• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba bende pazartesi ameliyat olacagim ama cok korkuyorum.Ameliyat olanlar ne tavsiye eder.Vazgecmek uzereyim

neden vazgeçiyorsun? hayati riski olan sadece narkoz olayı ne yazıkki bu risk de olabileceğin her amaliyat için geçerli bir risk daha önce narkoz aldın mı? ben de ilk defa bu ameliaytta aldım kötü bir şey gerçekten de ama amaliyat öncesi test filan yapılıyor anestezi uzmanı gelip senden bilgiler alıyor risk görülürse ameliyatın olmaz zaten.

Daha önce sezeryan ameliyatı oldum.Sıkinti cikmadi ama.Doktor risklerden biride ölüm deyince korku sardi beni.Birde yorumlarda cok acidan bahsediliyor.

geçmiş olsun aklımdaydın ne yaptın acaba diye.. benm de meme ucumda alttaki dikişle birleşen noktasında hafif bir sızıntı var ondan endişe ediyorum biraz. ben de haftaya cuma gidicem tekrar dr iyi derse pansumanı bırakıp iz kremine geçiş yapıcaz inş.
Sağol canım dikti bakalım inş bu dikişte açılmaz açılırsa kötü duruma düşecegim çok allah yardımcımız olsun benim kanama cok oldu sol kanamadı hiç sağ kanadı heo ve açıldı

Daha önce sezeryan ameliyatı oldum.Sıkinti cikmadi ama.Doktor risklerden biride ölüm deyince korku sardi beni.Birde yorumlarda cok acidan bahsediliyor.
yani, sonuçta ciddi bir operasyon geçiriyorsun ağrı olması normal değil mi? valla sonrasındaki görüntüsü tüm ağrılara bedel :) ölüm riski narkozdan dolayı

Merhaba bende pazartesi ameliyat olacagim ama cok korkuyorum.Ameliyat olanlar ne tavsiye eder.Vazgecmek uzereyim
Neden vazgeçiyorsunuz? Bende cok gittim geldim vazgeçtim ama yeniden doktor buldum henüz cocugum yok bekarım herseti göze alarak girdim amelıyata. Kolay bir amelıyat değil kabul ama sonunda cok rahatlıyacaksınız böyle düşünün yıllarca çekmektense bir ay acı çekerim daha iyi ☺️

Haklısınız ameliyat gunu yaklaştıkça korku olusmaya basladi.Sizede gecmis olsun nasil oldunuz toparlanabildinz mi ?

Arkadaslar biz bugun E EylulveEylem ile tanistik hastanede :) drumuz ayni ve burada yazdigi seyleri orda asistana soylerken duydum ve direkt sen kadinlar kulubunden misin dedim :) sahane bir sey. Opuyorum seni. Tekrar gecmis olsun canim. Ben gogusu sonra olmaya karar verdim subatta karin germe icin anlastik. Herkese sevgiler.

Arkadaslar biz bugun E EylulveEylem ile tanistik hastanede :) drumuz ayni ve burada yazdigi seyleri orda asistana soylerken duydum ve direkt sen kadinlar kulubunden misin dedim :) sahane bir sey. Opuyorum seni. Tekrar gecmis olsun canim. Ben gogusu sonra olmaya karar verdim subatta karin germe icin anlastik. Herkese sevgiler.
Evet aynen karşılaştık ve iyiki karşılaşmışız tanışmış olduk çok sevindim senin adına şubatta sorunsuz bir ameliyat geçirirsin inşallah karın germesi çok iyi diye duydum doktor beyin. Bende öpüyorum seni çok sağol canım ağrım var biraz ama olsun

Evet aynen karşılaştık ve iyiki karşılaşmışız tanışmış olduk çok sevindim senin adına şubatta sorunsuz bir ameliyat geçirirsin inşallah karın germesi çok iyi diye duydum doktor beyin. Bende öpüyorum seni çok sağol canım ağrım var biraz ama olsun
Sagol hayatim insllh.sende sabret gececek yakinda .opuyorum

Kızlar dikti doktorum geri 2 tane uyuşturucu iğne vurmasına ragmen canım yandı ve acıdı baya solum kurumuş kabuk bağlıyor sağımda dikildi uçların cok iyi dedi bu kadar iyi olacagını beklemiyordum dedi resmen kendi meme ucun hiçbir şekilde yapay durmayacak dedi işlem görmemiş gibi olur dedi
1 hafta sonra tekrar gidicem ve iz tedavisine ozaman başlıcaz bana antibiyotik yazdı içeçegim ve 2 günde 1 pansumana devam
Gecmis olsun canim

Günaydın kızlar,
Direnlerim çıktı az önce çok rahatladım hareketlerimi çok kısıtlıyordu. Doktorum harika bir göğüs yapmış daha tam belli olmamasına rağmen bu halinde bile efsane görünüyor. Ankara olup meme küçültme dikleştirme ameliyatı olmak isteyenler Gata da Doç.Dr. Sinan Öksüze gidip olsunlar asla pişman olmazsınız:KK200:
merhaba geçmiş olsun adınıza çok sevindim. Meme küçültme ek olarak meme dikleştirme nasıl bir işlem acaba. Kendi dokunuzdan mi diklestiriyorlar yoksa protez mi koyuyorlar.

merhaba geçmiş olsun adınıza çok sevindim. Meme küçültme ek olarak meme dikleştirme nasıl bir işlem acaba. Kendi dokunuzdan mi diklestiriyorlar yoksa protez mi koyuyorlar.
Küçültme ameliyatinda da.protez koyyurlarmi peki bu protez ilerleyen yıllarda tekrar konulurmu birde koltuk altından mi dikiyorlar

Günaydın kızlar,
Direnlerim çıktı az önce çok rahatladım hareketlerimi çok kısıtlıyordu. Doktorum harika bir göğüs yapmış daha tam belli olmamasına rağmen bu halinde bile efsane görünüyor. Ankara olup meme küçültme dikleştirme ameliyatı olmak isteyenler Gata da Doç.Dr. Sinan Öksüze gidip olsunlar asla pişman olmazsınız:KK200:
Cook geçmiş molsun bende ankaradayim Sinanbeyemi oldunuz gatada ameliyat yapmıyor diyorlar doğrumu acaba birde hastaneye nekadar ödediniz inşallah memnun kalırsınız bende Cook istyorum sırtımdaki ve omzundaki ağrılar goguslerin büyüklüğünden mış yıllardır sütyen izleri omuzlarını mahvetti artık yaptırmak istiyorum ama.korkuyorum

Back