- Konu Sahibi ---Lily---
- #35.601
Acibadem altunizade Dr.Naci CelikSiz nereye yaptirdiniz. Iyi gorunuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acibadem altunizade Dr.Naci CelikSiz nereye yaptirdiniz. Iyi gorunuyor
Her yigidin yogurt yiyişi farklidir derler..belki senin anatomin boyle gerektirdi kiyaslamaya gitme lütfen ..fakat şunu söyleyebilirim ki harika görunüyorlar...Eki Görüntüle 2573232
benim dikiş yeri bu şekilde kızlar kol altıma kadar ya sizde nasıl
Bana dermatiks dedi kulanAvene cicifalte ile başladim sonra contratubex gecicem canim....abene simdiden soluklastirdi izlerimi tavsiye ederim
teşekkürlerHer yigidin yogurt yiyişi farklidir derler..belki senin anatomin boyle gerektirdi kiyaslamaya gitme lütfen ..fakat şunu söyleyebilirim ki harika görunüyorlar...
Avene dikisleri de sürüyorsunuzAvene cicifalte ile başladim sonra contratubex gecicem canim....abene simdiden soluklastirdi izlerimi tavsiye ederim
Evet canim günde iki kere avene sürüyorum ciddi sekilde soldu dikiş izlerimin rengi...daha sonra contorutubex kullanicamAvene dikisleri de sürüyorsunuz
Cok gecmis olsunMerhabalar hanımlar ameliyat sonrası alt dikişlerde açılma başladı benim ve malesef dikecek doktorum cuma günü lokal anestezi altında korkuyorum baya ben 2 gögüs altı malesef son durum halleri cok üzüldüm 16sında oldum yaklaşık 17 18 gün olcak
Sislide muayenehanesi varmis gidicem. Memeyi ne kadara yapti size.implant var miydi ve mumkunse bir tane tam onden foto ceker misiniz sevgilerAcibadem altunizade Dr.Naci Celik
25 bin canim..nişantasinda klinigi.implant yok kendi dokusuSislide muayenehanesi varmis gidicem. Memeyi ne kadara yapti size.implant var miydi ve mumkunse bir tane tam onden foto ceker misiniz sevgiler
Tşk ederim cnm sağolCok gecmis olsun
İnş canım çok sağol allah razı olsun içime su serptin vallahi dünle bugünün resmini atıcam sana şimdi açılma var sanki dimi ben ögle gördüm de üsteki dün alttaki bugünKrem daha da fazla sulandiriyor bilmiyorum ne kullaniyorsun ama kurutmak icin baska yontemler sor canım doktoruna...beyaz olani kapatabilirsin korkma...nekahat onemli tabii sen pek dinlememissinde haliyle...lokal anestazi ile birseycikler hissetmezsin panik yapma 5 dklik iş riski ortadan kaldirir ustunede antibiyotik verir icersin kapanir gider canim..allaha emanet ol.
Kuzum özelden mesaj atiyorumİnş canım çok sağol allah razı olsun içime su serptin vallahi dünle bugünün resmini atıcam sana şimdi açılma var sanki dimi ben ögle gördüm de üsteki dün alttaki bugün
Statine diye antibiyotikli krem verdi canım onu sürüyorum
Tmm canımKuzum özelden mesaj atiyorum
2 ayı buluyor netMemişlerdeki ameliyat sonrası şişlik ne zaman gitmiş olur acaba? Sol göğsüm taş gibi hala 10 gün bitti
Teşekkürler ben de bir an panik oldum hala taş gibi olunca2 ayı buluyor net
Panik yok sizilar hassasiyet 3ay oldu hala ara ara devam bileTeşekkürler ben de bir an panik oldum hala taş gibi olunca
Baya pahaliymis ((25 bin canim..nişantasinda klinigi.implant yok kendi dokusu
Daha önceden acı bir tecrübem olunca bunda kiydim kuşumBaya pahaliymis ((
Anladim canimDaha önceden acı bir tecrübem olunca bunda kiydim kuşum