- 12 Ekim 2019
- 93
- 114
- 43
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
- #35.621
ben izliyorum seni ama gorunmuyorProfinden yükleyebilirsin canim benim foto profilmde izlemeye alip bakabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben izliyorum seni ama gorunmuyorProfinden yükleyebilirsin canim benim foto profilmde izlemeye alip bakabilirsin
Merhaba cengiz beye ameliyat oldunuz mu? Cok merak ettim. Olduysaniz sonuc nasilBende F takiyorum sabah doktor gorusmem var heyecanliyim bende umarim hersey cok guzel olur senin icinde kurtuluruz bu yuklerden optum iyi geceler
Prof ali gürlek bakırköyde canımLutfen ameliyst oldugunuz yerkeri ve fiyatlari yazin bizlerde fikir sahibi olalim
Merhaba kendisi benim çok sevdiğim bi dostumdur olan arkadaşlarım var ama ben narkoz korkumdan dolayı olamadım bu ameliyatı bigün cesaret bulduğumda kesinlikle cengizhan bey olucak zaten meme cerrahı kendisi kardeşim kanserdi ameliyatınıda cengizhan bey yaptıMerhaba cengiz beye ameliyat oldunuz mu? Cok merak ettim. Olduysaniz sonuc nasil
Evet bende baktim ama goremedimben izliyorum seni ama gorunmuyor
Cok gecmis olsun.kurtuldun.oncesi sonrasi yaparsin degil mi ? Ve ucret ne kadarKızlar ben direnle birlikte eve geldim sargılarım duruyor. Cumartesi sargı ve direnler cıkacak sütyene geçicem suan direnler cıkmadıgı için kollarımı fazla hareket ettiremiyorum. Doktor pansuman yaparken gördüm baya güzel ve dik görünüyolardı dün amelıyathanede uyanınca cok ağrım oldu odaya geldiğimde ağrı kesici yaptılar suan iyiyim
İyileşince yaparım ama şu hali bile çok güzel Fiyatı 13.000Cok gecmis olsun.kurtuldun.oncesi sonrasi yaparsin degil mi ? Ve ucret ne kadar
Bekliyorum tesekkurlerİyileşince yaparım ama şu hali bile çok güzel Fiyatı 13.000
Cengizhan San Özdemir. Ben oldum. Bikirkoy aristitmaMerhaba cengiz beye ameliyat oldunuz mu? Cok merak ettim. Olduysaniz sonuc nasil
Merhaba cok gecmis olsun .hangi dr a ve ne kadara oldunuz acabaSelam kızlar,
Bende pazartesi günü ameliyatımı oldum. Ameliyatım 4 saat sürdü, ilk iki gün ağrım oldu bugün 4.günüm dikiş yerlerindeki sızı dışında çok şükür ağrım yok sadece sütyen sıktığı için onun rahatsızlığı var
Şişkinlik var onu için sıkyo. Bende ayne oldu. Şimdi L benen medikal sütyen büyük oldu.Selam kızlar,
Bende pazartesi günü ameliyatımı oldum. Ameliyatım 4 saat sürdü, ilk iki gün ağrım oldu bugün 4.günüm dikiş yerlerindeki sızı dışında çok şükür ağrım yok sadece sütyen sıktığı için onun rahatsızlığı var
Şişkinlik var onu için sıkyo. Bende ayne oldu. Şimdi L benen medikal sütyen büyük oldu.
AyneŞişkinlik var onu için sıkyo. Bende ayne oldu. Şimdi L benen medikal sütyen büyük oldu.
Yokkk.Direnler çıkarken çok acıyor mu, yarın çıkacak benim korkuyorum biraz
merhaba , izler icin krem kullandiniz mi , kantoron yagina mi devam ettiniz? etkisini gordunuz muKızlar ameliyat izlerinize hangi ürünleri kullanıyorsunuz doktorum contr....diye devam eden kremi ya da kantaron yağı kullanabilirsin dedi ben şuan için kantaron yağı kullanıyorum günde 2 defa kremi de alıp kullansam mı diye düşünüyorum siz neler yaptınız