- Konu Sahibi ---Lily---
- #36.361
Bende kaşınıyorum
Kaşınmak iyidir yaraların geçtiği döneme işaret eder ben de kasiniyorum ama kirden benim ameliyat sonrasından beri gerdanim boynum boğazım kaşınıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kaşınıyorum
Kendinizi zorlamayın derim çünkü ameliyat sonrası ilaçlar ve anestezinin de etkisiyle insan iyiyim sanıyor ama dikişler ilk hafta gercekten hassas ve dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Benim ikinci haftam ve ilaçlarım bittikten sonra yeni yeni dikiş yerlerimde sızlamalar başladı. Çok geçmiş olsun hızlıca iyileşirsiniz inşallah :)
Aman biraz sabır..çocuklarım büyük olmasına rağmen 4 gün bbaşka yerde istirahat ettim. 10 gün hiç yormamaya çalıştım kendimi. Lütfen kendinizi yormayin..çocukların sağlam anneye ihtiyaçları var. Uzanmayın dolaplara tabağa çanağa..azıcık sızı hissettiğiniz yerde kısıtlayını kendinizi..eminim çok özlüyprsunuzdur çocukları ama biraz sabır
Cuma izin verir az kaldıKaşınmak iyidir yaraların geçtiği döneme işaret eder ben de kasiniyorum ama kirden benim ameliyat sonrasından beri gerdanim boynum boğazım kaşınıyor
Zor dayanıyorum .Sizin 2 ay oldu ne zaman sizilar gecti tam olarak.İzleriniz nasil ? Benim dikislerin birlestigi alt nokta cok kirmizi aciklik yok ama kizariklik normal mi sizce bir ay olacak nerdeyse ? Sevgililerleİyileşme sürecinde tatlı kasıntılar normal canım sanki sivri ısırmışta deli gibi kaşıyasım olduğu dönemler cok oldu aman kaşıyım deme
Adet zamanlarımda sızlıyor okadar şuan bende cok sızı olmadı canım yani ögle hissetmedim sızlamaları südyene geçtiğim zaman dikiş yerimde hassaslık hissettim ilk 2 3 gün sonra alıştım artık normal südyene geçtim az daha sabır edin o güzel günler yakında deyip morali yüksek tutun ki daha hızlı iyileşin rabbim şifanızı versin inşallah☺ Zor dayanıyorum .Sizin 2 ay oldu ne zaman sizilar gecti tam olarak.İzleriniz nasil ? Benim dikislerin birlestigi alt nokta cok kirmizi aciklik yok ama kizariklik normal mi sizce bir ay olacak nerdeyse ? Sevgililerle
Amin canim inşallahAdet zamanlarımda sızlıyor okadar şuan bende cok sızı olmadı canım yani ögle hissetmedim sızlamaları südyene geçtiğim zaman dikiş yerimde hassaslık hissettim ilk 2 3 gün sonra alıştım artık normal südyene geçtim az daha sabır edin o güzel günler yakında deyip morali yüksek tutun ki daha hızlı iyileşin rabbim şifanızı versin inşallah
Merhaba normal yatış pozisyonunda olmadığınızdan da olabilir.Selam kızlar cuma ameliyat olmuştum. Dün ve bugün sağ kürek kemiğimde ağrı var. Neden acaba? Başına gelen var mı? Anesteziden diye düşünüyorum ama..
Sürekli aynı pozisyonda yaşıyoruz bende de olmuştu ama geçti şükürSelam kızlar cuma ameliyat olmuştum. Dün ve bugün sağ kürek kemiğimde ağrı var. Neden acaba? Başına gelen var mı? Anesteziden diye düşünüyorum ama..
Ben ameliyat olalı 40 gün oluyor Bende 4-5 gün geç oldum ameliyattan oluyor bence canımAmeliyattan sonra reglinde gecikme yaşayan var mı aranızda. Normalde bir hafta önce regl olmam gerekiyordu ama olmadım hala. Ameliyat olalı 17 gün oluyor. Karın ağrısı çekiyorum devamlı işin kötüsü göğüslerim devamlı şişiyor ve hassaslaşıyor. Olsam da kurtulsam diye bekliyorum valla adaçayı içmekten kusucam artık ilaç da kullanmak istemiyorum çook moralim bozuk
ben ameliyattan hemen sonra günü gelmeden 1 gün oldum sadece, sonrasında da gecikti olmadı sadece leke şeklinde olduAmeliyattan sonra reglinde gecikme yaşayan var mı aranızda. Normalde bir hafta önce regl olmam gerekiyordu ama olmadım hala. Ameliyat olalı 17 gün oluyor. Karın ağrısı çekiyorum devamlı işin kötüsü göğüslerim devamlı şişiyor ve hassaslaşıyor. Olsam da kurtulsam diye bekliyorum valla adaçayı içmekten kusucam artık ilaç da kullanmak istemiyorum çook moralim bozuk
Merhaba geçmiş oldunYarın bir hafta olacak. Kontrolden geldim ve doktorum akıntıların olabileceğini söyledi. Cumartesi bandajlardan tamamen kurtulacağım. Sizin bandajlar ne zaman çıktı acaba?
bir kaç gün uzatmalı benim ki demek ki. Çok geçmiş olsunMerhaba geçmiş oldun
Benimde dün 1 hafta oldu bandajları salı günü banyodan sonra çıkarmıştım dünde kontrolüm vardı pansuman yaptı doktorum şimdilik bir sıkıntım yok çok şükür artık evde pansumanlara devam edeceğim
Yarın bir hafta olacak. Kontrolden geldim ve doktorum akıntıların olabileceğini söyledi. Cumartesi bandajlardan tamamen kurtulacağım. Sizin bandajlar ne zaman çıktı acaba?
Benim olmuştu sağ göğsümde morluk falanda baya vardı 45 gün oldu morluk kalmadı hhematom biraz var ama zamanla dağılacak dedi Dr ve dağılıyor daAmeliyattan sonra hematom oluşan arkadaşlar var mı?