- 10 Ekim 2019
- 145
- 119
- 23
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.581
Dedim zaten fotoda daha buguk gozukyoB cup canım 85
Benimde boy 170 kilo 83.0Dedim zaten fotoda daha buguk gozukyo
Fotoda büyükler canım 120 den 85b ye indi
Yapılmış halim bu yapılmamışı doktorumda kaldı alıcam onuda
Geçmiş olsun gerçekten..ilk hali ne kadar büyük ve sizi yoruyormuş..Şimdi harika olmuşlar..izleriniz de gayet iyi görünüyor daha da güzel olsunlar inşallahŞimdiki hali ve önceki hali önceki hal için özür dilerim :)))
Geçmiş olsun gerçekten..ilk hali ne kadar büyük ve sizi yoruyormuş..Şimdi harika olmuşlar..izleriniz de gayet iyi görünüyor daha da güzel olsunlar inşallah
yaa bu işk alışverişi yapmak çok heyecanlıEki Görüntüle 2593469 Penti ye gittim dayanamadim 80 b hayalimdeki gibi :))))) şimdi giymiycem tabi yaza inşallah :))
yaa bu işk alışverişi yapmak çok heyecanlı ☺ hayırlı olsun bende gidip aynılarından almıştımve bi de sporcu sütyeninden o da çok harika duruyor daha yeni 1 ay oldu ben ameliyat olalı evde onu takıyorum dışarıda normal olanı ☺ ve braleti giymek için yazı bekliyorum heyecanla
Benim ilk 3 hafta şekli baya kötüydü kare gibiydi. Yavaş yavaş düzeliyor sanki yada benim gözüm alışıyor bilemiyorum.Ameliyat sonrası meme şekliyle sorun yaşayan var mı aranızda biraz moralim bozuk şekli yüzünden
Benimkilerde biraz ayrik duruyor.Ama duzelir inşallahAmeliyat sonrası meme şekliyle sorun yaşayan var mı aranızda biraz moralim bozuk şekli yüzünden
Ya elips şeklinde duruyor resmen ve meme uçları da tam ortada değil de sanki birbirine yakınmış gibi dört gün sonra bir ay olacak benim de ama böyle kalırlarsa üzülürüm gerçekten çok kafama takıldıBenim ilk 3 hafta şekli baya kötüydü kare gibiydi. Yavaş yavaş düzeliyor sanki yada benim gözüm alışıyor bilemiyorum.
Ayrık durması çok sorun değil bence ama şekil bozukluğu garip görünüyor malesef takmayın hiç kafanıza ne kadar oldu ameliyat olalı?Benimkilerde biraz ayrik duruyor.Ama duzelir inşallah
Çok geçmiş olsun o da hızlıca düzelir inşallah :)Bir bucuk ay oldu ameliyatim.Sag göğsümde sislik kalmadi ama sol gogsumde hala var.Tam olarak sekil almasi 2 ayi buluyor denmisti bekleyecegim bakalim.Sisligi giden gogsum yuvarlak ama hala şiş olanin sekli kotu.Zaman gerekiyor .Zoru atlattik geriside gelir inşallah
Merhaba benımde bır bucuk ay oldu sağ göğsüm daha büyük ve meme uclarım eşit değilAmeliyat sonrası meme şekliyle sorun yaşayan var mı aranızda biraz moralim bozuk şekli yüzünden
İnşallah sizede geçmiş olsun.Çok geçmiş olsun o da hızlıca düzelir inşallah :)
Meme uçlarım benim de eşit değil biri bir tık daha küçük ama onu umursamıyorum açıkçası şekilleri düzgün olduğu sürece :)Merhaba benımde bır bucuk ay oldu sağ göğsüm daha büyük ve meme uclarım eşit değil
Merhaba. Ben de hep kilo vermeyi hedefledim hep ama vakit kaybettim. Keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum sürekli. Operasyonu geçirdikten sonra kilo verme motivasyonu daha yüksek oluyor. Ben 13bin liraya İstanbul'da oldum ve çok memnun kaldım. İsterseniz özelden detaylarını ve doktorumun ismini paylaşabilirim.merhaba gerçekten çok iyi iyileşme süreciniz var ve iyi görünüyor.benim şu an105-100c arası değişiyor çok sarkık biraz daha kilo verip ameliyat olmak istiyorum.nerde ameliyat oldunuz.doktor ismi verebilecekmisiniz?maliyeti ne kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?