Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba destek derken protez mi demek istediniz. Ben daha olmadım ameliyat araştırma sürecindeyim. En büyük korkum ameliyattan sonra istediğim gibi olmamaları ve sarkmaları
Evet altına bir protez koyuyor dik kalması için ama ben koydurmadim tekrar bebek düşünürsem diye işin kötüsü 6 yılda hem bebek yapmadım hem memeler ilk günkü gibi dik degilameliyattan çıkınca benimkiler barbie bebek gibiydi çok güzeldi

Bende öncesi ve sonrası resimlerimi ekliyorum arkadaşlar. İlk resim ameliyattan önceki, 2.resim amelitattan 3 hafta sonrası, son resimde şuanki hali. Yaklaşık 4,5 ay oldu ameliyat olalı.
Geçmiş olsun o yara izleri daha da kapanacak benim şuan iyice kayboldu sigara kullanımı çok çok önemli ben kullanıyorum malesef ama ona rağmen şuanki yara izi durumundan çok memnunum kişiden kişiye değişiyor duruşu iyileşme süreci benim memelerim sizden daha iri ama yana doğruydu aşağı doğru değildi oyuzden şuan da yine çok küçük değiller(ben çok küçülmesini değil toparlanmasıni ve diklesmesini istedim Dr dan) ama normal sütyen kullanabiliyorum sütyen siz gezebiliyorum çok büyük rahatlık gerçekten.tekrar geçmiş olsun

Vuvvv kendi göguslerim zanettim bir an şu an benimkiler ilk attigin fotodaki gibi.Ama su an müthiş olmuş.Tek kusur asimetri var ama zaman geçtikçe oturmus
Evet malesef bu memelere tek sorun asimetri. Oyuzden Dr lar tartı kullanıyorlar ameliyatta(hemşireyi oyuzden biliyorum) tartarak alıyorlar içerideki fazla dokuları benim böyle Bi sorunum olmadı ama olan çok hasta var tabi kişiden kişiye kilo alıp vermeye göre de değişiyor bu süreç eğer ameliyat olmadıysaniz bence hemen olun

Evet acayip istiyorum devlet hastanesinde başlamamışlar sanırım Tıp Fakültesine sormadım henüz.Siz nerede oldunuz?

Evet acayip istiyorum devlet hastanesinde başlamamışlar sanırım Tıp Fakültesine sormadım henüz.Siz nerede oldunuz?
Tekirdağ da üniversite hastanesinde oldum çok memnun kaldım. Tabi corona Dan dolayı aciliyeti olmayan tüm. Ameliyatlar iptal oldu. Olsun geç olsun güç olmasın şimdiden geçmiş olsun

Kizlar merhabalar benim 7 aylik bi bebegim var benim gibi bebisi kucuk olan anneler emzirmeyi biraktiktan kac ay sonra ameliyat oldunuz ve ameliyattan ne kadar sure sonra bebeginizi kucaginiza alabildinz

Tekirdağ da üniversite hastanesinde oldum çok memnun kaldım. Tabi corona Dan dolayı aciliyeti olmayan tüm. Ameliyatlar iptal oldu. Olsun geç olsun güç olmasın şimdiden geçmiş olsun
Daha önceden olmuştunuz o zaman?Ne kadar sürede iyilestiniz peki?

Kizlar merhabalar benim 7 aylik bi bebegim var benim gibi bebisi kucuk olan anneler emzirmeyi biraktiktan kac ay sonra ameliyat oldunuz ve ameliyattan ne kadar sure sonra bebeginizi kucaginiza alabildinz
Emzirmeyi bıraktıktan sonra en az 6 ay geçmesi gerekiyor. Benim ikizler 3,5 yaşında ilk 2 ay hiç kucağıma almadım çok sakıncalı

Çok teşekkürler. Evet irilikten ziyade aşağıda olması daha sorun oluyordu.kurtuldum çok şükür, çok mutluyum

Merhaba ben de inşallah Serdar nasır hocaya hem karın germe hem göğüs küçültme toparlama ameliyatı olacağım ikisi bir arada olacağı için çok fazla korkuyorum sizler ne düşünüyorsunuz hem temmuz ayı hem havalarda sıcak gerçi bu aralar yağmurlu ama inşallah işim rast gider

Evet iki yıl oldu ben ameliyat olalı.allah bin şükür ben rahat atlattım tam olarak bir yılı buldu ödemin inmesi meme dokusunun yumusamasi gibi.
Evet sanırım ödemi atmak uzun sürüyormuş. Benim sormak istediğim aslında normal islerinize ne zaman döndünüz?Yani yemek yapma evi süpürme gibi

Kesinlikle tavsiye ederim ameliyat olun. Müthiş rahatlık, istediğimi giyebiliyorum artık.
Çok çok çok istiyorum aslında kilolu değilim 56 kiloyum ama memelerden dolayı haminne gibi duruyorum.Tek korkum ufakligim 4yasinda Ona kom bakacak diye düşünüyorum kendimden cok

Evet sanırım ödemi atmak uzun sürüyormuş. Benim sormak istediğim aslında normal islerinize ne zaman döndünüz?Yani yemek yapma evi süpürme gibi
Bir hafta sonra falan çünkü üç gün memelerimde dren vardı onlar çıktıktan sonra da hemen basladim

Çok çok çok istiyorum aslında kilolu değilim 56 kiloyum ama memelerden dolayı haminne gibi duruyorum.Tek korkum ufakligim 4yasinda Ona kom bakacak diye düşünüyorum kendimden cok
Evet haklısın benim. Kızımda iki yaşındaydı en azından bir hafta bakacak biri olması gerekiyor ve kesinlikle çocuğu kaldırma hareketi yapmamanız lazım çok sıkıntı yaratıyor

Ben okdr pismanimki iki ameliyatı bir arada olmadığım için ikinci çocuk belki yaparım diye yaptırmadım karın germeyi çocukta yapmadım kaldım boyleher ameliyat bir korku bu konuda çok haklısın fakat güzel şeyler düşün güzel olsun inşallah sagsalim atlatacaksin sonra dümdüz karın güzel memeler ve aşırı ozguvenle yeni bir hayat düşün ayy ne kdr güzel bunları düşünce aklına ameliyat korkusu gelmesin hep bunları dusun

çok çok teşekkür ederim inanın bana şu anda Çok güzel moral verdiniz İnşallah çabuk atlatırım az kaldı cumaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…