Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Yaa ne zaman oldunuz acaba şu an durumunuz nasıl? Benim salı günü ameliyatım biraz endişeliyim açıkçası korku sardı Belge olayını konustum asistanıyla sorun çıkacağını da sanmıyorum

Arkadaşlar banyo yaparken dikislerinizin üstünü sariyor musunz ?Su gorurse dikisler zarar olur mu ?
Ameliyatımın ertesi günü duş almaya başladım ama su geçirmez bantlar vardı dikişlerimde bugün bandajlar çıkarıldı tam 1 hafta oldu yarın bende hiçbirşey olmadan duş alıcam çok korkuyorum

Arkadaşlar devlet Hastanesi'nde hangi bölümden randevu almak gerekli göğüs küçültme için. Banada yardımcı olur musunuz. Göğüs cerrahisi mi yoksa

Arkadaşlar banyo yaparken dikislerinizin üstünü sariyor musunz ?Su gorurse dikisler zarar olur mu ?
ameliyat sonrası 5 gün hiç duş almadım, 5 gün sonra duş almıştım su geçirmez bant yapıştırmıştı dr ameliaythanede. sonra kendisi çıkardı bu bantları bantsız duş almaya başladım..

Plastik cerrahi ama direk gidince ücretli oluyor rapor falan çıkartıp ücretsiz olanlar var grupta öyle olanlar var
Bugün gittim 2400 istedi. İstersen rapor al ücretsiz dedi . 6 ay sonrasına randevu verdi

Dikislerin uzerine krem surmeden dus yaptinz sanirim dikisler zarar gormemis demek ki teşekkür ederim

Dikislerin uzerine krem surmeden dus yaptinz sanirim dikisler zarar gormemis demek ki teşekkür ederim

evet sonrasında da pansumana başladık 2 günde bir duş alıp pansuman yaptık hep 2 hafta boyuncs. son 1 haftadır bepantol krem sürüyorum her gün duş alıp. şimdi de iz kremine başlıcam :)

evet sonrasında da pansumana başladık 2 günde bir duş alıp pansuman yaptık hep 2 hafta boyuncs. son 1 haftadır bepantol krem sürüyorum her gün duş alıp. şimdi de iz kremine başlıcam :)
Sizn bir ay oldu sanırım.Kendinizi nasil hissediyorsunz .Ev islerini yapabiliyor musunz artik.Ben biraz dolassam evde hafif agrim oluyor ve halsiz kalıyorum.Henuz 12 gun oldu ameliyat olali.Siz ne zaman yan yatmaya basladiniz ?

Sizn bir ay oldu sanırım.Kendinizi nasil hissediyorsunz .Ev islerini yapabiliyor musunz artik.Ben biraz dolassam evde hafif agrim oluyor ve halsiz kalıyorum.Henuz 12 gun oldu ameliyat olali.Siz ne zaman yan yatmaya basladiniz ?
evet ameliyat olalı 1 ay oluyor, yeni yeni yan yatmaya başladım. iş olarak sadece mutafkta iş yapabiliyorum onun dışında süpürme işi eşimde toz alıyorum basit işler yapabiliyorum ağrılar baya azaldı ama tamamen yok değil dikiş yerleri hala daha hassas normal olarak.

ameliyat sonrası korse takmayı ne zaman bıraktınız doktorum 1 ay takacaksın sonra takmana gerek yok dedi 1 ay da bitti artık gelsin yeni sütyenler :) çok eskilerden alıp da giyemediğim bir B cup sütyenim vardı geçen akşam denedim çok güzel oldu

Darısı başımıza ben sporcu aldım normal sütyen almadım

İnşallah bir an once iyileşip normal hayatimiza doneriz.Cocuklu kadinlar icin daha da zor .Zoru atlattık cok sukr.

mwrhaba öncelikle simdiki dyrumunuzu merak ettim memnunmusunuz yeni göguslerinizden. bende dusunuyorum bende 90c kullaniyorum ona biel sıgmıyorlar olcu olarak kendisimi belirliyor buyuklugunu ben buyuk gögüste illah ettigimden mumkun oldukca kucuk bor gogus istiyorum ne tur rahatsızlıklarınız oldu gercek anlamda nekadar surede ayaklandınız okula giden oglum var 1ci sınıfa okula goturme durumum var, esim ameliyat olacagım zaman 15 gun izin alacak 15 gun sonra okula goturebilecek seviyeye gelirmiyim

Merhaba
Ameliyat için hangi hastane ile görüştünüz?
İstanbul’da bu ameliyatı rapor çıkartarak olabileceğimiz bir devlet hastanesi var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim,yıllardır uğraşıyorum

bugün tam 10.gün ve ben artık daha rahatım yan yatabiliyorum yarında dikişlerimin üstü açık şekilde duş alıcam ilk defa sanırım zoru atlattım çok şükür

bugün tam 10.gün ve ben artık daha rahatım yan yatabiliyorum yarında dikişlerimin üstü açık şekilde duş alıcam ilk defa sanırım zoru atlattım çok şükür
Dikkat et derim yinede benim bugün 21. gün dün meme başı dikişinda küçük iltihaplanma gördüm iz giderici kreme geçmiştim baticon yapmayı bırakmıştım ondan da olabilir bugüne kadar çok güzel gidiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…