• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benim izler soluklasti sag gogsumun iyilesmesi daha iyi.İzleri silinmeye basladi.Ama sol gogsumde hem ic dokuda azda olsa sertlik var hemde izler sag gogsume gore daha kontrolede gidemedim bu surecte.İz kremini arada suruyorum .Gececektir en kisa zamanda umarim.
Geçmiş olsun hepimize
Benım birine dikleştirme birine hem dikleştirme hem küçültme yapıldı.sadece dikleştirme olanda bendr sıkıntı yasasm dikişler açılcak gibi oldu pansumana devam ettim ilerlemesin diye izleri dediğin gibi dierine göre daha belirgin.kontrole gitmem lazm ama doktora randevu gözükmiyor hala

arkadaşlar herkese merhaba,

internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...

aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?

şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...

Lily
Bende oldum şu hayatta vücuduma yaptığım en iyi yatırım.diyebilirim eğer böyle bir düşüncen rahatsızlığın varsa kararsız bile kalma endişelenmek.normal.surec biraz zor ama olumlu düşün

evet lütfen biri anlatsın :KK43: belki bnm için daha erken ama şuan 90 ölçülerinde olmalarına rağmen yaz ayları bikini/sütyen bulabilme işkencesi çekmek ve dikkat çekiyo die beğendiğim hiç bir şei giyinememek çok sinir bozucu!!!sıcaklar yüsünden aşırı terlemesi de ayrıca başa bela..ahhh bide o sokakta yürürken -gayet kapalı birşey bile giyinmiş olsam- o bakışlar yokmu benneyaptımki evet belki şuan genç olduum için güsel görünüo olabilirler ama kendimi çocuk doğurduktan sonra düşünemiorum :1no2::1no2: zamanı belli deil ama mutlaka bigün başımdan geçecek benimde bu operasyon.. en zor ve en ağrılı estetik ameliyatı die duydum senağlama bilen yaşayan tüm ayrıntılarıyla anlatsın lütfeen..
arkadaşlar rahatsizsaniz düşünmeyin zaten Devlet hastanelerinde olan bir ameliyat bu yani ciddi bir gerekçe. Sırt ağrısı meme altında pisikler koku yatarsın biri sağa biri sola gider ağzına girer omuzlarında gereksiz bir yukkkk böyle bir imkan varken bu eziyet çekilir mi

Geçmiş olsun hepimize
Benım birine dikleştirme birine hem dikleştirme hem küçültme yapıldı.sadece dikleştirme olanda bendr sıkıntı yasasm dikişler açılcak gibi oldu pansumana devam ettim ilerlemesin diye izleri dediğin gibi dierine göre daha belirgin.kontrole gitmem lazm ama doktora randevu gözükmiyor hala
Merhaba meme ameliyatlarında %90 açılma oluyor ameliyat bölgesi nemli ve hareketli bir bölge doku çok yumuşak dikişler çok ince oyuzden açılma oluyor endişelenme pansumana devam et benimde açılma oldu güzel pansumana geçti gitti olan arkadaşlarımın hepsinde açılma oldu kollarını yukarı kaldırıp dolap açma yükseğe bişey koyma hareketleri gibi yapmamak gerekiyor ama yapanlarda da yapmayanlarda da oluyormuş tanık. Olduklarım benim. Bunlar kendimde oldu ilk çok endiselendim. Ama sonra kapandı beslenme çok önemli yara toparlanması için bol. Protein

arkadaşlar rahatsizsaniz düşünmeyin zaten Devlet hastanelerinde olan bir ameliyat bu yani ciddi bir gerekçe. Sırt ağrısı meme altında pisikler koku yatarsın biri sağa biri sola gider ağzına girer omuzlarında gereksiz bir yukkkk böyle bir imkan varken bu eziyet çekilir mi
Geçmiş olsun siz tamamen iyilesmissinz.Ne guzel benim de sikintim sol gogsum dokusunda hala sertlik olmasi.Dort bucuk ay oldu.Bu normal mi, gececek midir?Kontrolede gidemedim doktorada ulaşamayınca endiselendim.Hemen herkesin yumusamis sertlik kalmamis ic dokuda benim neden boyle oldu anlamadim.

Geçmiş olsun siz tamamen iyilesmissinz.Ne guzel benim de sikintim sol gogsum dokusunda hala sertlik olmasi.Dort bucuk ay oldu.Bu normal mi, gececek midir?Kontrolede gidemedim doktorada ulaşamayınca endiselendim.Hemen herkesin yumusamis sertlik kalmamis ic dokuda benim neden boyle oldu anlamadim.
Evet gecicek ama kişiden kişiye değişiyor herkesin memesinden alınan doku aynı ölçüde değil benimde memelerimin dış tarafinda yani ellediginde kol altına doğru olan kısımlarda vardı sertlik sanki beze gibiydi elledigimde ama geçti zaman en iyi ilaç aceleci olmayin sonuçta ameliyatı Oldunuz ve o ağırlıkta kurtuldunuz elbet geçer allahın izniyle biraz uzun sürüyor iyileşmesi sonuçta kilolarca meme dokusu alınıyor kazıma gibi düşünüyorum ben hep

Evet gecicek ama kişiden kişiye değişiyor herkesin memesinden alınan doku aynı ölçüde değil benimde memelerimin dış tarafinda yani ellediginde kol altına doğru olan kısımlarda vardı sertlik sanki beze gibiydi elledigimde ama geçti zaman en iyi ilaç aceleci olmayin sonuçta ameliyatı Oldunuz ve o ağırlıkta kurtuldunuz elbet geçer allahın izniyle biraz uzun sürüyor iyileşmesi sonuçta kilolarca meme dokusu alınıyor kazıma gibi düşünüyorum ben hep
İnşallah cok teşekkür ederim moral oldu bu bana .Tekrar ameliyat olurum diye korktum acikcasi .Bu sertlik geçmezse diye.Evet sirt agrilarim gecti egik durmuyorum bunlar cok guzel .Ama insan biran once iyilesmek istiyor .🙋

O nasıl bi anlatım, biri sola gider biri ağzına girer :D sesli güldüm, çok yaşayın.

