• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

dikisler kendi eriyecek. persembe pansumana cagirnistir. mumkun degil dikis almaz persembe. zor kısım bittiii gitti elifcim bizim icin. artık agrı sızı dusunme çünkü bitti en kotu acilar. :)
Sağol canım allah razı olsun çok sağol evet atlattık canım ya hamdolsun bugünlerimize

Merhaba bende 26 yasındayım ve bekarım 6 ocakta bu amelıyatı prof ali gürlek e olacagım cok strestliyim ama yaptıgıp amelıytların fotografları cok başarılıydı en sonunda onda karar kıldı

Meme ucumda his kayboldu benim çok büyük diye bende küçük istiyorum diye bu yönteme başvurduk canım bir anda zayıflamış gibi oldum aslında zayıfmısım ben memeden ötürü kilo var sanıyorum
Merhabalar siz serbest meme ucu tekniği mı oldunuz. Ameliyat üstünden ne kadar geçti acaba?

slm kızlar ben 2015 yılında göğüs küçültme ameliyatı oldum..Ve hayatımda yaptığım en en doğru karardı.iyi ki de yaptırmışım keşke daha önce yaptırsaydım dediğim çok oldu..bu arada çok büyük olursa devlet ve araştırma karşılıyor. dr prof ise artı ücret ödeniyor ben araştırmada 2015 yılında olduğumda bin tl vermiştim.size tawsiyem iyi bir hastane ve dr bulduktan sonra hiç tereddüt etmeyin..omuzlarımdan sanki bir yük kalktı.:KK200:

Bakalım cup ölçüme karar veremiyorum su an d plus b cok mu küçük olur acaba ? Sırt 80 zaten dar . Cumartesi gidip bir daha görülüşücem doktorla ama dikişler beni cok korkutuyor nasıl iyileşecek nasıl işe dönerim bilmiyorum

nasılsın elif ? bugun doktorla görüstüm, seni söyledi, dun gordum iyidi ve cok mutlu halinden dedi :) sevindim senin için. :)
salı bende görüşücem canım meme başıma bakıcak cok şükür iyiyim ve mutluyum cok ufaldılar nefes alıyorum giydiğim yakışıyor tşk ederim sorduğun için sayende buldum doktoru vesile oldun allah razı olsun sen nasılsın ağrın sızın varmı iyiki lipo olmamışım hemen ayaklandım ben dünden beri evi temizlemeye başladım dren yerimin sızlaması dısında hiçbir sorunum yok

Meraba kizlar. Ben dedim 16.12 ameliyat oldum. Bakirkoy Devlet Hastane. Meme kucultme. Cok guzel oldu. Keşke once yapsaydı. Cok mutluyum. Ve doktor guzel iş yaptirdi. Temiz.

Meraba kizlar. Ben dedim 16.12 ameliyat oldum. Bakirkoy Devlet Hastane. Meme kucultme. Cok guzel oldu. Keşke once yapsaydı. Cok mutluyum. Ve doktor guzel iş yaptirdi. Temiz.
Aynı gün olmusuz ameliyatı canım bende memnunum serbest meme bası ile oldum ben cok büyük diye bunu uygun gördük çok minnacık kaldılar süper oldu :)

salı bende görüşücem canım meme başıma bakıcak cok şükür iyiyim ve mutluyum cok ufaldılar nefes alıyorum giydiğim yakışıyor tşk ederim sorduğun için sayende buldum doktoru vesile oldun allah razı olsun sen nasılsın ağrın sızın varmı iyiki lipo olmamışım hemen ayaklandım ben dünden beri evi temizlemeye başladım dren yerimin sızlaması dısında hiçbir sorunum yok
benim bugun 10 gün oldu . memeden yana sıkıntım olmadı evet ama işte liposuction agrısı daha yeni yeni azalıyor. çok şükür diyelim. :) Allah senden de razı olsun , ne mutlu bana vesile olduysam.

Merhaba kızlar samsundan olan var mı aranızda ben dr bugün muayene için gittim ölçüm vs hepsi yapıldı ultrason iStendi onuda ozel ayarlayarak en yakin 31 aralik a ayarladik ultrasona gore dr um karar vericek olcum 32 santim cikti 19 21 arasi olacak dedi bu arada samsun 19 mayıs fakültesi prof. Ahmet demir e gittim ücret ne oluyor acaba fakültede prof olduğu için ücret alınır zaten de umarım fazla bisey istenmez buarada 2 3 sene önce de az kalsın olacaktım ama 2. Çocuğa karar verdim onunda tamamladım çok şükür bu saatten sonra daha fazla bekleme düşüncem yok emzirme dönemi de bitti 4 5 ay oldu çok heyecanliyim yorumları okuyamadım şimdi tek tek okuycam ameliyat olanlara gözünüz aydın olacak olanlara ve kendime de Allah yardımcımız olsun diyorum kızlar

Back