• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar ben amelıyattan bugün öğlen bir gibi cıktım cıktıgımda cok ağrım vardı ağrı kesciyle hrepsi bitti. Toplamda 1.5 kg doku alındı doktor cub öşçüsünü söylemedi yarın belli olur heralde , hala sargılıyım korse vs sütyen takmadım şuan için ama cok merak ediyorum nasıllar diye direnlerim hala duruyor sanırım cumartesiye kadar da kalacak

Merhaba cengiz beye ameliyat oldunuz mu? Cok merak ettim. Olduysaniz sonuc nasil
Merhaba kendisi benim çok sevdiğim bi dostumdur olan arkadaşlarım var ama ben narkoz korkumdan dolayı olamadım bu ameliyatı bigün cesaret bulduğumda kesinlikle cengizhan bey olucak zaten meme cerrahı kendisi kardeşim kanserdi ameliyatınıda cengizhan bey yaptı

Kızlar ben direnle birlikte eve geldim sargılarım duruyor. Cumartesi sargı ve direnler cıkacak sütyene geçicem suan direnler cıkmadıgı için kollarımı fazla hareket ettiremiyorum. Doktor pansuman yaparken gördüm baya güzel ve dik görünüyolardı 😃 dün amelıyathanede uyanınca cok ağrım oldu odaya geldiğimde ağrı kesici yaptılar suan iyiyim

Kızlar ben direnle birlikte eve geldim sargılarım duruyor. Cumartesi sargı ve direnler cıkacak sütyene geçicem suan direnler cıkmadıgı için kollarımı fazla hareket ettiremiyorum. Doktor pansuman yaparken gördüm baya güzel ve dik görünüyolardı 😃 dün amelıyathanede uyanınca cok ağrım oldu odaya geldiğimde ağrı kesici yaptılar suan iyiyim
Cok gecmis olsun.kurtuldun.oncesi sonrasi yaparsin degil mi ? Ve ucret ne kadar

Selam kızlar,
Bende pazartesi günü ameliyatımı oldum. Ameliyatım 4 saat sürdü, ilk iki gün ağrım oldu bugün 4.günüm dikiş yerlerindeki sızı dışında çok şükür ağrım yok sadece sütyen sıktığı için onun rahatsızlığı var

Selam kızlar,
Bende pazartesi günü ameliyatımı oldum. Ameliyatım 4 saat sürdü, ilk iki gün ağrım oldu bugün 4.günüm dikiş yerlerindeki sızı dışında çok şükür ağrım yok sadece sütyen sıktığı için onun rahatsızlığı var
Merhaba cok gecmis olsun .hangi dr a ve ne kadara oldunuz acaba

Selam kızlar,
Şişkinlik var onu için sıkyo. Bende ayne oldu. Şimdi L benen medikal sütyen büyük oldu.😆😆😆😆

Kızlar ameliyat izlerinize hangi ürünleri kullanıyorsunuz doktorum contr....diye devam eden kremi ya da kantaron yağı kullanabilirsin dedi ben şuan için kantaron yağı kullanıyorum günde 2 defa kremi de alıp kullansam mı diye düşünüyorum siz neler yaptınız
merhaba , izler icin krem kullandiniz mi , kantoron yagina mi devam ettiniz? etkisini gordunuz mu

Back