- 18 Şubat 2018
- 104
- 41
- 28
- 34
- Konu Sahibi ---Lily---
- #35.681
Kızlar diren çıkarken çok acı oluyor mu ? Çok korkuyorum yarın cıkacaklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç hissetmedim bile heyecan yaptım sen gibi anlamadjm bir baktım çıkmışKızlar diren çıkarken çok acı oluyor mu ? Çok korkuyorum yarın cıkacaklar
Iyilesirken kasinir unutma hava aldir hep olur mu havasiz birakma cabuk kurusunSağol cnm bakalım ağrı oldu bu akşam nedense ve kaşıntı var
İnşallah hissetmem cok ağrı yapıyolar uyuyamıyorumBen hiç hissetmedim bile heyecan yaptım sen gibi anlamadjm bir baktım çıkmış
Sırt ağrım cok var kollarjm birde diren yerleri göğüste pek aprı yok, dün gece sırtıma kollarıma voltaren sürdüm kesintisiz 9 saat uyumusum 11 gibi doktora gideceğiz bakalımGecmis olsun.Agri kesiciler fayda etmiyor mu ?
Sol gögüsümü açık bıraktım ve kurudu canım sen uyarınca yoksa solumda açılıcaktı sağol allah razı olsunIyilesirken kasinir unutma hava aldir hep olur mu havasiz birakma cabuk kurusun
İnşallah hersey iyi olur.Sırt ağrım cok var kollarjm birde diren yerleri göğüste pek aprı yok, dün gece sırtıma kollarıma voltaren sürdüm kesintisiz 9 saat uyumusum 11 gibi doktora gideceğiz bakalım
Yok doktor vermedi bende vardıİnşallah çabuk gecer bu agrilar.Volteren agri kesici krem mi doktor mu tavsiye etti. Benimde pazartesi ameliyat, heyecan ve korku var.Gun yaklastikca artti.
Kuzlar dokktordan geldim direnlerim ve sargılar cıktı daha iyiyim pansuman yaptı doktor ağrı kesici iğnemi yaptı birde göğüslerim büyümeye yatkınmıs büyümesin diye akupnktur iğnedi yaptı iki tane bu arada ilerleyen günlerde gotoğraf paylasıcam madallah cok güzeller ve silikonlu gibiler sadece doktor korse vermedi ödemlerin indikten sınra korseye geçicez dedi bir ay normal anne sütyeni takıcam daha sonra iki ay korse kullanıcakmısım
Cok sevindim ,siz atlattıniz inşallah benim gibi bekleyenlerde sorunsuz atlatir.Kuzlar dokktordan geldim direnlerim ve sargılar cıktı daha iyiyim pansuman yaptı doktor ağrı kesici iğnemi yaptı birde göğüslerim büyümeye yatkınmıs büyümesin diye akupnktur iğnedi yaptı iki tane bu arada ilerleyen günlerde gotoğraf paylasıcam madallah cok güzeller ve silikonlu gibiler sadece doktor korse vermedi ödemlerin indikten sınra korseye geçicez dedi bir ay normal anne sütyeni takıcam daha sonra iki ay korse kullanıcakmısım
Bu hafta yüklerimOncesi sonrasi fotonu bekliyoruz
İnşallah Birkaç gib zorluktan sonra herşey cok güzel oluyorCok sevindim ,siz atlattıniz inşallah benim gibi bekleyenlerde sorunsuz atlatir.
Bende bunu araştırıyorım canım 1 hafta sonra başlıcm bende dikişim düzelsinKizlar bu da krem yarumlar okudum. Guzel yorumlar dikisler icin. Repair
20 tl ezane de aldim bugunBende bunu araştırıyorım canım 1 hafta sonra başlıcm bende dikişim düzelsin
Fiyatı iyimiş canım bende ona başlıyım 1 hafta sonra20 tl ezane de aldim bugun
Agrilarininz azaldi galiba daha iyi misin ?İnşallah Birkaç gib zorluktan sonra herşey cok güzel oluyor