Merhaba arkadaşlar kantaron yağı ile ilgili olan fotoğraflara toplu cevap vermiş olayım..15 gün önce dikleştirme ve
protez ameliyatı oldum. Meme küçültüldü, meme başı taşındı ve protez takviyesi oldu.
3. gün bitiminde kantoron yağı kullanmaya başladım. Kırmızı kantoron yağı vardı onu kullanıyorum. Başka hiçbir krem kullanmadım henüz..kantoron yağını dikiş yerlerine temiz parmaklarımla masajla yedirip sonra da meme bölgesine zeytinyağı ile masaj yapıyorum. Zeytinyağı ile masaj hem ödemi gidermek hem de memeyi nemli tutmak için..günde en az 3 sefer yapıyorum. Bana ffaydası var gibi geliyor.
Bi de ben yara iyileşmesine katkısı olduğunu bildiğimden kollajen(kendi yaptığım paça), c vitamini ve çinko içerikli vitamin kullanıyorum. 1 ayı tamamlarım diye düşünüyorum.
Dr ismine gelince Ankara da bir doçente oldum. İsmini vermek için biraz daha zaman geçsin isterim kimseyi yanlış yönlendirmek istemem..sonuçta henüz ödemler var..meme başları (bana göre) başka yerlere bakıyor..henüz memnuniyet belirtmek için erken diye düşünüyorum..
Tabii isteyenlere yine de özelden gönderebilirim.