Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Banada takılmayınca korkmuştum ama baya arkadaş varmış takılmayan bu arada en çok korktuğum olaydı dren morluklarım geçmeye başlayınca içim rahatladı artık

Hala çok şaşkınım nasıl o büzgüler geçicek diye kötü olan tek nokta orası yani inşallah sorunsuz düzelir
Merhaba bende de var o büzgülerden ama geçiyor dedi doktor bu amelıyatı annemde oldu onunda vardı ilk zamanlarda sonra geçiyor dokular yerine oturmaya baslıyor birde masajla kremlerle iyice düzeliyor :)

kızlar şimdi doktordan dönüyorum bugün pansuman yaparken yine bayıldım çünkü ve sanki dikişimde açılma var gibiydi inanılmaz korktum hemen geldik oyüzden. evet açılma varmış ama yüzeysel normal bir açılma dedi pansumanı başkası yapsın bakma sen dikişlere istirahata devam hemen ayaklanma sonuçta küçük bir operasyon değil dedi. kreme başlamıştık o yumuşatıp açmış kremi bıraktık şimdi baticonla devam edicez 2 hafta daha bakalım

Kızlar öncesi sonrası halim bu :) 1.5 kg doku alındı hala iyileşmedi sağ göğüs baya ödemli birde meme ucunun biri daha büyük kaldı ama ödem geçince netleşecek hersey
3 hafta önce ni olmuştunuz..maşallah gayet iyi duruyor..geçmiş olsun..iz geçirici kremlere başladınız mı..

Meraraba geçmiş olsun. 1 ay gelen kulanmasin krem. Ben 1 ay sadece batılın kulandim. Dikişleri kurumam lazım. Kabukları dökülsün. Sonra yavaş yaş krema baslabilirsiniz. Tabiki krem yumusatyo.

Selam kızlar,
Bende az önce geldim doktordan kontrolüm vardı, meme ucunaki dikişler baya baya gitti alttakiler de kurumaya başlamış yakında dökülür onlarda dedi.

benimde tam 3 hafta oldu, ilk zamanlara göre küçülme var farkediyorum. evet kolay gibi görünse de baya zor bir ameliyat

Selam kızlar,
Bende az önce geldim doktordan kontrolüm vardı, meme ucunaki dikişler baya baya gitti alttakiler de kurumaya başlamış yakında dökülür onlarda dedi.
Çok sevindim epeyce rahatlamışsınızdır..demek meme ucu dikişleri daha hızlı iyileşiyor

Canım sen neden bayılıyorsun, acıdanmı yoksa görüntünün kötü olmasındanmı korkuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…