• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar benim bugun 26.gunun dikis yerlerim hala sızlıyor.Odemde var biraz.Gogsumun altinda ,dikis birlesim yerleri kirmizi ,kizarik gibi duruyor.Ne zaman gececek bu agri sizilar hergun acaba bu gun mu diyorum.Cok siddetli degil ama sızı devam ediyor.Bu normal mi sizce ?
Benim 35 gün oldu sızılar devam ediyor biraz daha sürecek gibi

Herkese merhaba. Yaralı görüntü için özür dilerim öncelikle. Sağ memede birleşme noktalarında sıkıntı var diye düşünüyorum. Fikirlerinizi ve önerilerinizi alabilir miyim çok huzursuzum
Kaç gün oldu çok kötü görünmüyor baticon ve hava almasını sağla bence tabi Dr göster ilk fırsatta geçiş olsun

Kaç gün oldu çok kötü görünmüyor baticon ve hava almasını sağla bence tabi Dr göster ilk fırsatta geçiş olsun
Çok teşekkürler. Şimdi doktorumdan geliyorum. Antibiyotiğe devam edeceğiz bir kutu daha. Batticon, terramycin devam. Şimdi kantaron yağına da başlıyorum. İnsülin direncim sebebiyle yaralarımın biraz geç iyileşebileceğini söyledi. Benden kaynaklı bir geç iyileşme var. Doktorumu görünce rahatlıyorum neyseki

Bugün 3.gunum ve direnler bugün de kalacak mis hem çıkmasını stres yapıyorum hem kalınca çok rahatsız oluyorum yattikca sırtım ağrıyor kol altida direnler den mi acaba bu ağrılar meme deki çok rahatsız etmiyor yanlarda agrim

Bugün 3.gunum ve direnler bugün de kalacak mis hem çıkmasını stres yapıyorum hem kalınca çok rahatsız oluyorum yattikca sırtım ağrıyor kol altida direnler den mi acaba bu ağrılar meme deki çok rahatsız etmiyor yanlarda agrim
Anlattıklarınız normal ama bu operasyon bizden biraz daha dayanıklı olmamızı bekliyor. Ben çok dinlemedim kendimi açıkcası. Elbette ağrıyacak diye diye azaldı çok şükür.

Geçmiş olsun.Cikmasini sorun etmeyin hic farketmiyorsunz .Evet onunla yasamak zor psikolojik olarak onu gormek rahatsiz edici.Ama doktor gerek gormese ikinci gun alirdi.Drenler doku icinde kani akıtarak iyilesme surecini hızlandırır.

Merhaba dikiş yeri kendiliğinden kapanıyor dedi dikiş atılmadı tekrar yalnız hala şiş 2 göğsüm arasında çok fazla fark var bu ne zaman normale döner bilmiyorum ve artık umudumu kaybetmeye başladım
Umudunuzu kaybetmeyin gececek bu sıkıntılar diye dusunun.Gececek te az kaldi.Goguslerin tam seklini almasi alti ayi buluyormuş diyorlardi.Gercekten de öyle sanırım.

Merhaba dikiş yeri kendiliğinden kapanıyor dedi dikiş atılmadı tekrar yalnız hala şiş 2 göğsüm arasında çok fazla fark var bu ne zaman normale döner bilmiyorum ve artık umudumu kaybetmeye başladım
Benim de hem şişlik ve ayrıklık var. Doktor zaten 14. Günden sonra ödem gitmeye başlar dedi. Kaba ödemlerin gitmesi 1-1.5 ay sürer dedi. Umarım küçülmez ama ayrıklık bir an önce gider..umudumuz hep var..Çok olmadı zaten ameliyat olalı 'di mi

Şişlikler nasil oldu sizin .Goguslerimim ust kismi yumusadi ama alt taraflari hala cok sert .Usuttugumde sizilarim daha da artıyor.Kalici olmaz umarim.Tesekkurler
Sağ tarafa ultrason çektirdim ödem çıktı morluk geçti şişlik inmeye başladı sızı özellikle yatarken çok oluyor dokunduğum acı baya var onun için dokunuyorum 🙂 bende sertlik sadece sağ alt tarafta var oda ödemden dolayı diye düşünüyorum umutsuzluk yok daha yeni ameliyat olduk ve büyük bir ameliyat iyileşme biraz zaman alır 6 ay sonra bu günleri unutacağız İnşallah

Herkese merhaba. Yaralı görüntü için özür dilerim öncelikle. Sağ memede birleşme noktalarında sıkıntı var diye düşünüyorum. Fikirlerinizi ve önerilerinizi alabilir miyim çok huzursuzum
Benimde böyleydi sonra git gide açıldı önleminizi alın esneme yaptırmayın cok hareket kısıtlayın geçmiş olsun

Bugün hastanede 5.gunum ameliyatimin 4.gunu direnler hala duruyor diren yerlerinde ağrılarım var doğal olarak onlarla yatmak çok sıkıntı sabah hemşire geldi bugün çıkabilir dedi acır korkusuyla bekliyorum çıkarılmasını. Çıkarsa yarın taburcu olurum artık heralde bilemiyorum. Çıktıktan sonra kaç günde bir pansuman yapılıyor kendim ne zaman yapabilirim merak ediyorum

Back