• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

aynen benimde dün kanamam oldu tek memede. kanama olan meme alt kısmı mosmor oldu.doktor olabilir normal diyor. icerde birikirse iltihap yaparmış. bana dikis alma yada pansuman önermedi. senin teknik baska diye mi acaba ? benim doktorun görüsüyle artık dikisler bugun su-sabun gördü ve kreme basladım artik
Maşallah ne güzel benim serbest meme başı diye sürekli kontrol edilecek zormuş bu yöntem ya. Benim ne zaman çıkar bu bandajlarda rahat ederim bilmiyorum kendi meme ucum pespembe idi
Bu meme ucu cok koyu geldi gözüme sanırım bana ait degil zaten gerçek bir meme ucu degilmiş

iyiki olmusum, gec bile kalmisim,bosuna korkmusum diyeceginiz, agrısız bi sürec kesinlikle vazgecmeyin derim :) ben d den b ye dustum . henuz b gibi hissetmiyorum cunku bugun 2 haftaligim yani daha sislikler var. ama kucultebildiginiz kadar kucultun bence

bana dr boyun uzun b cup da küçük durur dedi bazı markalarda b bazılarında c olacak dedi ben ayarlayacağım merak etme dedi ama ben de korkuyorum bu beden olayında :(

Pansumana gittim sıra beklerken kanamam başladı baya hemde korktum tabiki doktor bey sağolsun hemen aldı içeri açtı baktı korkulacak bişi yok dedi ara ara kanama yapar dedi alt dikişler
Meme basımı açtı dikişlerimi aldı 2 günde 1 hastanede pansuman yaptırıcam işte meme başıma 1 hafta sonra tekrar görüşücez

meme ucu alınıp yukarı kaldırılıp tekrar dikildi dimi? bana da dr böyle yapacakmış

aynen benimde dün kanamam oldu tek memede. kanama olan meme alt kısmı mosmor oldu.doktor olabilir normal diyor. icerde birikirse iltihap yaparmış. bana dikis alma yada pansuman önermedi. senin teknik baska diye mi acaba ? benim doktorun görüsüyle artık dikisler bugun su-sabun gördü ve kreme basladım artik
senin meme ucu alınıp tekrar dikildi mi peki?

arkadaşlar uzun süredir forma girmiyordum ondan tekrar sormak istedim benim gibi lolipop tekniğiyle olanlar var mı? bir de benim meme ucum alınıp bir tanesi küçültülüp ona göre yukarı dikildi, başka teknik de var mı? ve nasıl oluyor?

birde biraz özel ama profilinde fotoğraf paylaşan var mı? ben kendim dışında yapılan bir meme görmediğim için bende kafama taktığım şeyler normal mi merak ediyorum. ondan yaptırıp bir süre geçen paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim.

Bende defalarca bu forumda fikrimi dile getirdim tekrar söylüyorum kücültebildiğnz kadar küçülttürün çünkü memelerimiz büyümeye meyilli, kücük memeli kadınlar gibi değiliz en ufak bir şeyde büyüyecekler. Düşünün 15 - 16 yaşınızdan bu yana ne kadar büyüdüler büyüdükçe sarktılar. Geçen hafta suwenden 80 c cup aldım. B yaptm dedi doktor nerde b 😲😖
ben de evr gibi düşünüyorum, ilk yapıldığında daha sert ve dik duruyor göğüs hatta daha ufak ama zamanla oturunca kendini bir tık bırakıyor birde eğer kilo alımınız benim gibi üst kısımdansa göğüslerin o kiloyla büyüme riski var. O yüzden kişiye göre değişir ama b bedenin iyi olduğunu düşünüyorum. Burada sizin boy ve kilonunuz önemli benim gibi 1.60 boy ve 50 kilo iseniz bazen b beden bile vücut yapınıza göre dolgun bile duruyor. Benim de beden ölçüm b ama gayet dolu duruyor. Ben şu an keşke daha bile küçük olsaydı diyorum çünkü kilo alımında ve doğumda yine büyüyüp aynı sorunları yaşamaktan korkuyorum. Eğer uzun boyluysanız ve dolgun da seviyorsanız o zaman c bedeni de düşünebilirsiniz.

ben de evr gibi düşünüyorum, ilk yapıldığında daha sert ve dik duruyor göğüs hatta daha ufak ama zamanla oturunca kendini bir tık bırakıyor birde eğer kilo alımınız benim gibi üst kısımdansa göğüslerin o kiloyla büyüme riski var. O yüzden kişiye göre değişir ama b bedenin iyi olduğunu düşünüyorum. Burada sizin boy ve kilonunuz önemli benim gibi 1.60 boy ve 50 kilo iseniz bazen b beden bile vücut yapınıza göre dolgun bile duruyor. Benim de beden ölçüm b ama gayet dolu duruyor. Ben şu an keşke daha bile küçük olsaydı diyorum çünkü kilo alımında ve doğumda yine büyüyüp aynı sorunları yaşamaktan korkuyorum. Eğer uzun boyluysanız ve dolgun da seviyorsanız o zaman c bedeni de düşünebilirsiniz.

msjın çok aydınlatıcı oldu :) boyum 1.70 kilom şuan 63 doğumla alakalı göbiş var sadece bunu da zamanla eritiirim diye düşünüyorum bakalım...

bana ters T yapacak ama meme başını alıp yukarı taşıyacağım demişti acaba bende 2 yöntem mi uygulayacak doktor bu durumda kafam karıştı
hayır canım. senin kendi meme ucunu kesecek, toparlayıp islem bitince daha yukarı geri koycak ve his kaybı olmayacak. serbest meme bası tekniginde meme ucu sadece goruntu amaclı oluyor

Kizlar ameliyata 16.12.2020 1 hafta oldu. BAKİRKOY DEVLET HASTANESİ YAPTIM. MUHTEŞEM BİR DOKTOR Gengiz Ozdemir.

Eklentiler

• IMG_20191226_121233.jpg
    IMG_20191226_121233.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 265
  • IMG_20191226_121055.jpg
    IMG_20191226_121055.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 270
  • IMG_20191226_121114.jpg
    IMG_20191226_121114.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 288
  • Screenshot_20191226-121025.jpg
    Screenshot_20191226-121025.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 242
msjın çok aydınlatıcı oldu :) boyum 1.70 kilom şuan 63 doğumla alakalı göbiş var sadece bunu da zamanla eritiirim diye düşünüyorum bakalım...
bu süreçte insanın aklında bir sürü soru oluyor, o yüzden merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplamaya çalışırım.

Kizlar ameliyata 16.12.2020 1 hafta oldu. BAKİRKOY DEVLET HASTANESİ YAPTIM. MUHTEŞEM BİR DOKTOR Gengiz Ozdemir.
merhaba fotoğrafları paylaştığınız için çok teşekkürler gayet güzel olmuş, meme ucunuzda çaplık yok ve dikişler çok düzgün gözüküyor ayrıca simetri sorunu da görünmüyor baya başarılı bir sonuç olmuş çünkü burda çoğumuz bir kaç sorun yaşıyoruz ne yazık ki, sağlıkla kullanın sadece bir şey soracağım kaç bedendiniz ve kaç bedene düştünüz acaba?

2 iki göğüs ucu büyüklük farkı yaşayanlar var mı? Birde benim ameliyatım bir seneyi geçti ama sütyensiz göğüsüm hala kalem tutuyor sanırrıım bu normal dimdik duramaz ama yine de sorayım ddeeim ameliyattan bir sene sonra bile sütyensiz göğsü kalem tutmayan var mı?

Back