Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Geçmiş olsun canım sevindim

Fotoğrafta kurumada vardi sanirim.İnsallah kendiliginden kurur ve kapanir .İnsan korkuyor tabi .Biran önce iyilesmek istiyor.Allah herkese iyilik versin .

Çok geçmiş olsun..önemli birşey olmamasına sevindim

İlk haftamdan itibaren bunu kullanıyorum canım ben

Eklentiler

• mupiderm-2-15-gr-pomad__cid1485__original.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 77
Çok geçmiş olsun..önemli birşey olmamasına sevindim
çok çok teşekkür ederim umarım bişey yoktur o 2 nokta dışında tüm dikişlerim kurudu orası beni zorluyo ama moralim bozuluyor çok nekadar sürecek böyle diye

ç
Fotoğrafta kurumada vardi sanirim.İnsallah kendiliginden kurur ve kapanir .İnsan korkuyor tabi .Biran önce iyilesmek istiyor.Allah herkese iyilik versin .
çok teşekkür ederim inş bir daha sorun çıkarmaz o birleşim yerleri

Doktora gitseniz iyi olur..iltihap mı yoksa deri içindeki sıvı mi bilmek bizim için zor..sanki açılma var gibi fotoğraftan..bu geceyi sakin geçirip dr a görünseniz daha sağlıklı olur
çok teşekkür ediyorum gittim hemen sabah yüzeysel bir açılma sorun yok dedi okadar korktum ki umarım gerçekten bişey yoktur yine de endişeliyim pansuman yapıp gönderdi doktor

nekadara almıştınız bantı acaba ? bir de siz ameliyat olalı nekadar oldu acaba nezaman kantoron yağı sürmeye başladınız acaba

çok teşekkür ediyorum gittim hemen sabah yüzeysel bir açılma sorun yok dedi okadar korktum ki umarım gerçekten bişey yoktur yine de endişeliyim pansuman yapıp gönderdi doktor
bende dün aynı korkuyla gittim doktora bende de çok az bir açılma var, doktor olabileceğini söyledi ama bende tedirginim daha da açılır mı diye

nekadara almıştınız bantı acaba ? bir de siz ameliyat olalı nekadar oldu acaba nezaman kantoron yağı sürmeye başladınız acaba
Ben ameliyat olalı 2 hafta bitti..3 günden sonra kantaron yağına başladım..çok etkili olduğunu düşünüyorum ama sizin açık yer varsa lütfen araştırmadan kullanmayın..Silikon bantı 300 tl ye almıştım..kesip kesip kullanılıyor ve 8 saat bekletip aynı yerde, sonra sabunlayıp kurutup tekrar kullanılıyormuş. Henüz kullanmadım.

yok doktora danışmadan kullanmam tabi t bölgem dışında diğer yerler kurudu sorucam kullanmaya başlıycam elimde bebeğim için yaptırdığım kantaron yağı var çünkü krem yerine onla başlıyim diye düşündüm açık yerlere baticon sürülünce bile içim gidiyor korkudan krem sürme aşamasına zor geçerim sanırım

çol teşekkür ederim bu arada bende edineyim bundan snraki süreç için doktora da bir sorayım sanırım o takılıyken çamaşır giymekte daha rahat olur diye düşünüyorum

ben bir hafta önce ameliyat oldum altan beye sorunız varsa yardımcı olmaya çalışırım aynı sıkıntılarıonu araştırırken ben de yaşadım doğrusu

Dün ameliyatım gerçekleşti kızlar, ağrılarım oldu tabii ama ağrı kesiciler işe yaradı çok şükür hafif de mide bulantılarım oldu ameliyattan çıkarken korse taktılar pansuman olacak bugün bir sıkıntı olmaz ise drenler çıkacak bundan biraz endişeleniyorum inşallah çok acımaz daha sonra tekrar yazarım durumumu

Arkadaşlar günaydın..
Kantaron yağını 3.günden itibaren kullandığımı yazmıştım. Sizlerle 5.gün ve bugün itibariyle 15.gün sonuçlarımı paylaşmak istiyorum. Umarım görüntü kirliliği oluşturmam.

Eklentiler

• 20200206_082448.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 327
  • 20200206_081517.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 324
gerçekten değişim , iyileşme çok çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…