• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Söküldüm bebegim okadar rahat ettimki anlatamam karnım sis gergindim ve ben ayıptır demesi çok geç abdeste çıktım 5günsonraydı oda etkiledi herşeyi ben adete getirmemek için caba etmiştim çok şükür denk gelmedi ameliyat günüme yarın meme başım açılcak bakılcak inş oturmuştur yerine
hadi gozun aydın :) sen hep levente mi gidiyosun , zor olmuyomu nasil gidiyosun . k.cekmece atakent te oturuyorum ben baya zor

İyi akşamlar hanımlar..buraya daha önceden yazmıştım ameliyat olmadan önce..11ağustosta meme küçültme ameliyatı oldum..her iki göğsümden toplam 1.5 kg çıkarıldı..yeni şeklinden çok memnunum çok şükür..ama şu aralar biraz pişman olur gibiyim..benim 4 yaşında bir kız varım..ameliyat öncesi çok araştırdım çok tereddüt ettim olsam mı olmasam mı emzirebilir miyim diye ama sırt ağrım be boyun ağrım çok fazla olduğu için ameliyat oldum..zaten boyum çok uzun değil kızımda hamilelik ve emzirmede inanılmaz büyüdüler ve sarktılar..şimdi resmen kendimi yiyorum bebeğim olunca emziremezsem sütüm yetmezse diye..çok takıyorum elimde değil galiba beklemediydim ameliyat için 😔😔

İyi akşamlar hanımlar..buraya daha önceden yazmıştım ameliyat olmadan önce..11ağustosta meme küçültme ameliyatı oldum..her iki göğsümden toplam 1.5 kg çıkarıldı..yeni şeklinden çok memnunum çok şükür..ama şu aralar biraz pişman olur gibiyim..benim 4 yaşında bir kız varım..ameliyat öncesi çok araştırdım çok tereddüt ettim olsam mı olmasam mı emzirebilir miyim diye ama sırt ağrım be boyun ağrım çok fazla olduğu için ameliyat oldum..zaten boyum çok uzun değil kızımda hamilelik ve emzirmede inanılmaz büyüdüler ve sarktılar..şimdi resmen kendimi yiyorum bebeğim olunca emziremezsem sütüm yetmezse diye..çok takıyorum elimde değil galiba beklemediydim ameliyat için 😔😔
merhaba, ameliyat olalı 4 ay olmus, memnuniyet belirtmissiniz ama biraz daha ayrıntı verirmisiniz. bende daha yeni oldum .merak ediyorum. şekli oturdu mu. dikisleriniz ne durumda vs.
valla hic pisman olmayın, tereddutte etmeyin. iyiki beklememişsiniz. hersey emzirmekten ibaret degil canım. kaldı ki emziremeyeceksin diye bisey yok, emziredebilirsin. benimde 4 yasında kızım var ve bende sarkıklıktan dolayı emziremedim. oyle buyuk ve sarkikti ki . zaten tecrubesizdim. memeyi mi kaldiriyim cocugun kafayi mi tutayım beceremedim. ayrica o sırt ve boyun agrınla 4 yasindakiyle de verimli sekilde ilgilenemezdin. hamilelikte de çile cekerdin. yazik günah. bosuna kendini yipratma. hamile misin simdi

Bakalım cup ölçüme karar veremiyorum su an d plus b cok mu küçük olur acaba ? Sırt 80 zaten dar . Cumartesi gidip bir daha görülüşücem doktorla ama dikişler beni cok korkutuyor nasıl iyileşecek nasıl işe dönerim bilmiyorum
ölçü olayı bende de soru işareti b küçük mü olur acaba diyorum ama doktorum ben senin vücuduna en uygun olacak şekilde ayarlayacağım bazı markada b bazı markada C olacak dedi

amaliyatı zaten olmuşsun ne diye kendini üzüyorsun? bence en doğrusunu yapmışsın bir tane süt anne bulursun çok dert etme kendine olan olmuş ah vah demenin sana faydası yok, daha ortada 2.çocuğun da yok :) boşuna üzülüyorsun

