- Konu Sahibi ---Lily---
- #35.961
Galiba öyle yaralarım çok iyi kapanmıştı silikon kremden sonra açılmalar oldu teşekkür ederimbence 2 ay kadar lazım değil silikon krem kulanmasi. Repair birşey lazim medacason dibi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba öyle yaralarım çok iyi kapanmıştı silikon kremden sonra açılmalar oldu teşekkür ederimbence 2 ay kadar lazım değil silikon krem kulanmasi. Repair birşey lazim medacason dibi .
Eczacı bir arkadaşım da aralarda kantaron yağı sür dedi..ben de yara izlerine sürüyorumİzler için çoğu arkadaşım kantaron yağı kullanmamı söyledi, kullanan oldu mu
Evet o büzgü büzgü olan yerler için contractubex ve silikonlu kremşer öneriyorlar.. ama şimdi değilKüçültme ve dikleştirme yapıldı göğüs ucu etrafı tamamen dikişti 4gün önce bandajlar çıkarılınca başka birinin meme ucu bana dikilmiş sandım o kadar farklıydı ki kendim pansumana başlayalı 4 gün oldu yavaş yavaş bana ait olduklarını hissetmeye başladım dikişler hızlı iyileşiyor fakat benim göğsümün altında minik torba gibi büzüler var onlar kötü gözüküyor ve geç iyileşicekmiş
Gecmis olsun sizin ne kadar olmuştu ameliyat.Dikis acilmasi ile ilgili doktorunuz ne söylüyor?Galiba öyle yaralarım çok iyi kapanmıştı silikon kremden sonra açılmalar oldu teşekkür ederim
Buzulmeler zamanla geçiyormuş.Benim bu gun15.gunum .İlk zamanlar bende çok üzüldüm buzulmeler cok kotu görünüyordu.Ama simdi yavas yavas duzeldigini görmek sevindirici.Geciyor hersey ama zaman gerekli.Kolay bir ameliyat değilmiş.bende o dikiş büzüklüğünü kafama takıyorum inşallah çok fazla iz kalmaz
Cok guzel olmuş .Yan yatmaya ne zaman basladinz sporcu sutyenini ne zamana kadar takacaksinz ?Pentide spor sutyen aldim L beden.
Yan yatmaya 2 afta sonra basladim. Post operatif sutyen 1 ay tam kulanmasi lazim. Spor sutyen dun aldim. Ada bazen kulanacam. Disarda gezmeye cikinca spor sudyen giyecem. :) Cunku operatif sutyende giyince sanki hic memisler yok. Erkek gibi gezyorum:))))Cok guzel olmuş .Yan yatmaya ne zaman basladinz sporcu sutyenini ne zamana kadar takacaksinz ?
3 ay kulanmam lazim post operatif vr bazen spor sutyen.Cok guzel olmuş .Yan yatmaya ne zaman basladinz sporcu sutyenini ne zamana kadar takacaksinz ?
Bu oparatif sütyen sizide çok sıkmışmıydı? Gögüslerimde iz çıkacak kadar sıkıyor benimki.Yan yatmaya 2 afta sonra basladim. Post operatif sutyen 1 ay tam kulanmasi lazim. Spor sutyen dun aldim. Ada bazen kulanacam. Disarda gezmeye cikinca spor sudyen giyecem. :) Cunku operatif sutyende giyince sanki hic memisler yok. Erkek gibi gezyorum:))))
Dr çarşamba gideceğim 20 gün olunca asistan verdi dr ili dışına çıkmıştıGecmis olsun sizin ne kadar olmuştu ameliyat.Dikis acilmasi ile ilgili doktorunuz ne söylüyor?
Geçmiş olsun..ne zaman oldunuz ameliyatı..sanırım o büyük aerola görüntüsüne alışınca ilk etapta küçük geldi. Tabii memeler henüz şiş olduğu için de olabilir..sanırom ödemler gidince daha şekillenecekMeme başının küçültülmesi normal değilmi arkadaşlar, sonuçta artık göğüslerimiz küçük uçlarıda küçük olmalı. Ben henüz sonucu göremedim, ilk kontrolde foto çektiler bakmaya korktum
Kardeşim gördü, çok beğenmiş silikonlu gibi olmuşsun dedi.
Bugün tam 1 hafta oldu. Bende o görüntüyü şiş olmasına bağladım açıkcası. Yoksa hep böyle kalacağını sanmıyorum. Perşembe günü bandajlar çıkacak, pansumana başlıycaz galibaGeçmiş olsun..ne zaman oldunuz ameliyatı..sanırım o büyük aerola görüntüsüne alışınca ilk etapta küçük geldi. Tabii memeler henüz şiş olduğu için de olabilir..sanırom ödemler gidince daha şekillenecek
Ben resim koymadım ama bir arkadaşın resmine yorum yapmıştım..benim de 5 gün oldu..henüz resim koyacak kadar görüntü iyi değilBugün tam 1 hafta oldu. Bende o görüntüyü şiş olmasına bağladım açıkcası. Yoksa hep böyle kalacağını sanmıyorum. Perşembe günü bandajlar çıkacak, pansumana başlıycaz galiba
Sizde kac gun oldu amelata? Tabi ilk cok sikisyo post operatif sutyen o normal. Cunku şiş var. Ama sonra rahat rahat olyo. Şimdi benim post operatif sütyen biraz sanki buguk. Ama çok rahat.Bu oparatif sütyen sizide çok sıkmışmıydı? Gögüslerimde iz çıkacak kadar sıkıyor benimki.
Bana diren takilmadiAcaba aranızda hiç diren takılmayan oldu mu? Ya da ameliyattan sonra kanaması olan nasıl anladınız acaba?
1 hafta oldu. İlk 2 gün daha rahattı. 3.günden beri çok sıkmaya başladı. Alt kısımlarını çekiştirip duruyorum. Perşembe günü sorarım doktoruma.Sizde kac gun oldu amelata? Tabi ilk cok sikisyo post operatif sutyen o normal. Cunku şiş var. Ama sonra rahat rahat olyo. Şimdi benim post operatif sütyen biraz sanki buguk. Ama çok rahat.
Lana1989 arkadaşın resmini sizin sanmıştım, çok pardonBen resim koymadım ama bir arkadaşın resmine yorum yapmıştım..benim de 5 gün oldu..henüz resim koyacak kadar görüntü iyi değil
En son foto bugün yaptim. 6 hafta oldu. 16.12.2019 benim amelyat1 hafta oldu. İlk 2 gün daha rahattı. 3.günden beri çok sıkmaya başladı. Alt kısımlarını çekiştirip duruyorum. Perşembe günü sorarım doktoruma.
Bu arada biraz önce yanlış arkadaşa yazmışım, profil resminiz son halinizmi? 1 aya göre çok iyi duruyor demiştim.
Cnm benim de 1 hafta şiş var çok sıktı beni post öper sütyen. Ama sonra rahatlyorsu .1 hafta oldu. İlk 2 gün daha rahattı. 3.günden beri çok sıkmaya başladı. Alt kısımlarını çekiştirip duruyorum. Perşembe günü sorarım doktoruma.
Bu arada biraz önce yanlış arkadaşa yazmışım, profil resminiz son halinizmi? 1 aya göre çok iyi duruyor demiştim.