- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi ---Lily---
- #35.701
Daha önce ben de sormuştum 2-3 ayı buluyormuş benm sol çok sert sağ o kadar değil deKızlar bu göğüsteki sertlikler ne zaman yumuşamaya başlıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce ben de sormuştum 2-3 ayı buluyormuş benm sol çok sert sağ o kadar değil deKızlar bu göğüsteki sertlikler ne zaman yumuşamaya başlıyor
Bugün üçüncü gündü daha iyiyim kardeşime madaj yaptırıyorum sürekli üstümü kendim değiltirebiliyorum kuaförde saçlarımı yıkattım ağrıyan yerlerime sırtıma vs voltaren sürüyorum yoksa gece yatamıyorum ağrıdanAgrilarininz azaldi galiba daha iyi misin ?
Cok uzun bir süre cok gerginler suan birde göğüs ucunun biri yukarıda biri aşağıda duruyor hafif doktor zamanla eşitlenecek sabırlı ol dedi annemde bu amelıyatı olmustu oda aynı seyleri söylediDaha önce ben de sormuştum 2-3 ayı buluyormuş benm sol çok sert sağ o kadar değil de
İyi akşamlarr.. Çok uzun zaman olmus ama umarım gorur ve cevaplarsınız bende olmak ıstıyorum amelıyat hem fızıken hem psıkolojık olarak cok olumsuz bır surecteyım 3senedir çok fazla kafama takıyorum bana gore kesın gereklı fakat doktor ne der uygun gorurmu korkularım var yanı krıterler nedır amelıyat için bide çok ozel olmazsa bır ucret talep edılıyor mu? Ayrıca doktorunuz kımdı acaba bıraz streslıyım uzun ve cok fazla soru sordum ama heranım bu amelıyat meselesı olduSlm arkadaşlar salı günü İzmit seko devlet hastanesinde meme küçültme ameliyatı oldum çok iyi geçti doktorum süper birisi sol tarafım iyi sağ göğsüm umndiren ler takılan yer şişti normalmiş bide meme ucuma dokundum ıkisinede his yok
Kremlerden oalbilir mi doktorunuza bi sorun isterseniz acınvar mı ?Kızlar sağ göğsümde kabarcıklar oluşmuş neden olmuş olabilir su toplamış küçük küçük sadece belirli bir alan
Daha iyi olacaksinz inşallah.Bugün üçüncü gündü daha iyiyim kardeşime madaj yaptırıyorum sürekli üstümü kendim değiltirebiliyorum kuaförde saçlarımı yıkattım ağrıyan yerlerime sırtıma vs voltaren sürüyorum yoksa gece yatamıyorum ağrıdan
Ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum kızlar koltuk altınızda portluk kaldımı 1 ay olcak benim ve malesef o portluk halen devam ediyor hoş bir görüntü degil ya
Evet benm var cuma gittiğimde soracağım onuAmeliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum kızlar koltuk altınızda portluk kaldımı 1 ay olcak benim ve malesef o portluk halen devam ediyor hoş bir görüntü degil ya
Acım yok doktora da yarın sabah yazıcam krem kullanmıyorum henüz pansuman yapıyoruz sadeceKremlerden oalbilir mi doktorunuza bi sorun isterseniz acınvar mı ?
Merhaba benım annem capa da olnustu 6 yıl önce onda potluk kaldı ve geçmedi doktoru ikinci anelıyatla toparlayacagını söylemişti ama o istemediAmeliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum kızlar koltuk altınızda portluk kaldımı 1 ay olcak benim ve malesef o portluk halen devam ediyor hoş bir görüntü degil ya
Yani potluk da denmez benmkine dikişin bittiği yer son dikişlerde bir çıkıntılık var aslındaEvet benm var cuma gittiğimde soracağım onu
Bende cuma gideceğim canım özellikle bende sorucam 1 ay olcakEvet benm var cuma gittiğimde soracağım onu
Ay desene kalıcak orası ögle aman bir daha ne ameliyatı ya zor toparlanıyorum zatenMerhaba benım annem capa da olnustu 6 yıl önce onda potluk kaldı ve geçmedi doktoru ikinci anelıyatla toparlayacagını söylemişti ama o istemedi
Benimde dikişimin bittigi yerde canım işteYani potluk da denmez benmkine dikişin bittiği yer son dikişlerde bir çıkıntılık var aslında