• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

İnşallah çabuk gecer bu agrilar.Volteren agri kesici krem mi doktor mu tavsiye etti. Benimde pazartesi ameliyat, heyecan ve korku var.Gun yaklastikca artti.😔

Kuzlar dokktordan geldim direnlerim ve sargılar cıktı daha iyiyim pansuman yaptı doktor ağrı kesici iğnemi yaptı birde göğüslerim büyümeye yatkınmıs büyümesin diye akupnktur iğnedi yaptı iki tane bu arada ilerleyen günlerde gotoğraf paylasıcam madallah cok güzeller ve silikonlu gibiler sadece doktor korse vermedi ödemlerin indikten sınra korseye geçicez dedi bir ay normal anne sütyeni takıcam daha sonra iki ay korse kullanıcakmısım

Kuzlar dokktordan geldim direnlerim ve sargılar cıktı daha iyiyim pansuman yaptı doktor ağrı kesici iğnemi yaptı birde göğüslerim büyümeye yatkınmıs büyümesin diye akupnktur iğnedi yaptı iki tane bu arada ilerleyen günlerde gotoğraf paylasıcam madallah cok güzeller ve silikonlu gibiler sadece doktor korse vermedi ödemlerin indikten sınra korseye geçicez dedi bir ay normal anne sütyeni takıcam daha sonra iki ay korse kullanıcakmısım

Oncesi sonrasi fotonu bekliyoruz 😊

Cok sevindim ,siz atlattıniz inşallah benim gibi bekleyenlerde sorunsuz atlatir.

Kizlar bu da krem yarumlar okudum. Guzel yorumlar dikisler icin. Repair

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-11-14-07-09-222_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-01-11-14-07-09-222_com.android.chrome.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 61
Back