• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Daha öncede atmıştım resimleri ama gene atıyorum size bilgi amaçlı acıklık nasıl ilerledi ve nasıl dikildi toparlandı diye en alt 1 den başlıyor diye düşünün

Eklentiler

• IMG_20200120_144842_600.jpg
    IMG_20200120_144842_600.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20200108_230549.jpg
    IMG_20200108_230549.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20200120_144832_991.jpg
    IMG_20200120_144832_991.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20200120_144825_921.jpg
    IMG_20200120_144825_921.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20200120_144818_585.jpg
    IMG_20200120_144818_585.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 80
Çok geçmiş olsun.bende de açılmalar var, ikinci dikişten sonra toparlanmış görünüyor.
İkinci dikişten 1 hafta sonra dikişim alındı kapanmıştı rif ampul kırdırdık 2 günde 1 hastanede pansuman yaptırdım çok iyi oldu o sizede geçmiş olsun ben 2 uyuşturucu iğne yememe rağmen gene acıdı dikerken umarım sizin acımaz cok fazla hareket etmeyin geçmiş olsun

İkinci dikişten 1 hafta sonra dikişim alındı kapanmıştı rif ampul kırdırdık 2 günde 1 hastanede pansuman yaptırdım çok iyi oldu o sizede geçmiş olsun ben 2 uyuşturucu iğne yememe rağmen gene acıdı dikerken umarım sizin acımaz cok fazla hareket etmeyin geçmiş olsun
inşallah benimde daha iyi olur, teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Kızlar bugün taburcu oldum perşembe ameliyat olmustum çok şükür iyiyim ama su dikişler korkutuyor beni elimi kolumu hareket ettirebiliyorum 2 çocuğum var biri ananede biri teyzede 1.5 4.5 yasinda nasıl özlüyorum eşim daha ilk günden gelmemi istiyor gelsem ne yaparim nasıl bakarım diyorum sen işte olacaksın yemek yedirebilirim ama yapabilir miyim Gün içinde bi sıkıntı yaşar miyim evet hareketim iyi çok kötü hissetmiyorum kendimi ama kendimi iyi sanıp o arada dikislerime sıkıntı olur mu bilemiyorum bna bi akıl yardım kızlar :( neleri yapıp neleri yapmamalıyim evet kucağa asla almiycam ağır kaldirmiycam ama başka ?

Kızlar bugün taburcu oldum perşembe ameliyat olmustum çok şükür iyiyim ama su dikişler korkutuyor beni elimi kolumu hareket ettirebiliyorum 2 çocuğum var biri ananede biri teyzede 1.5 4.5 yasinda nasıl özlüyorum eşim daha ilk günden gelmemi istiyor gelsem ne yaparim nasıl bakarım diyorum sen işte olacaksın yemek yedirebilirim ama yapabilir miyim Gün içinde bi sıkıntı yaşar miyim evet hareketim iyi çok kötü hissetmiyorum kendimi ama kendimi iyi sanıp o arada dikislerime sıkıntı olur mu bilemiyorum bna bi akıl yardım kızlar :KK43: neleri yapıp neleri yapmamalıyim evet kucağa asla almiycam ağır kaldirmiycam ama başka ?
Aman biraz sabır..çocuklarım büyük olmasına rağmen 4 gün bbaşka yerde istirahat ettim. 10 gün hiç yormamaya çalıştım kendimi. Lütfen kendinizi yormayin..çocukların sağlam anneye ihtiyaçları var. Uzanmayın dolaplara tabağa çanağa..azıcık sızı hissettiğiniz yerde kısıtlayını kendinizi..eminim çok özlüyprsunuzdur çocukları ama biraz sabır

Kızlar bugün taburcu oldum perşembe ameliyat olmustum çok şükür iyiyim ama su dikişler korkutuyor beni elimi kolumu hareket ettirebiliyorum 2 çocuğum var biri ananede biri teyzede 1.5 4.5 yasinda nasıl özlüyorum eşim daha ilk günden gelmemi istiyor gelsem ne yaparim nasıl bakarım diyorum sen işte olacaksın yemek yedirebilirim ama yapabilir miyim Gün içinde bi sıkıntı yaşar miyim evet hareketim iyi çok kötü hissetmiyorum kendimi ama kendimi iyi sanıp o arada dikislerime sıkıntı olur mu bilemiyorum bna bi akıl yardım kızlar :KK43: neleri yapıp neleri yapmamalıyim evet kucağa asla almiycam ağır kaldirmiycam ama başka ?
Geçmiş olsun.Anneniz yada ablaniz evinize gelirlerse daha iyi olur.Cocuklarda ayrilmamis olur.Yemek yapmak cocuklarin arkasinda dolanmak sizi zorlar.Suan iyi hissediyorsunzdur.Ama biraz yorulsaniz halsiz kalirsnz.Dinlenmek uyumak isteyeceksinz.Kendinizi iyi gorup sakin ise girismeyin . İyilesmek icin zaman gerekiyor.Sonucta buyuk ameliyat.Neler yapmamaliyiz mesela dolaptan tencere ,tabak icin uzanmayacagiz.Ani hareketlerden uzak duracagiz .Yan yatmayacagiz belli bir sure .Ben hala duz yatiyorum mecburen doktorum henüz izin vermedi . İnşallah kisa surede iyileşirsinz 🌹

Kendinizi zorlamayın derim çünkü ameliyat sonrası ilaçlar ve anestezinin de etkisiyle insan iyiyim sanıyor ama dikişler ilk hafta gercekten hassas ve dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Benim ikinci haftam ve ilaçlarım bittikten sonra yeni yeni dikiş yerlerimde sızlamalar başladı. Çok geçmiş olsun hızlıca iyileşirsiniz inşallah :)

Geçmiş olsun.Anneniz yada ablaniz evinize gelirlerse daha iyi olur.Cocuklarda ayrilmamis olur.Yemek yapmak cocuklarin arkasinda dolanmak sizi zorlar.Suan iyi hissediyorsunzdur.Ama biraz yorulsaniz halsiz kalirsnz.Dinlenmek uyumak isteyeceksinz.Kendinizi iyi gorup sakin ise girismeyin . İyilesmek icin zaman gerekiyor.Sonucta buyuk ameliyat.Neler yapmamaliyiz mesela dolaptan tencere ,tabak icin uzanmayacagiz.Ani hareketlerden uzak duracagiz .Yan yatmayacagiz belli bir sure .Ben hala duz yatiyorum mecburen doktorum henüz izin vermedi . İnşallah kisa surede iyileşirsinz 🌹

Çok teşekkür ederim ben anneme geçecem bugün en azından hep birarada oluruz eşim is cikisi gelir hepimizi görür daha iyi olur sanırım çünkü annem de evi babamı bırakamiyor umarım şu dönemi çok sıkıntisiz atlatiriz dolap vs uzanmiyorum çocuğumu kucağıma almıyorum ağır kaldirmiyorum sırt üstü yatıyorum hep yalnız bugün 2 kez ani sicradim çocuğum koltuktan düşecek diye buna nasıl engel olucam bilmiyorum ansızın oluyor hep. :( ÇOK YAVAŞca hazırlanan yemeğini yedirebiliyorum kolumu çok uzatmadan yavaş yavaş bundan sıkıntı olur mu bilemiyorum dikisleri atanlar oldukça insan daha çok korkuyor ama bana Dr un dediği ağır kaldırma dikkat et tek tek bunları soylemedigi için acaba bundan bişey olur mu diye korkuyor endişe duyuyor insan

Back