün şuan kahvemi kahvemi yaptım içiyorum benden 1480 gr doki cıktı b cup oldu inanın korkulacak bir ameliyat değilmiş düşünün öncesine kadar korku ve stresten psikiyatriye yönlendirildim ama ilk 2 gün haricinde inanın günlük işlerinizi yapabilirsiniz
Siz özelde mi konuştunuz doktorumuz kim di

Merhaba, ben de çok uzun süredir istediğim meme küçültme ameliyatı için sonunda gün aldım :KK3:... bu konu etiketini ara ara takip edip neler yaşandığı konusunda bilgi edinmeye kendimi herkesin yerine koymaya çalıştım, zaten herkes aynı duyguları paylaştığı için piskolojik hazırlık ve motivasyon artırma kısmında çok etkili bir platform olduğunu düşünüyorum. Ve sonunda 25 Haziran Perşembe günü ben de bu ameliyatı olacağım. Bilmiyorum da sanki ameliyattan çıkınca mutluluktan çığlık atıp ağlayacakmış gibi hissediyorum. Sizler ameliyattan çıkıp ilk kendinize geldiğinizde neler hissettiniz merak ediyorum :KK3:
Kendimle gurur duyduğum anlardan biriydi canım. Çok istediğim bi şeyi başarmış ve buna cesaret edebilmiş olmanın haklı gururu vardı. Zaten ağrı vs hiç hissetmedim. 3. Gün ağrı kesici bile almayı bıraktım. Kendime geldiğimde ne kadar küçuĺmusler dedim. Tarifsiz bi mutluluktu. Hiç korkma ve endişelenme. Inşallah her şey çok güzel olacak.

Kendimle gurur duyduğum anlardan biriydi canım. Çok istediğim bi şeyi başarmış ve buna cesaret edebilmiş olmanın haklı gururu vardı. Zaten ağrı vs hiç hissetmedim. 3. Gün ağrı kesici bile almayı bıraktım. Kendime geldiğimde ne kadar küçuĺmusler dedim. Tarifsiz bi mutluluktu. Hiç korkma ve endişelenme. Inşallah her şey çok güzel olacak.

Çok teşekkür ederim cevabınız için, her dakika daha çok dört gözle bekliyorum. Eşlere ailemize bu durumu anlatmak, ikna etmek bile bir süreçti. Fiziksel olarak çektiğimiz ağrıların dışında görsel olarak aynalara küsmeler, yaşanan gençlik travmaları bunları kimse bizler gibi anlayamıyor. Açıkçası ameliyat sonrası acı çekme, kalan izler hiç biri bana sonucun vereceği mutluluk kadar önemli gelmiyor. O rahatlamayı bekliyorum sadece, 1 nefes alırken, 2 nefes aynı anda alacakmış gibi düşünüyorum kendimi :KK71:

• Beğen
Reactions: Tzk
Merhaba siz nerede olcaksınız ameliyatı benim ameliyatım iptal oldu koronadan hâlâ haber bekliyoruz

Ben yeni oldum 6 gün deyim birisinin bakması gerekiyor öyle tek başına iyileşemezsin iz geçmiş olsun size de o zaman ben ilk defa olması gereken resim kaçıyor

bas konuş ile gönderdim televizyondaki konuşmalar geçmiş evet ben yeni oldum bu ameliyatı 6 gün oldu size de geçmiş olsun sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz

arkadaşlar herkese merhaba,

internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...

aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?

şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...

Lily
Merhbalar nereden hangi doktora oldunuz acaba

Merhaba canım sizin ameliyat ne zaman
Ameliyatın yaza denk gelmeside beni endişelendiriyor zor olur diye ama hayırlısı.
İnşallah sizde çabucak iyileşip kurtulursunuz agırlıklarınızdan
bugün 6 gün oldu hava serin Ankara'da hatta yağmur da var kombine ameliyat inşallah kolay iyileşirim mutlaka birinin bakması gerekiyor

merhaba,
Bende oldum 2018 te hem dıklestırme hemde olcuyle vucudunuza gore ölcüyle yapılıyor.ödemleri 6-9 ay gıbı bır surecte atabıldım ama nefes alabıldıgımı hıssetmek guzeldı dıkısler ıse hala ızı duruyor malesef buyuk goguste estetık dıkıste olsa ızı kalabılır cok degıl alısıyorsunuz hersey normal gelıyor ıyıkı olmusum devlette oldum raporla
merhaba bendeki bu şişlik nasıl inecek bana bir bilgi verir misin 6 gün oldu karnım şiş memelerim şiş korsede nefesim daralıyor yürümekte zorlanıyorum yemek yiyemiyorum rica etsem yardımcı olur musunuz

Back