merhaba, ameliyat olalı 4 ay olmus, memnuniyet belirtmissiniz ama biraz daha ayrıntı verirmisiniz. bende daha yeni oldum .merak ediyorum. şekli oturdu mu. dikisleriniz ne durumda vs.
valla hic pisman olmayın, tereddutte etmeyin. iyiki beklememişsiniz. hersey emzirmekten ibaret degil canım. kaldı ki emziremeyeceksin diye bisey yok, emziredebilirsin. benimde 4 yasında kızım var ve bende sarkıklıktan dolayı emziremedim. oyle buyuk ve sarkikti ki . zaten tecrubesizdim. memeyi mi kaldiriyim cocugun kafayi mi tutayım beceremedim. ayrica o sırt ve boyun agrınla 4 yasindakiyle de verimli sekilde ilgilenemezdin. hamilelikte de çile cekerdin. yazik günah. bosuna kendini yipratma. hamile misin simdi
Canım yorumun beni öyle rahatlattı ki anlatamam..bir anne tarafından anlaşılmak çok güzel bir duygu..teşekkür ederim sana..memnuniyet olarak öncelikle göğüslerimin şekli çok güzel oldu sorunsuz bir ameliyat ve iyileşme sürecim oldu çok şükür..göğüs ucu hissim geri geldi nerdeyse ameliyat öncesi gibi..eskiden zayıf olmama rağmen göğüslerimden dolayı çok şişman dururdum şimdi her gören ne kadar zayıflamışsın diyor aksine ameliyattan sonra kilo bile aldım oysa ☺️ En önemlisi boyun ve sırt ağrılarım geçti eskiden kambur duruyordum çevrem öyle diyordu şimdi dimdik yürüyorum..ne giysem yakışıyor..dediğim gibi tek dersim ilerde bebeğim olursa sütüm olur mu yeter mi diye..hamile değilim canım

amaliyatı zaten olmuşsun ne diye kendini üzüyorsun? bence en doğrusunu yapmışsın bir tane süt anne bulursun çok dert etme kendine olan olmuş ah vah demenin sana faydası yok, daha ortada 2.çocuğun da yok :) boşuna üzülüyorsun
Eşimde öyle diyor daha ortada çocuk yok sen çok evham yaptın diyor..doktorum ameliyat sonrası emzirebileceksin ama süt miktarını bilemem dedi..ağırlıklı olarak yağ dokusundan aldım çünkü çok yağlı bir göğsün varmış dedi..bir taraftan da diyorum sanki ilk bebeğimde çok mu emdi hayır çok mu sütüm oldu hayır..24 ay hastane tipi pompa ile süt sağdım ben..zaten büyük olan göğüslerim çok daha büyüdü ve sarktı bu yüzden ameliyat olmak zorunda kaldım zaten..ikinci hamilelikte çok daha ağırlaşacaktı ve sağlığım bozulur diye düşündüm..yorumun için çok teşekkür ederim ☺️

Dikiş izlerim hala belirgin ama eskiye göre açıldı rengi..sen ikinci bebek düşünüyor musun canım? Ne zaman oldun ameliyat

Senindemi korsen 85 b şuan :) nasılsın canım pansumana gittinmi
Benim ilk pansuman sonrası 2ci olcak pansuman dikişlerin nasıl
evet 85b korsem. ben iki kez gittim. ameliyatın 3.günü ve 10.günü gittim. bugun 13.günüm. iste 3 gün once gittigimde hersey yolunda dedi. dikislerin iyilesmesi de iyi durumdaymis. su gecirmez bantlari cikardi ince bi bant takti dikislere. bikac gun sonra bantları kendin cikarirsin ve kreme baslarsin dedi. liposuction sertlikleri icinde 2 haftadan sonra masaj dedi.

evet 85b korsem. ben iki kez gittim. ameliyatın 3.günü ve 10.günü gittim. bugun 13.günüm. iste 3 gün once gittigimde hersey yolunda dedi. dikislerin iyilesmesi de iyi durumdaymis. su gecirmez bantlari cikardi ince bi bant takti dikislere. bikac gun sonra bantları kendin cikarirsin ve kreme baslarsin dedi. liposuction sertlikleri icinde 2 haftadan sonra masaj dedi.
Bir daha gitmeyecekmisin pansumana filan? Brnim 2ci gidişim olcak meme başım cıkıcak işte tuttumu tutmadımı bakıcaz demişti ameliyatın 4.günü ve 9.gün olmuş olcak

Back