How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Yara izleri için bant kullanan var mı aranızda acaba? Doktorum üçüncü hafta banta geçeceğimizi söyledi ancak şöyle bir fiyatlarını kontrol ettim de oldukça yüksek acaba ameliyat için ödediğimiz ücrete dahil midir?
Merhaba ben son 4-5 gündür kullanıyorum. Açıkçası öncesinde kantoron yağı kullandım sadece ve çok faydasını gördüm. Silikon bant sanırım bahsettiğiniz. Evet biraz tuzlu..faydası var mı henüz bilemiyorum ama dikiş bağlantı yerleri dışında izlerim ip gibi kaldılar. Neredeyse 1 ay olacak operasyon geçireli. Yara iyileşmesi için 3 hafta boyunca c vitamini ve doğal kollajen takviyesi alıp şekerden uzak durdum. Sigara da kullanmıyorum sanırım hepsi iyileşme sürecini olumlu etkiliyor

Merhaba ben son 4-5 gündür kullanıyorum. Açıkçası öncesinde kantoron yağı kullandım sadece ve çok faydasını gördüm. Silikon bant sanırım bahsettiğiniz. Evet biraz tuzlu..faydası var mı henüz bilemiyorum ama dikiş bağlantı yerleri dışında izlerim ip gibi kaldılar. Neredeyse 1 ay olacak operasyon geçireli. Yara iyileşmesi için 3 hafta boyunca c vitamini ve doğal kollajen takviyesi alıp şekerden uzak durdum. Sigara da kullanmıyorum sanırım hepsi iyileşme sürecini olumlu etkiliyor
Ya benim yarın tam 21 gün oluyor ama hala dikişlerim belli koyu renk kabuk kabuk hep bir garip. Yarın kontrole gidicem bir aksilik olmazsa bant kullanmaya başlayacakmışım. Hiç yağ falan kullanmadım sadece batikonla pansuman yapıp kapatıyorum. Ben de c vitamini ve bol bol kemik ilik suyu tükettim ve sigarayı aylar öncesinden bırakmıştım ama lanet şekerden uzak kalamıyorum bir tek :) bir de sol göğsümün alt kısmında morarma var o da yavaş yavaş iyileşiyor gibi. Siz özelde mi oldunuz acaba?

Kızlar merhaba
Benim bugün 13. Günümdü ve orta aşağı doğru dik olan dikişler in etrafında morarma çok sanki hatta yeşerme var bu acaba iyileşme dönemine mi işaret ne dersiniz yarın doktora foto atacağım

Eki Görüntüle 2592223 Kızlar benimkiler baya küçük olmuş ya kıyas yapıyorum olanların fotolarina bakıyorum benim baya bi küçük olmuş benim 101cm idi d cup ti şimdi 92 cm a cup a denk geliyor boyum uzun 1.78 ondan mi böyle oldu acaba Dr boyunun uzun olması iyi demişti bu yuzdenmiymis valla üzülmuyorum ne kadar küçük benim için o kadar iyi aksine mutluyum sadece şaşkınım :))Eki Görüntüle 2592224
Çok abes durmuyor gayet güzel. Önceden de birbirine yakın mıydı?

Ameliyat olalı en az üç ay geçmiş üyeler yok mu ki fotoğraf atsa da izler ne durumda bir bakıversek. Ben çok merak ediyorum bu izler ne olacak?

Ya benim yarın tam 21 gün oluyor ama hala dikişlerim belli koyu renk kabuk kabuk hep bir garip. Yarın kontrole gidicem bir aksilik olmazsa bant kullanmaya başlayacakmışım. Hiç yağ falan kullanmadım sadece batikonla pansuman yapıp kapatıyorum. Ben de c vitamini ve bol bol kemik ilik suyu tükettim ve sigarayı aylar öncesinden bırakmıştım ama lanet şekerden uzak kalamıyorum bir tek :) bir de sol göğsümün alt kısmında morarma var o da yavaş yavaş iyileşiyor gibi. Siz özelde mi oldunuz acaba?
Evet özelde oldum benim dikleştirme ve protezdi. Lolipop kesisi altta dikiş yok. Benim ilk 10 gün dikişler çok rahatsiz ediyordu. Meme başı tarafı eridi orasi iyileşti. Ben kuru bırakmadım açıkçası bi de meme nemli olsun dikişleri germesin diye zeytinyağı ile de masaj yaptım hafifçe

Evet özelde oldum benim dikleştirme ve protezdi. Lolipop kesisi altta dikiş yok. Benim ilk 10 gün dikişler çok rahatsiz ediyordu. Meme başı tarafı eridi orasi iyileşti. Ben kuru bırakmadım açıkçası bi de meme nemli olsun dikişleri germesin diye zeytinyağı ile de masaj yaptım hafifçe

Dikislerin nemli olup yumusamasi da iyi değil acilma olur deniliyor bn hiç yağ falan surmedim krem de 12.Gün ama çok gergin ve kuru bilemedim krem sürüp dikisi acilanlar var çok okudum o yüzden 1 ay surmeyi düşünmüyordum

Kızlar merhaba
Benim bugün 13. Günümdü ve orta aşağı doğru dik olan dikişler in etrafında morarma çok sanki hatta yeşerme var bu acaba iyileşme dönemine mi işaret ne dersiniz yarın doktora foto atacağım

Benimde 12.gun ama bende öyle bişey yok sadece bugün çok sizlama oldu özellikle meme ucu çevresinde sanki bide çok gergin dikişler ve kuru :/

Benim dikişlerim biraz gerginler ama doktorun dedikleri dışında kafama göre bi şey yapmak istemediğim için farklı bi şey sürmedim açıkçası iki üç günde bir duş alıyorum iki günde bir de batikonla pansuman yapıp havalandırıp bandajlıyorum. İnşallah bandajlı son günlerim benim de artık :)

Bunlar benim dikişleri 2 ay oldu. Noscar ve madecassol kulanyorum

Eklentiler

• IMG_20200218_021831.jpg
    IMG_20200218_021831.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 416
  • IMG_20200218_022108.jpg
    IMG_20200218_022108.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 453
Back