• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

sabah uyanır uyanmaz doktora gittim hemen baktı sıkıntı yok yüzeysel açılma bunlar olabilir dedi inceleyip korkma dedi sonra pansuman yaptı istirahata devam et dedi baticon kullanmaya devam dedi gönderdi inş öyledir ya😞 cidden çok korkuyorum bu arada gece baticonla pansuman yapmıştık sabah çok daha iyi durumdaydı doktora gittiğimde ama fotolarınıda gösterdim
Geçmiş olsun canım sevindim

sabah uyanır uyanmaz doktora gittim hemen baktı sıkıntı yok yüzeysel açılma bunlar olabilir dedi inceleyip korkma dedi sonra pansuman yaptı istirahata devam et dedi baticon kullanmaya devam dedi gönderdi inş öyledir ya😞 cidden çok korkuyorum bu arada gece baticonla pansuman yapmıştık sabah çok daha iyi durumdaydı doktora gittiğimde ama fotolarınıda gösterdim
Fotoğrafta kurumada vardi sanirim.İnsallah kendiliginden kurur ve kapanir .İnsan korkuyor tabi .Biran önce iyilesmek istiyor.Allah herkese iyilik versin .

Çok geçmiş olsun..önemli birşey olmamasına sevindim

İlk haftamdan itibaren bunu kullanıyorum canım ben

Eklentiler

• mupiderm-2-15-gr-pomad__cid1485__original.jpg
    mupiderm-2-15-gr-pomad__cid1485__original.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 77
ç
Fotoğrafta kurumada vardi sanirim.İnsallah kendiliginden kurur ve kapanir .İnsan korkuyor tabi .Biran önce iyilesmek istiyor.Allah herkese iyilik versin .
çok teşekkür ederim inş bir daha sorun çıkarmaz o birleşim yerleri 😞

Doktora gitseniz iyi olur..iltihap mı yoksa deri içindeki sıvı mi bilmek bizim için zor..sanki açılma var gibi fotoğraftan..bu geceyi sakin geçirip dr a görünseniz daha sağlıklı olur
çok teşekkür ediyorum gittim hemen sabah yüzeysel bir açılma sorun yok dedi okadar korktum ki umarım gerçekten bişey yoktur yine de endişeliyim pansuman yapıp gönderdi doktor

Silikon bantı var..medikalden istetmiştim. aldım henüz kullanmadım.gerekirse operasyondan 1 ay sonra kullanmayı planlıyorum ama lantaron yağından şuan için memnunum..dik inen dikişlerim 2 haftada çizgi gibi görünmeye başladı..
nekadara almıştınız bantı acaba ? bir de siz ameliyat olalı nekadar oldu acaba nezaman kantoron yağı sürmeye başladınız acaba

çok teşekkür ediyorum gittim hemen sabah yüzeysel bir açılma sorun yok dedi okadar korktum ki umarım gerçekten bişey yoktur yine de endişeliyim pansuman yapıp gönderdi doktor
bende dün aynı korkuyla gittim doktora bende de çok az bir açılma var, doktor olabileceğini söyledi ama bende tedirginim daha da açılır mı diye

nekadara almıştınız bantı acaba ? bir de siz ameliyat olalı nekadar oldu acaba nezaman kantoron yağı sürmeye başladınız acaba
Ben ameliyat olalı 2 hafta bitti..3 günden sonra kantaron yağına başladım..çok etkili olduğunu düşünüyorum ama sizin açık yer varsa lütfen araştırmadan kullanmayın..Silikon bantı 300 tl ye almıştım..kesip kesip kullanılıyor ve 8 saat bekletip aynı yerde, sonra sabunlayıp kurutup tekrar kullanılıyormuş. Henüz kullanmadım.

Ben ameliyat olalı 2 hafta bitti..3 günden sonra kantaron yağına başladım..çok etkili olduğunu düşünüyorum ama sizin açık yer varsa lütfen araştırmadan kullanmayın..Silikon bantı 300 tl ye almıştım..kesip kesip kullanılıyor ve 8 saat bekletip aynı yerde, sonra sabunlayıp kurutup tekrar kullanılıyormuş. Henüz kullanmadım.
yok doktora danışmadan kullanmam tabi t bölgem dışında diğer yerler kurudu sorucam kullanmaya başlıycam elimde bebeğim için yaptırdığım kantaron yağı var çünkü krem yerine onla başlıyim diye düşündüm açık yerlere baticon sürülünce bile içim gidiyor korkudan 😕 krem sürme aşamasına zor geçerim sanırım

çol teşekkür ederim bu arada bende edineyim bundan snraki süreç için doktora da bir sorayım sanırım o takılıyken çamaşır giymekte daha rahat olur diye düşünüyorum

Benim bütçem 10.000 TL bandında. Ama zorlarsam borçla falan 15.000 TL'ye çıkabilirim. 25 bin çokmuş gerçekten. Daha fiyat aşamasına gelemedik görüştüğüm Prof.'larla. Yarın Altan Yücetaş ile randevum var. İlk defa bir Op. Dr. ile görüşeceğim. Forumlardaki yorumlar çok faydalı ama tek tek profillere de bakıyorum. Bazı hesaplar askıya alınmış vs. Kime güveneceğimi de şaşırdım. Reklam mı gerçek mi ayırt etmek için de çaba harcamak lazım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Şubat bitmeden kurtulmak istiyorum ama sabır da gerek.

ben bir hafta önce ameliyat oldum altan beye sorunız varsa yardımcı olmaya çalışırım aynı sıkıntılarıonu araştırırken ben de yaşadım doğrusu

Dün ameliyatım gerçekleşti kızlar, ağrılarım oldu tabii ama ağrı kesiciler işe yaradı çok şükür hafif de mide bulantılarım oldu ameliyattan çıkarken korse taktılar pansuman olacak bugün bir sıkıntı olmaz ise drenler çıkacak bundan biraz endişeleniyorum inşallah çok acımaz ☺️ daha sonra tekrar yazarım durumumu :halay:

Arkadaşlar günaydın..
Kantaron yağını 3.günden itibaren kullandığımı yazmıştım. Sizlerle 5.gün ve bugün itibariyle 15.gün sonuçlarımı paylaşmak istiyorum. Umarım görüntü kirliliği oluşturmam.

Eklentiler

• 20200206_082448.jpg
    20200206_082448.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 327
  • 20200206_081517.jpg
    20200206_081517.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 324
Arkadaşlar günaydın..
Kantaron yağını 3.günden itibaren kullandığımı yazmıştım. Sizlerle 5.gün ve bugün itibariyle 15.gün sonuçlarımı paylaşmak istiyorum. Umarım görüntü kirliliği oluşturmam.
gerçekten değişim , iyileşme çok çok iyi ☺️

Back