• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyattan sonra hematom oluşan arkadaşlar var mı?
Benim olmuştu sağ göğsümde morluk falanda baya vardı 45 gün oldu morluk kalmadı hhematom biraz var ama zamanla dağılacak dedi Dr ve dağılıyor da
Merhaba benimde göğüs birlesim noktalarinda morluk var hematom mu acaba. Size doktor mu söyledi belirtileri nedir ? İnşallah kimsede olmaz bu durum herkes iyi olsun .

vallahi takip ederler herlade sonra dan mi sislik oldu benim 8.gundu galiba kanama oldu dışarı icerdede sislik oldu

Kızlar cevap yazarsanız acil!!!! Çok kaşıntım var kafayı yiyeceğim ağlayacağım nerdeyse ne yapmam lazım iyileşme kaşıntısı falan değil fena

Ben günde 1 paketten 4 taneye düştüm nerdeyse 1 aydır falan ama içmeden hiç olmadi. Umarım pazartesi ameliyatım var bişey olmaz
bünyeden bünyeye fark eder. Ben 10-15 iciyorum , hic birakmadım, hicbi sorunda yasamadim Allaha sükür ama bu senin de sorun yasamicagin anlamina gelmez yani kötü örnek olmiyim ama ne sorunu yasayabilirsin ki 4 sigarayla ? İcini ferah tut sen , önceden anestezi tecruben varsa hele hic korkma .

Buarada daha 9.gun ben süt kaynatıp yoğurt yaptim sütlaç yaptım çocuklarımi yediriyorum boyum uzun kendimi çok kasmadan dolaplari açıp istedigimi alıp koyabiliyorum evde dolaniyorum bildiğiniz öyle çok yatmiyorum çok şükür ağrım yok öyle sizlamalar oluyor bazen o da normal pansumanimi yapıyorum her gün iyi görünüyor inşallah böyle devam eder sadece cocugumu kaldirmiyorum ayağımda salliyorum uyutuyorum ama. Ağır kaldirmiyorum bu şekilde ilerliyorum siz ne zaman yemek yapmaya falan başladınız soğan doğrama kismini düşünüyorum kola çok yuklenilmis olur mu yoksa sütlaç yapan yemeği de yapar galiba şu dikişler açılmadan inşallah kurtaririz 2 çocukla bu süreç zor elimden geldigince kolay atlatmaya kimseye de yük olmamaya çalışıyorum öyle cam silmiyorum perde asmıyorum tabiki ama bu kadarini yapmak da sıkıntı olur mu bilmiyorum yani

Kızlar ben ameliyat olalı bugün 9.gun. ve nasıl kaşınıyorum anlatamam normal mi daha erken değil mi bu kasınmalar için
Geçmiş olsun.Bende yaklasik bir ay sonra kasinmalar basladi.Sizin erken mi iyileşiyor acaba.Aksam cok kasindi yine hafiften kasiyinca cok acidi.Corek otu yagi ile yavasca masaj yapinca gecti.Ama sizin yaralar kurudu mu bilmiyorum.Fito kremde kasintiyi azaltıyor.Daha oncede onu surmustum.Sizin henuz yeni dikkat edin.

Buarada daha 9.gun ben süt kaynatıp yoğurt yaptim sütlaç yaptım çocuklarımi yediriyorum boyum uzun kendimi çok kasmadan dolaplari açıp istedigimi alıp koyabiliyorum evde dolaniyorum bildiğiniz öyle çok yatmiyorum çok şükür ağrım yok öyle sizlamalar oluyor bazen o da normal pansumanimi yapıyorum her gün iyi görünüyor inşallah böyle devam eder sadece cocugumu kaldirmiyorum ayağımda salliyorum uyutuyorum ama. Ağır kaldirmiyorum bu şekilde ilerliyorum siz ne zaman yemek yapmaya falan başladınız soğan doğrama kismini düşünüyorum kola çok yuklenilmis olur mu yoksa sütlaç yapan yemeği de yapar galiba şu dikişler açılmadan inşallah kurtaririz 2 çocukla bu süreç zor elimden geldigince kolay atlatmaya kimseye de yük olmamaya çalışıyorum öyle cam silmiyorum perde asmıyorum tabiki ama bu kadarini yapmak da sıkıntı olur mu bilmiyorum yani
Tencereleri baskasi indirsin.kollarinizi zorlamayin.Usutmeyin ben usuttum biraz sizilamalar ondan uzun surdu sanirim.Dikislerinize aman dikkat cocuklusunz tekrar dijisle ugrasmayin.Biran once iyilesip cocuklarinizin basinda durun.Bende cok korktum hala korkuyorum cocuklarin bize ihtiyacı var.Biran once iyileşip onlarla kaliteli vakit geçirmeliyiz.Siz gun icinde uyuyabilirseniz duz yatip uyuyun cok yorulmayin.Gecmis olsun.

Merhaba benimde göğüs birlesim noktalarinda morluk var hematom mu acaba. Size doktor mu söyledi belirtileri nedir ? İnşallah kimsede olmaz bu durum herkes iyi olsun .
Sertlik oluyor ama bende Diren 3 gün kaldığı için galiba Dr kendi kendine dağılacak dedi ve baya dağıldı çok sorun yaşamadım göğüs aramda mordu iki hafta da geçti

Geçmiş olsun.Bende yaklasik bir ay sonra kasinmalar basladi.Sizin erken mi iyileşiyor acaba.Aksam cok kasindi yine hafiften kasiyinca cok acidi.Corek otu yagi ile yavasca masaj yapinca gecti.Ama sizin yaralar kurudu mu bilmiyorum.Fito kremde kasintiyi azaltıyor.Daha oncede onu surmustum.Sizin henuz yeni dikkat edin.

Valla bana da çok yeni geldi hemen iyileşiyor mudur bilemiyorum dikislerin kurudugunu da anliyamiyorum her gün batikon sürüyorum üstünü gazlı bez ile kapatiyorum bu iş de nereye kadar sürecek bu pansuman işi gazlı bez dayandıramıyorum :) küçücük gazlı bez kutusu 25 lira 5 gün gitse iyi

Back