How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Dikislerin nemli olup yumusamasi da iyi değil acilma olur deniliyor bn hiç yağ falan surmedim krem de 12.Gün ama çok gergin ve kuru bilemedim krem sürüp dikisi acilanlar var çok okudum o yüzden 1 ay surmeyi düşünmüyordum
Bende sürmüyorum krem falan sadece batikon pansuman 1 ay dolunca kontrolden sonra iz kremine geçeceğiz dedi doktorum

Simdilik oyle 2 ay oldu. Biraz oreol tam yuvarlak degil. Ama daha erken. Bakalim oyle mi kalacak acaba. Ama bende boyle bedenyorum.:)))

Eklentiler

• IMG_20200218_124914.jpg
    IMG_20200218_124914.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 320
  • IMG_20200218_124910.jpg
    IMG_20200218_124910.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 287
  • IMG_20200218_124738.jpg
    IMG_20200218_124738.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 299
  • IMG_20200218_124728.jpg
    IMG_20200218_124728.jpg
    103,1 KB · Görüntüleme: 709
  • IMG_20200218_124500.jpg
    IMG_20200218_124500.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 268
  • IMG_20200218_124447.jpg
    IMG_20200218_124447.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 290
Bende fotoğraf eklemek istiyordum kızlar ama hsyncyr arkadaş ceza alınca vazgeçtim. Neye dikkat etmemiz gerekiyor acaba resim eklerken

Günaydın kızlar,
Dün açılan yerlerime dikiş atıldı, doktorum küçük küçük açılan yerleri kapattım dedi, ben göremeden bandajladı hemen. 2 günde bir baticon sürüp kremleyip kapatıcam, bu sefer dökülmesini beklemiycez kendisi alıcak dikişleri

Günaydın kızlar,
Dün açılan yerlerime dikiş atıldı, doktorum küçük küçük açılan yerleri kapattım dedi, ben göremeden bandajladı hemen. 2 günde bir baticon sürüp kremleyip kapatıcam, bu sefer dökülmesini beklemiycez kendisi alıcak dikişleri
1 hafta sonra almıştı benim alt dikişimi 5 cm dikti yeri ölçtü açılan yerimi
Kısıtlı davran hateketlerini 1 hafta esnetme cok canım geçmiş olsun umarım toparlar

teşekkür ederim bu sefer son olur inşallah
Daha sıkı dikmiştir eminim son olacaktır
Benim doktorum dikerken ağzından kaçırdı brn dedim acaba benim yüzümden mi acıldı filan oda olabilir ama ben seyrek dikmiştim dedi bir anda sonra konuyu degiştirdi
Olan olmustu geçti gitti zaten şükür ben atlattım süreci sende inşallah bir an evvel atlatırsın

Günaydın kızlar,
Geçmiş gitmiş olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar
"Meme dikleştirme ve büyütme süreci" adı altında bir aylık sürecimi çok detaylı paylaştım. Eğer faydalanacağınız birşey varsa ücret dikişler vb. bakabilirsiniz..

Benim de öyleydi hatta başlık açmıştım öyle üzgündüm ki .şimdi gayet iyi görünüyor😊sürecini detaylı meme dikleştirme ve büyütme süreci başlığı altında paylaştım..detaylı bakabilirsiniz.
Bu cevap öyle iyi geldi ki çok teşekkür ederiyorum. Üzülüyordum çünkü. Doktorum da düzelir dedi ama pek inandırıcı gelmemişti. İnşaallah benimki de düzelir 🙏

Bu cevap öyle iyi geldi ki çok teşekkür ederiyorum. Üzülüyordum çünkü. Doktorum da düzelir dedi ama pek inandırıcı gelmemişti. İnşaallah benimki de düzelir 🙏
Ben de çok üzgündüm hem küçücük kalmıştı aerola hem de saçma sapan duruyordu. İçiniz ferah olsun benim psikolojim felaketti ama memeler iyileştikçe onlar da iyileşiyormuş gerçekten😊gözüm büyük haline çok alışmış diye de yadırgadım ilk zamanlar 🙈

Daha sıkı dikmiştir eminim son olacaktır
Benim doktorum dikerken ağzından kaçırdı brn dedim acaba benim yüzümden mi acıldı filan oda olabilir ama ben seyrek dikmiştim dedi bir anda sonra konuyu degiştirdi
Olan olmustu geçti gitti zaten şükür ben atlattım süreci sende inşallah bir an evvel atlatırsın
büyük ihtimal benim de dikiş atılırken sıkıntı oldu, meme başında da boyut farklılığı var, ben bir sorduğumda asistan arkadaşlar bazen ayarlayamıyor demişti, bu sefer doktorumun kendisi attı, inşallah benimki de son olur

Back