- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.641
geçmiş olsunKızlar ben amelıyattan bugün öğlen bir gibi cıktım cıktıgımda cok ağrım vardı ağrı kesciyle hrepsi bitti. Toplamda 1.5 kg doku alındı doktor cub öşçüsünü söylemedi yarın belli olur heralde , hala sargılıyım korse vs sütyen takmadım şuan için ama cok merak ediyorum nasıllar diye direnlerim hala duruyor sanırım cumartesiye kadar da kalacak
direnler o kadar da korkulduğu kadar acı veren bişey değil merak etme.. belki de kendimi en kötüsüne hazırladığım içindir öyle bariz bir acı hissetmedim benDirenler çıkarken çok acıyor mu, yarın çıkacak benim korkuyorum biraz
Ekrem keskine 12000 tl ye oldum ben 2 hafta önceAmeliyat fiyatlarini yazarmisiniz heralde sadece lana uygun fiyata olmus
3 gün ağrı oluyor canım sonrasında hızlıca geçiyor merak etmeKızlar benımde cok ağrım var kollarımı hareket ettiremiyorum resmen normal mi sizce bu
Bu beni cok rahatlattı geceleri uyuyamıyorum direnlerden düz yatmaktan sırtım koptu3 gün ağrı oluyor canım sonrasında hızlıca geçiyor merak etme
benm de ilk gece sırt ağrım fena olmuştu sonra geçiyor merak etmeBu beni cok rahatlattı geceleri uyuyamıyorum direnlerden düz yatmaktan sırtım koptu
Günaydın kızlar,
Direnlerim çıktı az önce çok rahatladım hareketlerimi çok kısıtlıyordu. Doktorum harika bir göğüs yapmış daha tam belli olmamasına rağmen bu halinde bile efsane görünüyor. Ankara olup meme küçültme dikleştirme ameliyatı olmak isteyenler Gata da Doç.Dr. Sinan Öksüze gidip olsunlar asla pişman olmazsınız
Sende uygun fiyata yaptirmissinIstanbul şişli etfal hamidiye eğitim ve araştırma hastanesinde oldum 1 ay önce.3100tl arti medikalde 600 tl verdim.
geçmiş olsun aklımdaydın ne yaptın acaba diye.. benm de meme ucumda alttaki dikişle birleşen noktasında hafif bir sızıntı var ondan endişe ediyorum biraz. ben de haftaya cuma gidicem tekrar dr iyi derse pansumanı bırakıp iz kremine geçiş yapıcaz inş.Kızlar dikti doktorum geri 2 tane uyuşturucu iğne vurmasına ragmen canım yandı ve acıdı baya solum kurumuş kabuk bağlıyor sağımda dikildi uçların cok iyi dedi bu kadar iyi olacagını beklemiyordum dedi resmen kendi meme ucun hiçbir şekilde yapay durmayacak dedi işlem görmemiş gibi olur dedi
1 hafta sonra tekrar gidicem ve iz tedavisine ozaman başlıcaz bana antibiyotik yazdı içeçegim ve 2 günde 1 pansumana devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?