• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

benimde evde tam duş alıp kreme başlayınca oldu hemen doktora gittim krem yumuşatmış oyüzden olmuş sorun yok yüzeysel dedi baticona döndük tekrar toparladı 2 güne merak etmeyin baticon kurutuyor hemen ama kontrol edin kuruyor mu kurumuyor mu diye ben sürekli bakıyorum tedirgin oldum artık çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim..bugün bi sıkıntı yaşamadım şükür. Sanırım iyi hissedip farklı sütyen kullanınca 2 saat onun da etkisi oldu..sporcu sütyeni korurken dikişleri de birarada tutuyormuş😊 hemen batikon sürdüm ben de ve dr un verdiği sütyene bağlandımmm🙂🙂hepimize kolaylıkla şifa olsun inşallah

Herkese merhaba, bende çarşamba günü ameliyat olacağım kısmetse, stres sarmaya başladı :( inşallah sorunsuz atlatırım sonrasında yaşadıklarımı paylaşacağım hepinize geçmiş olsun
Kolaylıkla olsun inşallah..ben evi temizleyip tüm kişisel bakımlarımı kaş boya gibi yaptırıp, ev alışverişini de, evde kolajen deposu paçamı da yapıp hastaneye gittim..önden fermuarlı birşey götürürseniz rahat edersiniz..şimdiden geçmiş olsun🙂

Hanımlar Cuma’ya ameliyat olacağım öne çektik günü. Dualarınızı esirgemeyin. Hastane çantama ne koymamı önerirsiniz? En çok neye gereksinim duyuluyor.

merhaba kızlar öncelikle ameliyat olan herkese geçmiş olsun diyorum ve de gözünüz aydın diyorum ben de bu persembe ameliyat olucam kismetse cok heyecanli ve endiseliyim 2 cocugum var 4 buçuk ve 1 buçuk yasindaseneye oğlum okula başlıycak diye bu sene oldum oldum dedim yoksa daha hic olamam diye senelerdir hayalini kurduğum bu işe adım attim ağrı sizi ameliyat her şeyi geçtim benim tek kaygim çocuklarım ameliyat sonrası sıkıntı yaşamaktan korkuyorum dikişlerin acilmasindan vs mesela yemeğimi yapabilecek miyim çocuğumu yedirebilecek miyim altını değişebilecek miyim tüm derdim bunlar ne kadar surede bunları yapabilirim ilk 10 gün falan yardım eden olur mutlaka ama nereye kadar sürer kimseye çok fazla yük olmak da istemiyorum açıkçası ameliyat olanlar bana bi cevap :lülülü::lülülü:

merhaba kızlar öncelikle ameliyat olan herkese geçmiş olsun diyorum ve de gözünüz aydın diyorum ben de bu persembe ameliyat olucam kismetse cok heyecanli ve endiseliyim 2 cocugum var 4 buçuk ve 1 buçuk yasindaseneye oğlum okula başlıycak diye bu sene oldum oldum dedim yoksa daha hic olamam diye senelerdir hayalini kurduğum bu işe adım attim ağrı sizi ameliyat her şeyi geçtim benim tek kaygim çocuklarım ameliyat sonrası sıkıntı yaşamaktan korkuyorum dikişlerin acilmasindan vs mesela yemeğimi yapabilecek miyim çocuğumu yedirebilecek miyim altını değişebilecek miyim tüm derdim bunlar ne kadar surede bunları yapabilirim ilk 10 gün falan yardım eden olur mutlaka ama nereye kadar sürer kimseye çok fazla yük olmak da istemiyorum açıkçası ameliyat olanlar bana bi cevap :lülülü::lülülü:
Sizin çocuklarınızda küçükmüş, Allah yardımcınız olsun. Benimkiler 3,5 yaşında. Kendileri yiyip, uyuyabiliyorlar ama yinede ilgilenmek gerekiyor. 2 ay ağır kaldırmamak lazım, küçük olanı kucaklarken çok dikkatli olun. Birde ameliyat için emzirmeyi bıraktıktan sonra en az 6 ay geçmesi gerekiyormuş. Kolayca atlatırsınız inşallah.

Evet küçüğümü yaşında bıraktım emzirmeyi 7 ay olacak yani sıkıntı olmaz artık diye umuyorum. Buarada evet biliyorum zor olacak ama çok kucakci değil kızım yürümeyi keşfetti 2 aydır yürüyor ve sürekli yürümek istiyor kucağı hiç sevmiyor ben de dahil kimsenin kucağına gitmiyor tabiki alacağım zamanlar olur yine ama dikkat etmem gerektiğini biliyorum biraz deli cesareti oldu benim erken gibi görünüyor ama okul zamanı başlarsa hiç olamam biliyorum hayırlısı bu sanırım hakkımda hep hayırlısını diledim Allahtan inşallah kolay atlatabilirim bu süreci dediğim gibi ne gri ne sizi tek endişem çocuklarım

