Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Süpersiniz küçültme mi sadece ve doktorunuz kim acaba

Geçmiş olsun.Kantron yagi bende almak istiyorum.Simdi slikon krem kullanıyorum.Siz sadece kantron yagimi kullandıniz?Birde kac beden suanki olcunuz ? Teşekkürler

Merhaba tekrar ameliyatımı oldum bugn çıktım eve.deneyimli arkadaslarıma bana doktor meme ucuna yaglı batıkon gibi bişi sür dedi ama eczacı blmıyor. Siz normal batıkonlamı pansuman yapıyorsunuz

Merhaba hangi marka kantoron yagi kullanıyorsunuz ve de gunde kaç kez? Benim yara izim hala gecmedi...ben de kullanmak istiyorum kantoron yagi

Çok iyi görünüyor. Sizin alt kısımda dikiş yok mu?

süpersiniz hangi doktor ve küçültmemi sadece acaba

Merhaba arkadaşlar kantaron yağı ile ilgili olan fotoğraflara toplu cevap vermiş olayım..15 gün önce dikleştirme ve protez ameliyatı oldum. Meme küçültüldü, meme başı taşındı ve protez takviyesi oldu.
3. gün bitiminde kantoron yağı kullanmaya başladım. Kırmızı kantoron yağı vardı onu kullanıyorum. Başka hiçbir krem kullanmadım henüz..kantoron yağını dikiş yerlerine temiz parmaklarımla masajla yedirip sonra da meme bölgesine zeytinyağı ile masaj yapıyorum. Zeytinyağı ile masaj hem ödemi gidermek hem de memeyi nemli tutmak için..günde en az 3 sefer yapıyorum. Bana ffaydası var gibi geliyor.
Bi de ben yara iyileşmesine katkısı olduğunu bildiğimden kollajen(kendi yaptığım paça), c vitamini ve çinko içerikli vitamin kullanıyorum. 1 ayı tamamlarım diye düşünüyorum.
Dr ismine gelince Ankara da bir doçente oldum. İsmini vermek için biraz daha zaman geçsin isterim kimseyi yanlış yönlendirmek istemem..sonuçta henüz ödemler var..meme başları (bana göre) başka yerlere bakıyor..henüz memnuniyet belirtmek için erken diye düşünüyorum..
Tabii isteyenlere yine de özelden gönderebilirim.

Z
Geçmiş olsun.Kantron yagi bende almak istiyorum.Simdi slikon krem kullanıyorum.Siz sadece kantron yagimi kullandıniz?Birde kac beden suanki olcunuz ? Teşekkürler
Merhaba. Şu anki ölçüm 80C..evet sadece kantoron yağı kullandım. Silikonlu kremlere en erken 3. Haftada geçeyim istiyorum.

Cok guzel görünüyor.Daha da guzel olur umarim.Benimde olcum 80 B olmuş.Ama sizinki daha guzel duruyor Acaba dedim benim ki fazla mi küçülmüş.Aslinda hic sorun da etmiyorum da iste insanoglu hep daha iyisini istiyor .Sirt agrimdan kurtuldum ya cok sukr.25.gunum dikis yerlerim arada sizlamaya devam ediyor odem de var.Tam olarak gecmedi.Bir de hala korkuyorum dikislerimin acilmasindan.Zamanla tum sorunlar bitecek.Allah herkese iyilik versin.

Protezde olduğu için sanırım, bizimkilerden çok çok iyi olmuş.
Teşekkür ederim tabii fotoğraf açısı da var sanırım..Bana da başka yerlere bakıyorlar gibi geliyor ve meme yuvarlaklarının küçüklüğüne alışamadım..ama açıkcası yeterli dokum olsa protez hiç düşünmezdim..

Hepimizinki güzel olsun inşallah benim de dikiş yerlerim sızlıyor meme içinde zaman zaman ağrılı batmalar oluyor. 14.günden sonra yeni kan damarları oluşur ve sinirler kaynarmış..ondan sanırıö şu an 80c ama 1.ayın sonunda biraz daha küçülürmüş..sanırım 80 b olur benim de

Kuculmesede cok iyi duruyor.Agrilar sizilar bitince daha mutlu olacagiz inşallah

Kızlar selam dün çıktım hastaneden nwyaeki drenler hiç acıtmadı ağrılarım var tabi ama çok şiddetli değil sadece sırt ağrısı fazla oluyor biraz birde şişlik hissediyorum göğüslerimde çok dikler ama sanki büyük gibiler ödemdendir değişir zamanla dahada küçülür ler değilimi

Geçmiş olsun..çok yeni olduğundandır..ilk şişlikler geçip daha normale dönüyorlar

Kızlar dün ameliyat oldum biraz ağrılarım var serum ağrı pompası sonda çıktı sadece direnler var onlar çıkarken çok canım çok yandı o bantları çıkarırken diren yerim ağrıdı çok dün ameliyattan sonra iyiydim başta sonra yürüyüş yapınca tansiyonum düştü ve peşine baya bi kustum zormus kızlar

çok çok geçmiş olsun çabucak düzelirsiniz inş ilk günler zor geçiyor gerçekten siz kendinize çok dikkat edin dikişlerinize ve bol bol istirahat edin

Merhaba tekrar ameliyatımı oldum bugn çıktım eve.deneyimli arkadaslarıma bana doktor meme ucuna yaglı batıkon gibi bişi sür dedi ama eczacı blmıyor. Siz normal batıkonlamı pansuman yapıyorsunuz
Ben hematem sürdüm sadece meme başına doğru yerlere baticon uyguladım Dr öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…