• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kızlar şimdi doktordan dönüyorum bugün pansuman yaparken yine bayıldım çünkü ve sanki dikişimde açılma var gibiydi inanılmaz korktum hemen geldik oyüzden. evet açılma varmış ama yüzeysel normal bir açılma dedi pansumanı başkası yapsın bakma sen dikişlere istirahata devam hemen ayaklanma sonuçta küçük bir operasyon değil dedi. kreme başlamıştık o yumuşatıp açmış kremi bıraktık şimdi baticonla devam edicez 2 hafta daha bakalım
Canım sende hastane korkusu (kan tutması)var gibi pansumanı aile hekimleri yapıyor orada yaptır istersen yara biraz toparlasın kendine gelsin kendin yapmaya başlarsın senin gibi olan insanlar var

Ben öncesi ve sonrası çekmeyi unuttum ama aynen böyleydi baya iyileşmiş çok güzel görünüyormuş acısına değiyor gibi😋 Krem konusunda erken kullanmayın derim yara kurusun ben 15 gün olunca kullanmaya başladım meme başı iltihaplanma başladı ve kestim yarın Dr kontörlüm var soracağım
Kremleri birinci aydan sonra kullnmaya baslıycam:)

Canım sende hastane korkusu (kan tutması)var gibi pansumanı aile hekimleri yapıyor orada yaptır istersen yara biraz toparlasın kendine gelsin kendin yapmaya başlarsın senin gibi olan insanlar var
evet bundan önce hiç böyle bir durumum yoktu sanırım şuan kan tutması yaşıyorum haklısın neden oldum böyle hiç bilmiyorum pansumanı annem yapamazsa eğer aile hekimine gideyim doğru söylüyorsun
12.günüm ama 3 gündür bukadar kötüyüm kendime gelemiyorum fazlaca bir halsizlik ve baş ağrısı var umarım toparlanırım kısa sürede🙏🏻

Canım sen neden bayılıyorsun, acıdanmı yoksa görüntünün kötü olmasındanmı korkuyorsun?
acıdan değil dikişleri görünce , kanı görünce tansiyonum düşüyor☹️ acı yok ama gazlı bezi kaldırınca azcık bir kan vardı o tuttu beni sanıyorum ki bi de acıycak diye korkuyorum fazlaca

acıdan değil dikişleri görünce , kanı görünce tansiyonum düşüyor☹ acı yok ama gazlı bezi kaldırınca azcık bir kan vardı o tuttu beni sanıyorum ki bi de acıycak diye korkuyorum fazlaca
Bir kaç kere dayanıp kendin yapmaya çalışsan alışırsın, bende ilk sen gibi oldum bakamadım

Bir kaç kere dayanıp kendin yapmaya çalışsan alışırsın, bende ilk sen gibi oldum bakamadım
ben hemen kendim yaparım diye açtım zaten çünkü çok dirayetliyimdir ama olmadı biraz daha iyileşsin kendim yapıcam çnk 1 gün arayla 2 kere bayıldım hemde ciddi ciddi bayıldım sonra kendime gelemiyorum en çok da ben kendime şaşırıyorum yani inanamıyorum başka nedenden bayılmışımdır diye düşündüm ısrarla ama kan tutmuş meğer

ben hemen kendim yaparım diye açtım zaten çünkü çok dirayetliyimdir ama olmadı biraz daha iyileşsin kendim yapıcam çnk 1 gün arayla 2 kere bayıldım hemde ciddi ciddi bayıldım sonra kendime gelemiyorum en çok da ben kendime şaşırıyorum yani inanamıyorum başka nedenden bayılmışımdır diye düşündüm ısrarla ama kan tutmuş meğer
o zaman hiç riske girme bayılmalarda canını sıkar en iyisi arkadaşların dediği gibi aile hekimliğinde yaptır

Meraraba geçmiş olsun. 1 ay gelen kulanmasin krem. Ben 1 ay sadece batılın kulandim. Dikişleri kurumam lazım. Kabukları dökülsün. Sonra yavaş yaş krema baslabilirsiniz. Tabiki krem yumusatyo.
bir önce ki kontrolde doktor şaşırmıştı dikişler çok iyi durumda artık evde kremle kendin pansuman yapabilirsin diye bugün vazgeçti hemen yumuşattığı için kanama olmuş malesef 1 ay baticonla devam edicem sonra bakıcak ona göre kreme geçicez

Back