- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.281
Sağol canım allah razı olsun çok sağol evet atlattık canım ya hamdolsun bugünlerimizedikisler kendi eriyecek. persembe pansumana cagirnistir. mumkun degil dikis almaz persembe. zor kısım bittiii gitti elifcim bizim icin. artık agrı sızı dusunme çünkü bitti en kotu acilar. :)
hayirlisi olsun sizin icinMerhaba bende 26 yasındayım ve bekarım 6 ocakta bu amelıyatı prof ali gürlek e olacagım cok strestliyim ama yaptıgıp amelıytların fotografları cok başarılıydı en sonunda onda karar kıldı
Merhabalar siz serbest meme ucu tekniği mı oldunuz. Ameliyat üstünden ne kadar geçti acaba?Meme ucumda his kayboldu benim çok büyük diye bende küçük istiyorum diye bu yönteme başvurduk canım bir anda zayıflamış gibi oldum aslında zayıfmısım ben memeden ötürü kilo var sanıyorum
burası gercekten motive edici. bencede paylas, bende ameliyattan önce burda bu konuyu çok okudum. hikayesini paylasan herkese de tesekkur etmiş olıyım boyleceteşekkür ederim buradan paylasırım artık süreci
Ptesi oldum işte canım bugün pansuma gittim salı meme ucumu acıcak işte bakalım tutmuştu dokuMerhabalar siz serbest meme ucu tekniği mı oldunuz. Ameliyat üstünden ne kadar geçti acaba?
nasılsın elif ? bugun doktorla görüstüm, seni söyledi, dun gordum iyidi ve cok mutlu halinden dedi :) sevindim senin için. :)Ptesi oldum işte canım bugün pansuma gittim salı meme ucumu acıcak işte bakalım tutmuştu doku
salı bende görüşücem canım meme başıma bakıcak cok şükür iyiyim ve mutluyum cok ufaldılar nefes alıyorum giydiğim yakışıyor tşk ederim sorduğun için sayende buldum doktoru vesile oldun allah razı olsun sen nasılsın ağrın sızın varmı iyiki lipo olmamışım hemen ayaklandım ben dünden beri evi temizlemeye başladım dren yerimin sızlaması dısında hiçbir sorunum yoknasılsın elif ? bugun doktorla görüstüm, seni söyledi, dun gordum iyidi ve cok mutlu halinden dedi :) sevindim senin için. :)
Aynı gün olmusuz ameliyatı canım bende memnunum serbest meme bası ile oldum ben cok büyük diye bunu uygun gördük çok minnacık kaldılar süper oldu :)Meraba kizlar. Ben dedim 16.12 ameliyat oldum. Bakirkoy Devlet Hastane. Meme kucultme. Cok guzel oldu. Keşke once yapsaydı. Cok mutluyum. Ve doktor guzel iş yaptirdi. Temiz.
Ben ters T oldum. Cok memnun. C cap sanki olacak. Yada daha cukuk.Aynı gün olmusuz ameliyatı canım bende memnunum serbest meme bası ile oldum ben cok büyük diye bunu uygun gördük çok minnacık kaldılar süper oldu :)
Siz ozele bakin.Aynı gün olmusuz ameliyatı canım bende memnunum serbest meme bası ile oldum ben cok büyük diye bunu uygun gördük çok minnacık kaldılar süper oldu :)
benim bugun 10 gün oldu . memeden yana sıkıntım olmadı evet ama işte liposuction agrısı daha yeni yeni azalıyor. çok şükür diyelim. :) Allah senden de razı olsun , ne mutlu bana vesile olduysam.salı bende görüşücem canım meme başıma bakıcak cok şükür iyiyim ve mutluyum cok ufaldılar nefes alıyorum giydiğim yakışıyor tşk ederim sorduğun için sayende buldum doktoru vesile oldun allah razı olsun sen nasılsın ağrın sızın varmı iyiki lipo olmamışım hemen ayaklandım ben dünden beri evi temizlemeye başladım dren yerimin sızlaması dısında hiçbir sorunum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?