Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

geçmiş olsun

Direnler çıkarken çok acıyor mu, yarın çıkacak benim korkuyorum biraz
direnler o kadar da korkulduğu kadar acı veren bişey değil merak etme.. belki de kendimi en kötüsüne hazırladığım içindir öyle bariz bir acı hissetmedim ben

ameliyat sonrası dik durmaya korkuyorum bu normal mi kamburum çıktı dik durdukça dikişim açılacak gbii geliyor ve biraz da dikiş yerlerim acıyor tabi...

Hanımlar 28 ocakta oluyorum ameliyatımı allah izin verirse ilk fırsatta da buraya yazıcam bütün sürecimi çünkü ben burdan gerçekten çok destek aldım yıllardır takip ediyorum en korktuğum vazgeçtiğim pes ettiğim zamanlarda hep burda yazılanlardan güç buldum umarım ben de birilerine aynı şekilde yardımcı olabilirim

Istanbul şişli etfal hamidiye eğitim ve araştırma hastanesinde oldum 1 ay önce.3100tl arti medikalde 600 tl verdim.

Günaydın kızlar,
Direnlerim çıktı az önce çok rahatladım hareketlerimi çok kısıtlıyordu. Doktorum harika bir göğüs yapmış daha tam belli olmamasına rağmen bu halinde bile efsane görünüyor. Ankara olup meme küçültme dikleştirme ameliyatı olmak isteyenler Gata da Doç.Dr. Sinan Öksüze gidip olsunlar asla pişman olmazsınız

Ücreti ne kadardı.

Kizlar oncesi sonrasi fotolarinizi paylasirmisiniz Cok merak ediyorum sekillerini Off bi an önce bende olmak istiyorum

Merhaba bende pazartesi ameliyat olacagim ama cok korkuyorum.Ameliyat olanlar ne tavsiye eder.Vazgecmek uzereyim

Kızlar dikti doktorum geri 2 tane uyuşturucu iğne vurmasına ragmen canım yandı ve acıdı baya solum kurumuş kabuk bağlıyor sağımda dikildi uçların cok iyi dedi bu kadar iyi olacagını beklemiyordum dedi resmen kendi meme ucun hiçbir şekilde yapay durmayacak dedi işlem görmemiş gibi olur dedi
1 hafta sonra tekrar gidicem ve iz tedavisine ozaman başlıcaz bana antibiyotik yazdı içeçegim ve 2 günde 1 pansumana devam

geçmiş olsun aklımdaydın ne yaptın acaba diye.. benm de meme ucumda alttaki dikişle birleşen noktasında hafif bir sızıntı var ondan endişe ediyorum biraz. ben de haftaya cuma gidicem tekrar dr iyi derse pansumanı bırakıp iz kremine geçiş yapıcaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…