Merhaba meme ameliyatlarında %90 açılma oluyor ameliyat bölgesi nemli ve hareketli bir bölge doku çok yumuşak dikişler çok ince oyuzden açılma oluyor endişelenme pansumana devam et benimde açılma oldu güzel pansumana geçti gitti olan arkadaşlarımın hepsinde açılma oldu kollarını yukarı kaldırıp dolap açma yükseğe bişey koyma hareketleri gibi yapmamak gerekiyor ama yapanlarda da yapmayanlarda da oluyormuş tanık. Olduklarım benim. Bunlar kendimde oldu ilk çok endiselendim. Ama sonra kapandı beslenme çok önemli yara toparlanması için bol. Protein
Merhaba
1 hafta fln pansuman yaptım bant yapştrdm sağ kolumu kullanmamaya calıstım sonra yavas yavas daha fazla ilerlemeden kapandı zaten.şınan gayt iyi son şeklini almaya basladı sanırım ameliyttan sonra aldgm sütyenlerde giden ödemler sayesnde büyük gelmeye basladı 😀

Merhaba
1 hafta fln pansuman yaptım bant yapştrdm sağ kolumu kullanmamaya calıstım sonra yavas yavas daha fazla ilerlemeden kapandı zaten.şınan gayt iyi son şeklini almaya basladı sanırım ameliyttan sonra aldgm sütyenlerde giden ödemler sayesnde büyük gelmeye basladı 😀
Evet zaten iyileşme süresi en az bir yıl diyor Dr lar da ödemin inmesi son şeklini alması için. çok sevindim geçmiş olsun 😍

Merhaba hangi hastane de oldunuz ameliyat
Bende randevu aldım Dr. seneye verdi randevu
Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde çok yorgunluk oldugundan dolayı 1 buçuk seneye sonra veriyor bu hastanede Gögüs küçültme ameliyatı olan varmı memnun kaldınız mı tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Lütfen
Üniversite hastanesinde oldum. Adana'da

Merhaba hangi hastane de oldunuz ameliyat
Bende randevu aldım Dr. seneye verdi randevu
Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde çok yorgunluk oldugundan dolayı 1 buçuk seneye sonra veriyor bu hastanede Gögüs küçültme ameliyatı olan varmı memnun kaldınız mı tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Lütfen

Acıkcası sıraya koyuyorlar doktor nezaman olursun sıra gelir bilmem dedi bazen hastalar grip oluyormuş ameliya iptal oluyormuş ozaman sıraya sokuyorlar. Acıkcası ben ocak sonunda gittim muayene oldum 12 martta ameliyat oldum. 1 gun oncesinde haber veriyor ac gel diyee. Bize birgun oncesinde oglen haber verdiler yarın ameliyat olacaksınız hazırlıklı gelin diyee hemen gidip pijama falan aldım hastane icin sans belki cabucak gelir sıra, hastanede tanıdık olunca biraz öne cekme şansın oluyor bizim öyle oldu biraz iptal olan ameliyat vardı bizi soktular araya

Selam kızlar. Garip soru olacak ama sormam lazım. Ameliyattan önce vücudunuzun hangi bölgelerindeki tüyleri aldınız? Ve ameliyattan sonra kontrole giderken falan tüylerinizi nasıl halletiniz? Bir de ameliyattan ne kadar sonra egzersiz yapmaya izin veriliyor?

Selam kızlar. Garip soru olacak ama sormam lazım. Ameliyattan önce vücudunuzun hangi bölgelerindeki tüyleri aldınız? Ve ameliyattan sonra kontrole giderken falan tüylerinizi nasıl halletiniz? Bir de ameliyattan ne kadar sonra egzersiz yapmaya izin veriliyor?
Bütün bölgeleron temiz olması gerekiyor ameliyatta idrar için sonda takıyorlar üst bölge egzersizi bir sene yok

Bugün hastanede 5.gunum ameliyatimin 4.gunu direnler hala duruyor diren yerlerinde ağrılarım var doğal olarak onlarla yatmak çok sıkıntı sabah hemşire geldi bugün çıkabilir dedi acır korkusuyla bekliyorum çıkarılmasını. Çıkarsa yarın taburcu olurum artık heralde bilemiyorum. Çıktıktan sonra kaç günde bir pansuman yapılıyor kendim ne zaman yapabilirim merak ediyorum
Merhaba, sizin doktorunuz kimdi acaba? İstanbulda mı?

Ben de ona şaşırdım ben de 2 kez sezeryan oldum. Bu ameliyatı olduğum gün ameliyattan çıktım ağrı kesici bile istemedim ve aynı gün taburcu oldum. Hatta aynı gün Ankara'dan farklı bir ile geçtim. Gerçi doktorum bile şaşırmıştı bu kadar az agrimin olmasina ama anlamadım. Dediğiniz gibi sanırım kişiden kişiye değişiyor
Merhaba, geçmiş olsun. Maşalllah çok rahat atlatmışsınız. Doktorunuzun ismini verebilir misiniz sorun olmazsa.

Back