- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.221
Geçmiş olsun canım sevindimsabah uyanır uyanmaz doktora gittim hemen baktı sıkıntı yok yüzeysel açılma bunlar olabilir dedi inceleyip korkma dedi sonra pansuman yaptı istirahata devam et dedi baticon kullanmaya devam dedi gönderdi inş öyledir yacidden çok korkuyorum bu arada gece baticonla pansuman yapmıştık sabah çok daha iyi durumdaydı doktora gittiğimde ama fotolarınıda gösterdim
Fotoğrafta kurumada vardi sanirim.İnsallah kendiliginden kurur ve kapanir .İnsan korkuyor tabi .Biran önce iyilesmek istiyor.Allah herkese iyilik versin .sabah uyanır uyanmaz doktora gittim hemen baktı sıkıntı yok yüzeysel açılma bunlar olabilir dedi inceleyip korkma dedi sonra pansuman yaptı istirahata devam et dedi baticon kullanmaya devam dedi gönderdi inş öyledir yacidden çok korkuyorum bu arada gece baticonla pansuman yapmıştık sabah çok daha iyi durumdaydı doktora gittiğimde ama fotolarınıda gösterdim
Çok geçmiş olsun..önemli birşey olmamasına sevindimsabah uyanır uyanmaz doktora gittim hemen baktı sıkıntı yok yüzeysel açılma bunlar olabilir dedi inceleyip korkma dedi sonra pansuman yaptı istirahata devam et dedi baticon kullanmaya devam dedi gönderdi inş öyledir yacidden çok korkuyorum bu arada gece baticonla pansuman yapmıştık sabah çok daha iyi durumdaydı doktora gittiğimde ama fotolarınıda gösterdim
Merhaba merak ettim sizi nasıl oldunuzEn korktuğum drendi takılmadı diye çok sevinmiştim ama çokta sevinmemek gerekiyormuş gerçi ameliyattan sonra bu sorun yoktu benim ani bir hareket yapıp zorladığımı düşünüyorlar
Teşekkür ederimİlk haftamdan itibaren bunu kullanıyorum canım ben
Rica ederim :)Teşekkür ederim
çok çok teşekkür ederim umarım bişey yoktur o 2 nokta dışında tüm dikişlerim kurudu orası beni zorluyo amaÇok geçmiş olsun..önemli birşey olmamasına sevindim
çok teşekkür ederim inş bir daha sorun çıkarmaz o birleşim yerleriFotoğrafta kurumada vardi sanirim.İnsallah kendiliginden kurur ve kapanir .İnsan korkuyor tabi .Biran önce iyilesmek istiyor.Allah herkese iyilik versin .
çok teşekkür ediyorum gittim hemen sabah yüzeysel bir açılma sorun yok dedi okadar korktum ki umarım gerçekten bişey yoktur yine de endişeliyim pansuman yapıp gönderdi doktorDoktora gitseniz iyi olur..iltihap mı yoksa deri içindeki sıvı mi bilmek bizim için zor..sanki açılma var gibi fotoğraftan..bu geceyi sakin geçirip dr a görünseniz daha sağlıklı olur
nekadara almıştınız bantı acaba ? bir de siz ameliyat olalı nekadar oldu acaba nezaman kantoron yağı sürmeye başladınız acabaSilikon bantı var..medikalden istetmiştim. aldım henüz kullanmadım.gerekirse operasyondan 1 ay sonra kullanmayı planlıyorum ama lantaron yağından şuan için memnunum..dik inen dikişlerim 2 haftada çizgi gibi görünmeye başladı..
bende dün aynı korkuyla gittim doktora bende de çok az bir açılma var, doktor olabileceğini söyledi ama bende tedirginim daha da açılır mı diyeçok teşekkür ediyorum gittim hemen sabah yüzeysel bir açılma sorun yok dedi okadar korktum ki umarım gerçekten bişey yoktur yine de endişeliyim pansuman yapıp gönderdi doktor
Ben ameliyat olalı 2 hafta bitti..3 günden sonra kantaron yağına başladım..çok etkili olduğunu düşünüyorum ama sizin açık yer varsa lütfen araştırmadan kullanmayın..Silikon bantı 300 tl ye almıştım..kesip kesip kullanılıyor ve 8 saat bekletip aynı yerde, sonra sabunlayıp kurutup tekrar kullanılıyormuş. Henüz kullanmadım.nekadara almıştınız bantı acaba ? bir de siz ameliyat olalı nekadar oldu acaba nezaman kantoron yağı sürmeye başladınız acaba
yok doktora danışmadan kullanmam tabi t bölgem dışında diğer yerler kurudu sorucam kullanmaya başlıycam elimde bebeğim için yaptırdığım kantaron yağı var çünkü krem yerine onla başlıyim diye düşündüm açık yerlere baticon sürülünce bile içim gidiyor korkudanBen ameliyat olalı 2 hafta bitti..3 günden sonra kantaron yağına başladım..çok etkili olduğunu düşünüyorum ama sizin açık yer varsa lütfen araştırmadan kullanmayın..Silikon bantı 300 tl ye almıştım..kesip kesip kullanılıyor ve 8 saat bekletip aynı yerde, sonra sabunlayıp kurutup tekrar kullanılıyormuş. Henüz kullanmadım.
çol teşekkür ederim bu arada bende edineyim bundan snraki süreç için doktora da bir sorayım sanırım o takılıyken çamaşır giymekte daha rahat olur diye düşünüyorumBen ameliyat olalı 2 hafta bitti..3 günden sonra kantaron yağına başladım..çok etkili olduğunu düşünüyorum ama sizin açık yer varsa lütfen araştırmadan kullanmayın..Silikon bantı 300 tl ye almıştım..kesip kesip kullanılıyor ve 8 saat bekletip aynı yerde, sonra sabunlayıp kurutup tekrar kullanılıyormuş. Henüz kullanmadım.
Benim bütçem 10.000 TL bandında. Ama zorlarsam borçla falan 15.000 TL'ye çıkabilirim. 25 bin çokmuş gerçekten. Daha fiyat aşamasına gelemedik görüştüğüm Prof.'larla. Yarın Altan Yücetaş ile randevum var. İlk defa bir Op. Dr. ile görüşeceğim. Forumlardaki yorumlar çok faydalı ama tek tek profillere de bakıyorum. Bazı hesaplar askıya alınmış vs. Kime güveneceğimi de şaşırdım. Reklam mı gerçek mi ayırt etmek için de çaba harcamak lazım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Şubat bitmeden kurtulmak istiyorum ama sabır da gerek.
gerçekten değişim , iyileşme çok çok iyiArkadaşlar günaydın..
Kantaron yağını 3.günden itibaren kullandığımı yazmıştım. Sizlerle 5.gün ve bugün itibariyle 15.gün sonuçlarımı paylaşmak istiyorum. Umarım görüntü kirliliği oluşturmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?