- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.921
Merhaba geçmiş olsun öncelikle..Çok iz kaldı mi.. ben 5 gün önce meme dikleitirme ve protez ameliyatı oldum maalesef meme aerolasını da küçültmüş ve meme ucum yassı duruyor..zamanla düzeliyor mumemede kücülme diklesme anında etki oldu tabiki oldu olmaz mı hiç. liposuction yerlerim mosmor ve şiş şiş ödemli. ayrıca korse oldugu icin bi degisiklik yok malesef simdilik
Geçmiş olsun inşallah herşey guzel olur .Herkese merhaba. Uzun yıllardır araştırmamın, beklememin sonunda bugün 4'te ameliyata giriyorum. Çıktığımda tecrübelerimi yazıp buradaki arkadaşlarla paylaşmayı isterim. Dua edin benim için :)
Merhaba. Çok iz kalmış miydi ve meme kahverengi kısmı küçültülmüş müydü. Ben 5 gün önce oldum ve o kadar dikişli ve meme ucum yassı kalmış kislm kızlar ben 2015 yılında göğüs küçültme ameliyatı oldum..Ve hayatımda yaptığım en en doğru karardı.iyi ki de yaptırmışım keşke daha önce yaptırsaydım dediğim çok oldu..bu arada çok büyük olursa devlet ve araştırma karşılıyor. dr prof ise artı ücret ödeniyor ben araştırmada 2015 yılında olduğumda bin tl vermiştim.size tawsiyem iyi bir hastane ve dr bulduktan sonra hiç tereddüt etmeyin..omuzlarımdan sanki bir yük kalktı.
Bence sakin olun henüz buna karar vermek için çok erken benim 11.günüm hala güzel gözüktüğünü söyleyemem sonuç için biraz sabretmek gerekiyorGeçmiş olsun..ben de 5 gün önce meme dikleştirme oldum ama meme başı kahverengi tarafı da küçültmüşler ve çok yamuk yumuk duruyormeme ucum yassılaşmış hem paramdan hem de meme estetiğim gitti
Teşekkür ederim.. umarım güzel sonuçlar alırız..size de geçmiş olsun. Sizin de dikleştirme miydi ve meme aerolası etkilendi mi.Bence sakin olun henüz buna karar vermek için çok erken benim 11.günüm hala güzel gözüktüğünü söyleyemem sonuç için biraz sabretmek gerekiyor
Merhaba geçmiş olsun..meme başına hangi kremi sürüyorsunuz.. meme çevresinde de küçültme oldu muBenim 15. günüm rahat geçiyor ameliyat yerinde sızı var ama dayanılmayacak gibi değil kanlanma başladıkça oluyor sağ göğsüm baya mor Dr zamanla geçecek dedi 5 günde bir kontrole çağırıyor ağır kaldırmamaya ve kolumu uzatmamaya dikkat ediyorum meme başına Krem sürüyorum ve batikonla her gün pansuman yapıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Acaba aranızda hiç diren takılmayan oldu mu? Ya da ameliyattan sonra kanaması olan nasıl anladınız acaba?
Benim dren takılmadı..aslında dr um talacağını söylemişti ama ameliyat esnasında gerek duymamış..5.günüm sağ göğsümde hafif bir morluk var sadece..
Bildiğim kadarıyla ameliyat esnasında kanama olursa o bölge kkoyulaşıyor..morarıyor
Küçültme ve dikleştirme yapıldı göğüs ucu etrafı tamamen dikişti 4gün önce bandajlar çıkarılınca başka birinin meme ucu bana dikilmiş sandım o kadar farklıydı ki kendim pansumana başlayalı 4 gün oldu yavaş yavaş bana ait olduklarını hissetmeye başladım dikişler hızlı iyileşiyor fakat benim göğsümün altında minik torba gibi büzüler var onlar kötü gözüküyor ve geç iyileşicekmişTeşekkür ederim.. umarım güzel sonuçlar alırız..size de geçmiş olsun. Sizin de dikleştirme miydi ve meme aerolası etkilendi mi.
Hematan sürüyorum evet meme başında baya küçülme olmuş ben olacağını bilmiyordum meme başım ilk zamanlar içine çöküktü şimdi baya düzeldi sporcu sütyeninden çıkıyorMerhaba geçmiş olsun..meme başına hangi kremi sürüyorsunuz.. meme çevresinde de küçültme oldu mu
bende o dikiş büzüklüğünü kafama takıyorum inşallah çok fazla iz kalmazKüçültme ve dikleştirme yapıldı göğüs ucu etrafı tamamen dikişti 4gün önce bandajlar çıkarılınca başka birinin meme ucu bana dikilmiş sandım o kadar farklıydı ki kendim pansumana başlayalı 4 gün oldu yavaş yavaş bana ait olduklarını hissetmeye başladım dikişler hızlı iyileşiyor fakat benim göğsümün altında minik torba gibi büzüler var onlar kötü gözüküyor ve geç iyileşicekmiş
Çok şükürbenim dren takılmadı sol tarafımda çok morluk vardı acaba kanama mı yaptı diye korktum ama bugün baya azalmış o yüzden sorun yok
Siz ameliyat olalı nerdeyse 1 ay olmuş..meme ucu düzeliyor demek kiHematan sürüyorum evet meme başında baya küçülme olmuş ben olacağını bilmiyordum meme başım ilk zamanlar içine çöküktü şimdi baya düzeldi sporcu sütyeninden çıkıyor
Geçmiş görünüyor sıkıntılı süreç..boyutları da gayet iyi olmuş..sadece dikleştirme mi implant da var mıMeraba kizlar. Foto ekledim 2.5 ay olacak. 16.12.2019 ameliyata oldum. :) Bakırköy Devlet Hastanesi yaptım. Cengizhan Özdemir doktor.
Evet gözün alışıyorSiz ameliyat olalı nerdeyse 1 ay olmuş..meme ucu düzeliyor demek kiaCCba biz mi büyük meme başına alışmıştık da küçülünce küçük geldi bilemedim meme başı izleriniz azaldı mi çünkü 5 günde benimkiler yama gibi duruyor maalesef ..
Güzel görünüyor Maşallah birde senin ameliyat yerleri sızlaması varmıydı varsa ne zaman geçtiMeraba kizlar. Foto ekledim 2.5 ay olacak. 16.12.2019 ameliyata oldum. :) Bakırköy Devlet Hastanesi yaptım. Cengizhan Özdemir doktor.
Sadece küçültme. 6 hafta oldu.Geçmiş görünüyor sıkıntılı süreç..boyutları da gayet iyi olmuş..sadece dikleştirme mi implant da var mı
Güzel görünüyor Maşallah birde senin ameliyat yerleri sızlaması varmıydı varsa ne zaman geçtiMeraba kizlar. Foto ekledim 2.5 ay olacak. 16.12.2019 ameliyata oldum. :) Bakırköy Devlet Hastanesi yaptım. Cengizhan Özdemir doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?