- Konu Sahibi ---Lily---
- #35.981
Evet cok sıkıyor ilk zaman sonra daha iyi oluyor.Sanirim şişlikler gittikce düzeliyorBu oparatif sütyen sizide çok sıkmışmıydı? Gögüslerimde iz çıkacak kadar sıkıyor benimki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cok sıkıyor ilk zaman sonra daha iyi oluyor.Sanirim şişlikler gittikce düzeliyorBu oparatif sütyen sizide çok sıkmışmıydı? Gögüslerimde iz çıkacak kadar sıkıyor benimki.
Hala çok şaşkınım nasıl o büzgüler geçicek diye kötü olan tek nokta orası yani inşallah sorunsuz düzelirEvet o büzgü büzgü olan yerler için contractubex ve silikonlu kremşer öneriyorlar.. ama şimdi değil
Merhaba bende de var o büzgülerden ama geçiyor dedi doktor bu amelıyatı annemde oldu onunda vardı ilk zamanlarda sonra geçiyor dokular yerine oturmaya baslıyor birde masajla kremlerle iyice düzeliyor :)Hala çok şaşkınım nasıl o büzgüler geçicek diye kötü olan tek nokta orası yani inşallah sorunsuz düzelir
Kızlar öncesi sonrası halim bu :) 1.5 kg doku alındı hala iyileşmedi sağ göğüs baya ödemli birde meme ucunun biri daha büyük kaldı ama ödem geçince netleşecek hersey
arkadasım degisim cok iyi olmus. gecmis olsunKızlar öncesi sonrası halim bu :) 1.5 kg doku alındı hala iyileşmedi sağ göğüs baya ödemli birde meme ucunun biri daha büyük kaldı ama ödem geçince netleşecek hersey
Teşekkür ederimarkadasım degisim cok iyi olmus. gecmis olsun
Merhaba geçmiş olsun doktorunuz kimdi öğrenebilirmiyimTeşekkür ederim
Geçmiş olsun, gerçekten büyük değişim var. İyileşince çok rahat edicez inşallahKızlar öncesi sonrası halim bu :) 1.5 kg doku alındı hala iyileşmedi sağ göğüs baya ödemli birde meme ucunun biri daha büyük kaldı ama ödem geçince netleşecek hersey
3 hafta önce ni olmuştunuz..maşallah gayet iyi duruyor..geçmiş olsun..iz geçirici kremlere başladınız mı..Kızlar öncesi sonrası halim bu :) 1.5 kg doku alındı hala iyileşmedi sağ göğüs baya ödemli birde meme ucunun biri daha büyük kaldı ama ödem geçince netleşecek hersey
Meraraba geçmiş olsun. 1 ay gelen kulanmasin krem. Ben 1 ay sadece batılın kulandim. Dikişleri kurumam lazım. Kabukları dökülsün. Sonra yavaş yaş krema baslabilirsiniz. Tabiki krem yumusatyo.kızlar şimdi doktordan dönüyorum bugün pansuman yaparken yine bayıldım çünkü ve sanki dikişimde açılma var gibiydi inanılmaz korktum hemen geldik oyüzden. evet açılma varmış ama yüzeysel normal bir açılma dedi pansumanı başkası yapsın bakma sen dikişlere istirahata devam hemen ayaklanma sonuçta küçük bir operasyon değil dedi. kreme başlamıştık o yumuşatıp açmış kremi bıraktık şimdi baticonla devam edicez 2 hafta daha bakalım
Maşallah çok güzel olmuş. Geçmiş olsun
doktorun önerdiyse varddır bir bildiği o zaman bende başlıyorum sürmeyeBen pansumanımı kendim yapmaya başladığımdan beri dikişlere fucidin kullanıyorum ve kantondan yağı sürüyorum doktorum kendisi önerdi.
benimde tam 3 hafta oldu, ilk zamanlara göre küçülme var farkediyorum. evet kolay gibi görünse de baya zor bir ameliyatBuzulmeler zamanla geçiyormuş.Benim bu gun15.gunum .İlk zamanlar bende çok üzüldüm buzulmeler cok kotu görünüyordu.Ama simdi yavas yavas duzeldigini görmek sevindirici.Geciyor hersey ama zaman gerekli.Kolay bir ameliyat değilmiş.
Çok sevindim epeyce rahatlamışsınızdır..demek meme ucu dikişleri daha hızlı iyileşiyorSelam kızlar,
Bende az önce geldim doktordan kontrolüm vardı, meme ucunaki dikişler baya baya gitti alttakiler de kurumaya başlamış yakında dökülür onlarda dedi.
Meme ucu ikinci haftada kaybolmaya başladı iyileştiğini gördükçe seviniyorum, korkuyodum dikişler açılacak iye ama çok şükür öyle birşey olmadıÇok sevindim epeyce rahatlamışsınızdır..demek meme ucu dikişleri daha hızlı iyileşiyor
Canım sen neden bayılıyorsun, acıdanmı yoksa görüntünün kötü olmasındanmı korkuyorsun?kızlar şimdi doktordan dönüyorum bugün pansuman yaparken yine bayıldım çünkü ve sanki dikişimde açılma var gibiydi inanılmaz korktum hemen geldik oyüzden. evet açılma varmış ama yüzeysel normal bir açılma dedi pansumanı başkası yapsın bakma sen dikişlere istirahata devam hemen ayaklanma sonuçta küçük bir operasyon değil dedi. kreme başlamıştık o yumuşatıp açmış kremi bıraktık şimdi baticonla devam edicez 2 hafta daha bakalım
Ben öncesi ve sonrası çekmeyi unuttum ama aynen böyleydi baya iyileşmiş çok güzel görünüyormuş acısına değiyor gibi Krem konusunda erken kullanmayın derim yara kurusun ben 15 gün olunca kullanmaya başladım meme başı iltihaplanma başladı ve kestim yarın Dr kontörlüm var soracağım