- 10 Ekim 2019
- 145
- 119
- 23
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
- #35.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç birşey açılmadı. Sizlamadi. TtttttrtGüzel görünüyor Maşallah birde senin ameliyat yerleri sızlaması varmıydı varsa ne zaman geçti
İzler 6 ayda epey silikleşir diyorlar..benim 5 Gün oldu şimdi yama gibi duruyorMeraba kizlar. Foto ekledim 2.5 ay olacak. 16.12.2019 ameliyata oldum. :) Bakırköy Devlet Hastanesi yaptım. Cengizhan Özdemir doktor.
Sadece küçültme. 6Geçmiş görünüyor sıkıntılı süreç..boyutları da gayet iyi olmuş..sadece dikleştirme mi implant da var mı
Siz sadece dikatet edin. Dikişleri açılmasın. Herşey iyi olacak.İzler 6 ayda epey silikleşir diyorlar..benim 5 Gün oldu şimdi yama gibi duruyor
İzLer için krem kullanıyor musunuzSadece küçültme. 6
Siz sadece dikatet edin. Dikişleri açılmasın. Herşey iyi olacak.![]()
birinden destek al mutlaka bana hep eşim yardım etti sağolsun ilk duşumu bile o aldırdı :) tüm pansumanımı o yaptı o olmasa tek başıma hayatta yapamazdımBende çok korkuyorum böyle işlerden. 1 hafta oldu, daha göğsüme bakamadım. Ameliyattan sonra giydirdikleri korseyi hiç çıkarmadım, banyo bile yapmadım. Pansumanı nasıl yaparım hiç bilemiyorum
Evet 4 tane krem var bendeİzLer için krem kullanıyor musunuz
Teşekkür ederim silikonlu olan yok sanirim bunların içindeEvet 4 tane krem var bende
Ve noscar dermatiks siliscar kulanyorlar. Doktor benim dedi dermatiks all.İzLer için krem kullanıyor musunuz
Yok. Ama alacam. Cersamba doktora gidiyorum. Baksın izleri. Soylecek bana ne almam lazım.Teşekkür ederim silikonlu olan yok sanirim bunların içinde
Önce kabukları dökmesi lazım. Çünkü Selikon jeleri dikişleri yamusatyo. Sonra açılması dikişleri olabilir. O da dikaket lazım.Teşekkür ederim silikonlu olan yok sanirim bunların içinde
Benim bu yüzden mi açılma oldu bilmiyordumÖnce kabukları dökmesi lazım. Çünkü Selikon jeleri dikişleri yamusatyo. Sonra açılması dikişleri olabilir. O da dikaket lazım.
Kantaron benim abla kulanyo. Ama o egzema için kulanyo. Hmmmmmmİzler için çoğu arkadaşım kantaron yağı kullanmamı söyledi, kullanan oldu mu
doğum sonrası dikiş izlerine kullanan arkadaşlarım var çok memnun kalmış ve izler yok olmuş, dikişler tamamen yok olunca kullanmaya başlıycam bendeKantaron benim abla kulanyo. Ama o egzema için kulanyo. Hmmmmmm
Bence mesala dikişleri güzel ilistBenim bu yüzden mi açılma oldu bilmiyordum
Araştırmak lazım. Bende bakimdoğum sonrası dikiş izlerine kullanan arkadaşlarım var çok memnun kalmış ve izler yok olmuş, dikişler tamamen yok olunca kullanmaya başlıycam bende
Aa teşekkür ederim ben bunu bilmiyordum..yani önce kabuklar gidecek..benim henüz pembe pembe..dr silikonlu krem kullanabilirsin demiştiÖnce kabukları dökmesi lazım. Çünkü Selikon jeleri dikişleri yamusatyo. Sonra açılması dikişleri olabilir. O da dikaket lazım.
bence 2 ay kadar lazım değil silikon krem kulanmasi. Repair birşey lazim medacason dibi .Benim bu yüzden mi açılma oldu bilmiyordum
Mesala ben şimdi kullanmıyorum silikon kremleri. Silikon kremleri ne için kulanyorlar keloid iz olmasın. Ama 1 ay amelyat sonra erken sanki.Aa teşekkür ederim ben bunu bilmiyordum..yani önce kabuklar gidecek..benim henüz pembe pembe..dr silikonlu krem kullanabilirsin demişti
Ben pansumanımı kendim yapmaya başladığımdan beri dikişlere fucidin kullanıyorum ve kantondan yağı sürüyorum doktorum kendisi önerdi.İzler için çoğu arkadaşım kantaron yağı kullanmamı söyledi, kullanan oldu mu