Sizin çocuklarınızda küçükmüş, Allah yardımcınız olsun. Benimkiler 3,5 yaşında. Kendileri yiyip, uyuyabiliyorlar ama yinede ilgilenmek gerekiyor. 2 ay ağır kaldırmamak lazım, küçük olanı kucaklarken çok dikkatli olun. Birde ameliyat için emzirmeyi bıraktıktan sonra en az 6 ay geçmesi gerekiyormuş. Kolayca atlatırsınız inşallah.
Evet küçüğümü yaşında bıraktım emzirmeyi 7 ay olacak yani sıkıntı olmaz artık diye umuyorum. Buarada evet biliyorum zor olacak ama çok kucakci değil kızım yürümeyi keşfetti 2 aydır yürüyor ve sürekli yürümek istiyor kucağı hiç sevmiyor ben de dahil kimsenin kucağına gitmiyor tabiki alacağım zamanlar olur yine ama dikkat etmem gerektiğini biliyorum biraz deli cesareti oldu benim erken gibi görünüyor ama okul zamanı başlarsa hiç olamam biliyorum hayırlısı bu sanırım hakkımda hep hayırlısını diledim Allahtan inşallah kolay atlatabilirim bu süreci dediğim gibi ne gri ne sizi tek endişem çocuklarım

Hanımlar Cuma’ya ameliyat olacağım öne çektik günü. Dualarınızı esirgemeyin. Hastane çantama ne koymamı önerirsiniz? En çok neye gereksinim duyuluyor.
öden düğmeli 2 pijama takımı , kalın çorap , terlik , hırka yada kalın şal çünkü ameliyathaneden gelince çok üşüyor insan , ıslak mendil, terlik, çamaşır bukadar yeterli oluyor

merhaba şimdiden geçmiş olsun çok çok
benim kızımda 2,5 yaşında ama çok zorluyor gerçekten kucağa gelme huyu yoktu şuan huysuzlupu tavan yaptı biraz daha küçük olsa belki daha rahat olcaktı şuan çok inat ediyor arada darbede alıyorum hırçınlığı yüzünden ama idare ediyorum 16 ocakta ameliyat oldum ben yeni yeni kızımla ilgilenebiliyorum ama çok bişey yaparsam ağrım oluyor ameliyat sonrası iyileşme süreci baya uzun ve dikkat etmek gerekiyor yanınızda biri kalmalı bence 1 ay gibi bir süre biri yardımcı olsa çok iyi olur bence

Sizi çok iyi anlıyorum, banada bekle büyüsünler dediler ama insan bıkıyor artık. İyi düşünmüşsünüz, çok kucakcı değilse rahat olur zaten, ben unutup bikaç kez kucakladım birşey olmadı şükür

benm de 4,5 ve 1,5 yaşında oğlum var ameliayt olalı 1 ay + 1 hafta oluyor :) ilk 3 gün küçük oğluma hiç görünmedim zaten ilk gün hastanede olacaksınız. ama 4. gün acısını çıkardı sürekli anne anne diye bana sarmalar ağlamalar oldu. sonra kucaüıma gelmek istedi ben sargılarımı gösterdim acıyor seni alamam baban alsın dedim bir süre sonra bu durumu kabullendi. 1 haftadır kucağıma alıyorum ama şimdi bile memişleri gösterip hayır diyor kendi kendine :) ilk zamanlar çok zor oluyor tabi ağrıların filan altını alamazsın kucağına alamazsın hiç bir özlük bakımı ile ilgilenemiyorsun bunların hepsini eşine devretmen lazım 1 ay kendini koru hiç bir iş yapma dikişler açılırsa sonradan bir de başka sıkıntılarla uğraşırsın annen ya da yakının kalabilirse bir süre kalsa iyi olur...

Kolaylıkla olsun inşallah..ben evi temizleyip tüm kişisel bakımlarımı kaş boya gibi yaptırıp, ev alışverişini de, evde kolajen deposu paçamı da yapıp hastaneye gittim..önden fermuarlı birşey götürürseniz rahat edersiniz..şimdiden geçmiş olsun🙂
Çok teşekkür ederim , evet bende bütün bakımlarımı yaptırdım :) ev işlerindede annem yanımda sağolsun yardımcı olacak bakalım neler olacak :):)

Aynı durum bende de var. Bugün 7.gün kontrolüm vardı. Doktorum eriyen dikişlerin orada (dren yerine yakın) birikip potluk ve ağrı yaptığını, 2 haftaya kadar tamamen eriyeceğini söyledi. Belki sizin de öyledir
Ay sanırım regl olacağım için şişip hassaslaştılar cünkü sol göğsümde de ağrılar başladı ama sağ göğsümdeki durum sanırım sizin bahsettiğiniz gibiydi çünkü dren takılan yer acıyordu ama şu an regl hassaslığı da eklenince beni epey zorluyor açıkçası :(

Dün bana da olmuştu 11 gündü...arkadaşların da önerileriyle batikon sürdüm ve kurumasını bekleyip çamaşırı öyle kullandım..bugün henüz olmadı..
Ben baticon sürmüyorum, ameliyat sonrası 1.haftamda kreme başladık. Bugün 1. ay kontrolüme gittim doktora söylediğimde normal olduğunu, dikişler kuruduğu için gerilip hafif açılma oluyor dedi. Eğer açılma devam ederse dikiş yerini temizleyip tekrar küçük bir dikiş atacak, açılma çok büyük değil doktorda sıkıntı yok dedi ama ben takıldım :(

Back