• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben Önden düğmeli pijama çorap iç camasir sporcu sütyeni koydum baska eklemem gereken ne var
[/QUOT
Ben baticon sürmüyorum, ameliyat sonrası 1.haftamda kreme başladık. Bugün 1. ay kontrolüme gittim doktora söylediğimde normal olduğunu, dikişler kuruduğu için gerilip hafif açılma oluyor dedi. Eğer açılma devam ederse dikiş yerini temizleyip tekrar küçük bir dikiş atacak, açılma çok büyük değil doktorda sıkıntı yok dedi ama ben takıldım :(
Benim bir kere oldu..sonra bir daha olmadı..yara yerlerine kantaron yapı sürüyorum..göğüslerime de zeytinyağı ile masaj yapıyorum ki nemli kalsın..dr bana da bişey yok dedi ama sürekli takip ediyorum kızarıklık var mı..o bölgede ekstra sıcaklık var mı diye..hangi kreme başladınız

benm de 4,5 ve 1,5 yaşında oğlum var ameliayt olalı 1 ay + 1 hafta oluyor :) ilk 3 gün küçük oğluma hiç görünmedim zaten ilk gün hastanede olacaksınız. ama 4. gün acısını çıkardı sürekli anne anne diye bana sarmalar ağlamalar oldu. sonra kucaüıma gelmek istedi ben sargılarımı gösterdim acıyor seni alamam baban alsın dedim bir süre sonra bu durumu kabullendi. 1 haftadır kucağıma alıyorum ama şimdi bile memişleri gösterip hayır diyor kendi kendine :) ilk zamanlar çok zor oluyor tabi ağrıların filan altını alamazsın kucağına alamazsın hiç bir özlük bakımı ile ilgilenemiyorsun bunların hepsini eşine devretmen lazım 1 ay kendini koru hiç bir iş yapma dikişler açılırsa sonradan bir de başka sıkıntılarla uğraşırsın annen ya da yakının kalabilirse bir süre kalsa iyi olur...

Sağol cnm zaten en korktuğum sonrası o dikişlerin açılması inşallah öyle bişey yaşamam canım hiç tatlı değil ilk günden ayağa kalkarım ve bişey olr korkum var umarım kendime engel olurum yarın yatış yapılacak heyecanlıyım bi atlatsam

Hanımlar ameliyat izlerine kantaron yağı ve silikonlu krem hariç be azaltabilir acaba daha olmadan kafama taktım. 🥴
Silikon bantı var..medikalden istetmiştim. aldım henüz kullanmadım.gerekirse operasyondan 1 ay sonra kullanmayı planlıyorum ama lantaron yağından şuan için memnunum..dik inen dikişlerim 2 haftada çizgi gibi görünmeye başladı..

kızlar yardımcı olabilir misiniz bugün böyle bir akıntı oldu baticonla pansuman mı yapmalıyım yoksa hemen doktora mı gitmeliyim ? 20. günüm

Eklentiler

• 20F21B92-20B3-412A-96A3-560766F4CCA9.jpeg
    20F21B92-20B3-412A-96A3-560766F4CCA9.jpeg
    68,6 KB · Görüntüleme: 213
Bende yarın asimetri ve dikleştirme ameliyatı olcm nırmalde 10 subattı öne aldılar.biraz korku biraz heyecan bakalm kendimi iyi hissedince yazarım süreci yazarım

kızlar yardımcı olabilir misiniz bugün böyle bir akıntı oldu baticonla pansuman mı yapmalıyım yoksa hemen doktora mı gitmeliyim ? 20. günüm
Doktora gitseniz iyi olur..iltihap mı yoksa deri içindeki sıvı mi bilmek bizim için zor..sanki açılma var gibi fotoğraftan..bu geceyi sakin geçirip dr a görünseniz daha sağlıklı olur

Silikon bantı var..medikalden istetmiştim. aldım henüz kullanmadım.gerekirse operasyondan 1 ay sonra kullanmayı planlıyorum ama lantaron yağından şuan için memnunum..dik inen dikişlerim 2 haftada çizgi gibi görünmeye başladı..
Silikon banti fotoya atabilirmisin.

Bahsettiğim silikon bant ama henüz kullanmadım..etkisini başkalarından duydum kendim deneyimlemedim.

Eklentiler

• 20200205_080500.jpg
    20200205_080500.jpg
    131,5 KB · Görüntüleme: 97
  • 20200205_080452.jpg
    20200205_080452.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 92
Arkadaşlar günaydın..
Bugün çok demoralize uyandım..bazen çok iyi hissediyorum ama bazen de ben mi çok inceliyorum bilmiyorum ama sanki memelerin hepsi başka yere bakıyor .dün ince çizgi gibi gelen sağ memedeki alt dikiş yerlerinin etrafı sanki bugün dalgalı gibi..acaba silikon dalgalanması mi yaşıyorum diyorum ama iki hafta çok erken bunun için..dikleştirme de yapıldığı için Meme başı bölgesi hala yama gibi geliyor... bilemiyorum çok mu erken beklentiye giriyorum..umarım bu izler geçer..eşim de henüz izsiz halini görmedi..tabii onun tepkisi de önemli..umarım herşey yoluna girer

korkutmak istemem ama açılmış gibi görünüyor bana öyle geldi. doktora görüntü at hemen bence

korkutmak istemem ama açılmış gibi görünüyor bana öyle geldi. doktora görüntü at hemen bence
sabah uyanır uyanmaz doktora gittim hemen baktı sıkıntı yok yüzeysel açılma bunlar olabilir dedi inceleyip korkma dedi sonra pansuman yaptı istirahata devam et dedi baticon kullanmaya devam dedi gönderdi inş öyledir ya😞 cidden çok korkuyorum bu arada gece baticonla pansuman yapmıştık sabah çok daha iyi durumdaydı doktora gittiğimde ama fotolarınıda gösterdim

Back