- 10 Ekim 2019
- 145
- 119
- 23
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #37.001
80CŞu an kaç beden kullanıyorsunuz
Önceki 100E
Süper.
Evet evet endişelenmeyin önemli olan ağır kaldirmamakOhh süpermiş tabi ben biraz nanemollayimdir ama toparlarım herhalde
Inşallah Allah sana bol. Bol şifa versin inşallah ben bile heyecanlandım senin yerineçok çok teşekkür ederim inanın bana şu anda Çok güzel moral verdiniz İnşallah çabuk atlatırım az kaldı cumaya
Çok teşekkür ederimEvet evet endişelenmeyin önemli olan ağır kaldirmamak
Bana da cok moral verdinz cok teşekkür ederim.Bir yili buluyor demistinz gogus dokusunun yumusamasi.Bende rahatladim korkmustum .Tekrar teşekkürlerInşallah Allah sana bol. Bol şifa versin inşallah ben bile heyecanlandım senin yerine
İnşallah teşekkür ederimUzulmeyin gec olsun güç olmasin.Herseyde vardir bir hayir.Onemli olan karar vermek.Zoru basarmissinz.Psikolojik olarak hazirsinz.Ameliyati da bir muddet sonra olursunuz inşallah.
Bugün son olarak virüs testim yapıldı. Anestezi onayim verildi. Bazı doktorlar erteliyor ama bana birşey denmedi. Hayırlısıyla olur iyilesirim inşallah
[/QUOTE
Merhaba canım sizin ameliyat ne zamanBugün son olarak virüs testim yapıldı. Anestezi onayim verildi. Bazı doktorlar erteliyor ama bana birşey denmedi. Hayırlısıyla olur iyilesirim inşallah
InşallahBugün son olarak virüs testim yapıldı. Anestezi onayim verildi. Bazı doktorlar erteliyor ama bana birşey denmedi. Hayırlısıyla olur iyilesirim inşallah
Devlette 4000/5000tl civari heyet raporsuz. Özeller ucmus 12000den basliyor 18000/20.000civari .Ben kilolu degilim 56 kiloyum ama gogus kismi buyuk. Etek 36 beden giyiyorsam Ceket 42-44. Aslinda biraz kuculse yetecek bana. Kucultme miktari vs de fiyat degisiyor mu? Bir de bu biyuta kucultme yaparlar mi?
Arkadaslar biz bugun @EylulveEylem ile tanistik hastanede :) drumuz ayni ve burada yazdigi seyleri orda asistana soylerken duydum ve direkt sen kadinlar kulubunden misin dedim :) sahane bir sey. Opuyorum seni. Tekrar gecmis olsun canim. Ben gogusu sonra olmaya karar verdim subatta karin germe icin anlastik. Herkese sevgiler.
Merhaba ben şişli etfalde toplamda 3000 tl ye küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldumYorumların hepsini okuyayım dedim doktor ölmüş ya üzüldümİstanbul'da devlet hastanesi dahil önerisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?